nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Dárek pro kluka k Valentýnu

Autor: ja, datum: 23.01.11 18:35, odpovědí: 9

Ahoj..prosim poradte...Valentyn se blizi a ja porad nevim co mam koupit mojemu milackovi...uvazovala sem o plysackovi se srdickem nebo s nakym zamilovanym napisem...a nebo polstarek ve tvaru srdicka... ae spis merci(ve tvaru srdce) a k tomu trenky bud s legracnim obrazkem nebo se srdickem a nebo jeste s napisem zamilovanym...co na to rikate...? kdyztak prosim napiste svuj nazor a neb co bych mu mela koupit...dekuju Vam predem.. )

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Dárek pro kluka k Valentýnu
Autor: martullaa, datum: 03.02.11 23:24

Já jsem mému miláčkovi obědnala z netu srdíčkovou kouly,je to težítko do kterého si sama vybereš jakoukoliv fotečku a vevnitř je voda ve které jsou srdíčka která padají kolem té fotečky,je to moc pěkné.Kdyžtak mrkni na www.tetafoto.cz a uvidíš.Není tam jen tohle,je tam všechno možné,hrnečky s fotkou,polštáře a tak Snad jsem tě inspirovala a pak kdyžtak pisni pro co jsi se rozhodla,pa

Autor: adicek, datum: 20.02.11 19:35

nejlepši darek je pusa( mě se zda ) ja sem mu ji dala a on byl štastny

Autor: eeeva, datum: 30.01.12 15:38

Když nevíš co za dárek tak doporučuju miliondarku.cz

Když dojdou nápady klikám rovnou na tuhle stránku. S nákupem dárku jsem tam byla naprosto spokojená.

Autor: iri, datum: 05.02.12 00:12

mrkni sem: www.slevosled.cz , tam najdeš spoustu tipů a ještě ušetříš

Autor: terezka, datum: 05.02.12 17:58

Ja přemýšlela hodně dlouho a nakonec koupila nový luxusní tabák do vodní dýmy, a myslím že ho tím moc potěším... www.doobacco.cz

Autor: kacka, datum: 09.02.12 17:43

Já zase koupila "Valentýský" fotorámeček a vytiskla mojí fotku, aspon mě bude mít pořád na očích .

Autor: lucka, datum: 10.02.12 02:06

Holky, co říkáte na tohle http://www.goldenkinnaree.cz/akcni-nabidka.htm? Já bych docela šla, jenom je mi blbý se tam líbat.

Autor: denisa, datum: 11.02.12 09:33

Přítel ode v předchozích letech dostal všechno, co si přál. Letos jsem se rozhodla jej překvapit. Nechala jsem vypracovat výklad karet na naši společnou budoucnost, co nás čeká, co jeden druhému nabízíme a jestli se milujeme. Je to takový malý důkaz lásky. Určitě ho to překvapí, ale doufám, že i potěší. Věštbu jsem si nechala vypracovat od Líby, alpany.blog.cz

RE(2x): Dárek pro kluka k Valentýnu
Autor: ivca, datum: 22.03.12 07:45

To je docela originální dárek. Zkus mu dát nějaký adrenalinový dárek. Já tomu svému koupila také méně tradiční dárek - dostal poukaz na bungee jumping. Mým rodičům jsem sehnala také adrenalinové dárky - seskok padákem. Sice z toho byli docela paf, ale pak do toho nakonec šli - oba - společně - ruku v ruce. Pro kluka se hodí také hodinky Casio (nebo jinou značku), to mají kluci také rádi - pokud máš nějakého staršího, pro mladšího kluka - co třeba PC hra?

Poslední diskuze v láska a sex