nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Jak ziskat zpet lasku

Autor: rizek021®, datum: 15.07.11 23:43, odpovědí: 4

jak mam ziskat svou milou ted by sme byli spolu v listopadu 5let.sme odsebe uz mnesic a mne se zhroutil celi muj zivot i v praci mam dost velky problemi strasne ji moc miluju delali sme si naschvali celou dobu a podezirali se navzajem a tak prozili sme dost spatnejch veci i dost dobrejch veci nejvetsi chybou je ze sme se hadalii kvuli penezum a kvuli praci mame 3letou natalku.pritelkine byla pomalu 3roky doma nastoupila do prace a po mnnesici si tam nasla prej kamarada ja ji cet sms ja vim ze se to nedela ale nak jsem si to musel zjistit tak jsem cet dal a dal ja zacal vyhledavat pravdu a pravdy jsem se dostal ze mi jeden clovek rek ze se tam v praci jako by skadlej a vic tak jsem zacal vyvadet od ledna zacal jsem ji rikat co nanem vydi jestli je lepsi nez ja a rklami ze jsou jen kamaradi a nic vic je to normalni aby si psali ze ji chybi a von se na ni tesi a ze snim chce stravit ne jen jednu noc ale vic a tak. tak sme se furt hadali dost se zmenila zacala se malovat oblikat vonet se jezdila driv do prace tenhle pul rok se uplne zhroutil a celej muj zivot protoze jsem myslel ze je to moje celozivotni partenrka se kterou by moch zestarnout ale uplne se to otocilo kvuli jednomu blbcovi zacalo to tak,,,,,,,,,,.ze sme se jen hadali ja ji cet sms telefon si dala pod kod tak je jasny ze tam neco skryvala postupem casu mi zacala dost lhat co slovo to les zacala si delat plne co se ji chtelo tak jem nani stahnul ruku at si uvedomi co dela nepomohlo to tak sme si pomalu pul rok jen hadali a mlatily as to doslo na policajti tim dnem byl uplnej rozchod ja bydlim u svejch rodicu a byvala pritelkine taky i smalou,,,pisu byvala pritelkine ale pro mne je stale dal jako partenrka ale ne ja kdyz jsem se ji zeptal po tejdu jestli to nechce dat do hromady tak mi odpovedela ze nechce ze to nema cenu a je kemne nic citoveho neciti ale ja strasne moc ja se snazil aby se na nej celou dobu vyprdala a pak by so to zmnenilo kdybi ho nepotkala tak by tomu nemuselo ani dojit snazim se to dat vsechno dohromady ale nejde mi to jak se snazim rikal jsem ji co se mi neliby a kompromisi co by sme mneli delat a tolerovat a tak co tomu patri snazim se to dat dojromady delam maximum proto aby sme dal zili spolu ale nevim si uz rady jak dal pomozte mi stim prosiiiiiiiiiiiim jsem zoufalej a dost mne to trapi a nemuzu ani spat zaludek mne boli celou dobu porat jen brecim jak zelva nervi mam v haji vahou du dolu jidlo mi nechutna proste nic co mam delat aby ji ziskal zpet a to sme byli i v poradne pro rodiny a manzele znate to ne takova ta centra ale tam nam moc neporadili a tam taky mi rekla ze to nechce dat dohromady ze nechce ja nechci a kdyz se sni vydim tak brecim a brecim akorat mne vyslechne a nic vic jeji slova co pomne chces ja proste nechci.mne ta parterka strasne chybi i stou malou strasne moc sem nane moc zvilej a nemuzu si nato ani zviknout to to raci ukoncim sam a budu mit pokoj protoze to nejsem ja nebavi mne nic ani zit proste nic jsem tak nastvanej ze by si hodil masli nez to tohle prozivat je to promne dost velka rana ktera se jen tak nezahoji.ja ji rikal ze se zmenim celej odzakladu i urcita pravidla kterejch by sme se mneli ridit ale jeji slova ja ti proste neverim ja nechci tak to uz pochop ze ne dost mne to trapi prosiiiiiiiiiim o radu jak ji ziskat co delat a nedelat strasne ji miluju a vim delal jsem blbosti i vona ale zatenhle pul rok jsem strasne vyspel jako chlap a vim moc dobre co si muzu dovolit a co ne a jak se chovat to uz vim ale mne se jedna jen o to jak ji ziskat zpet aby mne zase dal milovala tim moje cesta konci nevimjak dal dekuji za odpovedi a za rady

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: jak ziskat zpet lasku
Autor: brunet_66®, datum: 28.07.11 12:33

A co on má někoho nebo ne?

