nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Má mě rád,nebo nemá? nevím co si mám myslet..

Autor: tajemna, datum: 26.01.11 16:50, odpovědí: 7

Přeji krásný den, jsem naprosto zoufalá a bezradná čerstvě dospělá slečna,k terá má asi jako každý na tomto Světě problém se vztahy...Touto cestou se obracím s prosbou o nějakou radu či názor a pohled na věc od osoby, která mě osobně nezná a bude čistě objektivní, předem děkuji.. Je to téměř 9 měsíců, co jsem se v práci seznámila s moc milým mužem...Ze začátku mě absolutně nezajímal a zdál se mi až dotěrný a neměla jsem chuť se s ním vybavovat...postupem času jsem zjistila, že je celkem roztomilý,má stejné názory,poslouchá hudbu a měla jsem pocit,že ho znám celý život.Nikdy před tím jsem nepoznala člověka jako byl on. Postupným poznáváním jsem zjistila,že má již 10 let přítelkyni,se kterou bydlí a ke všemu ,že je o 10 let starší než já. V tu chvíli pro mě byl boj u konce,protože mi bylo jasná,že to s ním nemá budoucnost a že holka jako já nemá nejmenší šanci.Ovšem situace se obrátila velice rychle,trávili jsme spolu stále více času,jezdili na koncerty a já cítila,že je to ON,nikdy jsem k nikomu necítilo to, co k němu,vím,že je směšné tohle tvrdit v pouhých 18 letech když nemám prakticky nic za sebou ale celý život před sebou..Scházeli jsme se každý den,udržovali jsme spolu intimní vztah..JEdnou jsem mu dala najevo své city a řekla jsem mu,že chápu,že po něm nemůžu nic chtít,když má přítelkyni..řekl mi,že jsem úžasná holka co si zaslouží kluka co bude mít cele srdce jen pro mě.V tu chvíli jsem myslela,že zešílím,měla jsem pocit,že můj život se bordí jako domeček z karet...asi měsíc jsme si nenapsali ani řádku,nevídali jsme se a když,tak jsme dělali ,že se neznáme(spíše já,netušila jsem jak se mám chovat)Po tomto útrapném měsící mi zazvonil mobil,chtěl se sejít...řekl mi,že se s přítelkyní rozešel, že mě má strašně rád..ale ať mu dám chvilku čas než se zase upne do vážného vztahu..Pro mě to byl pokyn bombardovat ho smskama a telefonátama,tím pádem se mi začal zase oddalovat...odjel na služební cestu do zahraničí se slovy, že si tam snad vše urovná v hlavě a pak ,že mi dá vědět...bylo mi naprosto jasné,že bych se nad sebou měla zamyslet a nechat ho dýchat.Vrátil se zpět a vše bylo v pohodě,zase to bylo jako dřív...snažila jsem se nebýt moc vtíravá a nalehává,ale moc mi to nešlo..Jsem strašně žárlivá,nesnesla jsem pohled na to,když se bavil s jinou holkou..jednou jsem ho viděla s moc pěknou slečnou jak s ní v práci někam odchází,když jsem šla na wc stáli spolu na chotbě,netuším co spolu prováděli,každopádně má bujná fantazie mi říkala,že spolu určitě něco mají..stropila jsem mu histerickou scénu ,řekla jsem si,že už je to konec,že mezi námi nikdy nic nebude,že jsem doopravdy ještě příliš mladá a nezralá...tomu všemu také nahrávalo to,co jsem slyšela od ostatních,že má víc holek,že já ho absolutně nezajímám apodobně..všichni mi říkali,ať se na něj vykašlu,že to nemá budoucnost a trápím se zbytečně,jenže mě pořád nějaký vnitřní hlas říkal,že to bude zase dobré...skutečně je to první muž do kterého jsem asi zamilovaná,ikdyž já vlastně nevím co je láska,ale to co se ve mě odehrává jsem nikdy nepociťovala..řekla jsem si,že s ním budu tedy udržovat alespoň přátelský vztah,že nechci přijít o člověka jako je on...jeli jsme spolu na koncert,on mi tam řekl,že to co cítí ke mě,že nikdy k žádně dívce necítil...že ani za 10 let co byl s bývalou přítelkyní necítil to co cítí ke mě...že nikdy nevěděl a nepoznal,co je to láska(z toho jsem tedy usoudila,že naše city jsou vzájemné)a že tohle je pro něj něco uplně nového,že si připadá jak malej kluk a podle toho se tak taky, ,chtěl mchová..přiznal,že vykládal kolik má holek a co s nimi dělá, jen proto ,že věděl že se to kě mě dostane,doufal že mě přinutí žárlit a na jednu stranu mě od sebe prý chtěl odehnat,protože mi nechce ublížit...nevyzná se sám v sobě natož ještě v někom druhém..z tohohle už jsem cítila,jako by semnou zase nechtěl být..celkově jsem nějaká zmatená...každopádně,žádný jiný muž na mě nesmí pohlídnout,promluvit natož sáhnout,to je uplně nepříčetný..pořád mě brání a je na mě strašně milý...tedy byl...Vím,že chyba je ve mě,protožemjsem zase začala být vlezlá,vnucovala jsem se mu smskami,telefonáty a on už nereaguje..mám pocit,že už jsem náš vztah totálně zazdila,protože se obávám,že se nedokážu změnit,pořád se mu budu vtírat a budu žárlit...ale něco uvnitř mě mi říká,že to nakonec dáme dohromady...Chci Vás poprosit o jakýkoliv názor,a rady co mám udělat a jak se změnit a jestli má vůbec cenu se o něco pokoušet...děkuji mnohokrát a přeji krásný den a ať Vám všem vše vychází..

