nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Láska a pomoc

Autor: jauzfaktnwmcodelat, datum: 25.04.11 23:21, odpovědí: 1

Ahoj mám problém a chtěla bych moc poradit chodím s jedním klukem je fakt pěknej hodnej... a miluje mě ale já ho ne a nwm jestli k němu budu někdy něco cítit víc než jenom kamarádctví a že ho mám moc ráda ale to je asi všechno a miluju jednoho fakt dobryho kamaráda se k terym se známe už hodně dlouho a vypadá to že on má taky o mě zájem ale nwm to jistě nevadilo by mi kdybych se rozešla s tím prvním kvůli němu i když by jsme s polu nechodily já ho jenom nechci tahat za nom.

Upozornění
Tato otázka je 366 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Láska a pomoc
Autor: godline, datum: vcera 10:29

Dobrý den,

Mé jméno je Joy

Viděl jsem váš profil dnes v tomto místě a dostat vás zájem vědět, protože vypadáte velmi pěkné ve vašem profilu, tady je moje e-mailová adresa (joy22oneil@yahoo.com) prosím, pošlete mi e-mail tak, že i vám bude posílat své fotografie a řeknu více o mé vlastní.

napište mi na (joy22oneil@yahoo.com)

Pamatujte si vzdálenosti, barvy pleti, náboženského vyznání nebo kmen nezáleží, ale láska hodně věcech.

polibek

Radost

============

Hello,

My name is Joy

I saw your profile today in this site and get interested to know you, because you look very nice in your profile, here is my email address (joy22oneil@yahoo.com)please send me an email so that i will send you my photos and tell you more about my self,.

mail me at(joy22oneil@yahoo.com)

Remember distance,color,religion or tribe does not matter but love matters a lot.

kiss

Joy

Poslední diskuze v vzkazy a stížnosti