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Má mě rád,nebo nemá? nevím co si mám myslet..
Autor: standa, datum: 28.02.11 15:00

Ahojky, měl jsem podobný vztah. ím vlezlým jsem se stával já. STálé sms atd. Nikdy jsem necítil to co cítím k té dívce, zamiovaný jsem už několikrát byl, ale k ní cítím lásku z celého srdce. Také mi něco říká, že se vše urovná. Navíc ona mi první řekla, co ke mně cítí. Po nějaké době jsme si přestávali rozumět. A přestala se ozívat. Začal jsem číst horoskopy a věnovat se astrologii. Uplně všechno sedí, ne že bych byl pověrčivý, ale skutečně vše na dny sedí. Přeji ať Ti to vyjde. Ať je ten pravý. To samé si přeji i já.

RE(2x): Má mě rád,nebo nemá? nevím co si mám myslet..
Autor: denisa, datum: 11.02.12 09:43

Opravdu chceš takový vztah? Stojíš o žárlivé scény? Ve vztahu by měla být důvěra! Víš u mužů, kteří jednou podvedou svoji partnerku a pokud to vztah neustojí, je větší pravděpodobnost, že se nevěra bude opakovat. Podstatné však je, co ho k tomu nutí, proč to dělá. Co kdyby si se na chvilku zastavila a zeptala se sama sebe na to, co opravdu chceš, jaký by měl být tvůj partner, jak by se k tobě měl chovat, co by ti měl nabídnout, představ si svoji budoucnost a pak to porovnej s tím, co si měla či máš. Přílišné lpění na něčem, co stejně nesplňuje naše představy, jednou skončí, je to jen otázka času, kdy si to přiznáš. www.alpany.blog.cz

Autor: autorka, datum: 28.02.11 21:19

Ahoj,mnohokrát děkuji za reakci.Jsem moc ráda,že takové problémy neřeším sama,dodává mi to sílu,ačkoliv bych byla radši,kdyby byli všichni kolem mě šťastní a spokojení.Jak si psal o těch horoskopech,tak na tom jsme uplně stejně.jsem na nich prakticky závislá a občas bohužel,mi taktéž vše vychází..já jsem celkově přehodnotila svůj život,začínám věřit v nějakou vyšší moc,která nám "pomáhá" až mi občas přijde,že jsem se dočista pomátla..každopádně s mým vyvoleným je to stále jak na horské dráze,netuším na čem jsem,co vlastně chce a cítí...Moc Ti přeji,aby to se slčenou vyšlo,když mi podáš info,budu moc ráda..

Autor: standa, datum: 02.03.11 17:35

Také děkuji za reakci, podobně jsme na tom také jak se zmiňuješ o té horské dráze. A neboj nesbláznili jsme se přeji ať je do budoucna vše krásné a společné

RE(2x): Má mě rád,nebo nemá? nevím co si mám myslet..
Autor: autorka, datum: 02.03.11 23:55

Mnohokrát děkuji,je to strašné viď..ta nejistota,jak nevíš co přijde,co můžeš očekávat..občas mě mrzí,že nevidím lidem do hlavy a nedokážu číst jejich myšlenky,myslím si,že by to usnadnilo spoustu věcí a nezodpovězených otázek...Protože nejvíc mě dokážou vytočit lidi,kteří o svých pocitech a problémech nedokážou mluvit,dávají pouze nějaké náznaky a zbytek si domysli sám...to mi osobně nepřijde moc normální,až občas uvažuji,jestli zrovna tenhle můj vyvolený je skutečně tím pravým o kterého mám bojovat,protože popravdě řečeno,už mi to všechno začíná lézt krkem a pekelně mě to nebaví...Teď momenntálně procházím opět nějakou krizí,vsadím se,že mě to brzy zase přejde..a doufám,že se dozvím něco víc o tobě a tvé vyvolené...s pozdravem A.

Autor: standa, datum: 03.03.11 12:27

Máš pravdu, můžeme vše zhodnotit a z obou pohledů. přes emaily bo přes ICQ, pošli mi tedy ¨jeden z těchto kontaktů na StanislavHULak@seznam.cz krásný den

Autor: zuka, datum: 21.01.12 11:03

Ahoj jsme na tom podobně. Taky nevím co si mám myslet. On přítelkyni má stále, rozejít se sní nechce tvrdí mi že jí má rád. Jenže nevím proč ale nevěřím mu to. V poslední době se s ním vídám víc než on se svou přítelkyní. Pokaždé když se vidíme nebo se mezi námi něco odehraje, přijde mi že se bojí pořád se mě ptá jestli je vše ok, jestli k němu necítím víc než kamarádství a kdyby ano že by jsme se nemohli chvíli vídat. Ale když si to tak vezmu, tak on je ten kdo mi pořád píše že by se chtěl vidět, ať se stavím, jestli nechci zajít na kafe. Opravdu nevím co si o něm mám myslet. Přijde mi že mě má rád ale nechce si to přiznat. Ale já mám problém, pořád mu tvrdím že v tom víc než kamarádství není, ale čím víc se vídáme tím víc ho miluji a žárlím. Ale bojím se mu to říci,protože vím jak by zareagoval. A přestat vídat se sním rozhodně nechci .

Poslední diskuze v láska a sex