Když už tě jednou milovala tak ji získáš zpátky. Omluv se ji za všechno i když ti třeba přijde, že jsi to dělal oprávněně stejně se ji omluv. Navrhni, aby jste spolu vycházeli kvůli malé. Nespěchej na ni, nejdřiv se trochu usmiřte a až potom postupně třeba něco víc. Hlavně se ji omluv a řekni ji že tě to mrzí a že víš že jsi uděla obrovskou chybu. Zkus na ni jít přes malou. Hlavně za ní hned nechoď ať se k tobě vrátí. Pamatuj, že nejdřív ji musíš dokázat, že ti může věřit a že by to mělo s tebou cenu.

Autor: rizek021®, datum: 02.08.11 20:10

prej nema ale ja tomu neverim kdyz sme si predavali holku tak mnela na krku cucaka a rekla mi ze snim uz spala ne jednou a ze to je snim lepsi nez semnou lepsi ve vsem ale nebydli snim ona bydli u rodicu a von se svoji pritelkyni maj3mnesicni miminko pritelkyne nic neutsi ze se taha s mou byvalou pritelkyni ptal jsem se ji jestli spolu jsou odpovedela ze ne ze jsou jen kamaradi nic vic kazdej den si pisou a volaj nevim zda to ma dal cenu se k soe vracet protoze mi rekla ze mne uz nema rada a ze prej uz neudela dalsi chybu ze nato uz nema silu jak ji mam teda dokazat moje zmneny vim ze nani nemam tlacit ale ak ji teda mam dostat spet kdyz se poradne nevydime ani mi poradne nenapise nezavola nic kdyz i zavolam tak mi odpovida odcekane a nebo odcekle napise a odpovi nevim jak dal a hlavne co mam delat ja se snazil ale marne nevim co mam delat jak ji to dokazat.nejvetsi chybou je to ze posloucha rady rodicu a jedny pardon svyne kamaradky co ma delat a co ne to je prave nejvetsi pricina ta ji dava nejvetsi rady co ma a nema delat.nevim opravdu jak ji ziskat spet a hlavne jak ji dokazat ze jsem lepsi nez prettim a hlavne moje zmneny vim ze nani nenuzu tlacit vrat se a tak to jsem delal ale to je nejvetsi chyba to vim ale nejvic mne stve ze snim uz spala a to je promne nejvetsi rana co udelala a dela dal nevim zda to ma dal cenu davat dohromady kdyz snim spi sme odsebe dva mnesice a porat mne to dost zere hlavne ty spomiky a pisnicky kdyz si na ne spomenu tak mi dou slzy do oci a stek nevim opravdu jak daaaaaaaaaaaaaaaaal

Autor: brunet_66®, datum: 04.08.11 19:02

to že s ním spala nic neznamená, hodně z nás se prostě s někym vyspi, když chce na někoho zapomenout nebo se prostě jenom pobavit

říkáš, že nejste vůbec spolu, tak jděte třeba společně do zoo nebo něco podobnyho, prostě řekneš, že tam chceš vzít malou a ať jde s váma, nebo poukaž na skutečnost, že mnoho rodičů spolu vychází kvůli dítěti, aspoň na oko a tak budete aspoň spolu hlavně si to ještě víc nepokaz

Autor: rizek021®, datum: 10.08.11 22:34

jo to jsem skousel mneli sme jet spolu na dva dny do kempu volal jsem ji den predem jestli teda jede rikala ze jo tak ja jsem stim pocital vedelato 14dni ze teda pojede pul hodiny pret odjezdem rekla ze nikam nejede ze ma z toho spatnej pocit a ze uz ma neco v planu a to cekala na mne u jedny pardon kundy co ji radi sve rady co ma a nema delat a vona ji posloucha sama prisla o rodinu a o chlapa znam jeji celou historyji ty kamaratky co ji posloucha delam maximu proto ale marne nema zajem ten jeji kamard jak teda rika jezdi za ni hraje si na chudinku a vona mu to zere nejvic mne stve ze se bavim s mim detetem a ze mi picha moji byvalou pritelkyni vys jaky to je kdyz nekoho milujes a ten clovek provadi takove veci hlavne uz ji neznam poradne strasne se zmnenila je to jinej clovek ja ji strasne miluju vim co jsem udelal a neudelal ale taky proc zejo kdyz mne tomu dohanela nejvetsi chybou je to ze nevydi svoje chybi co udelala mam ji tak moc rat ze i ty problemi a tu bolest by prehlidnul kdybi se kemne vratila ale uz tomu neverim protoze tam je ten smejd co ji zblbnul hlavu a blbne dal a dal nevim hraje si nato co vubec neni tim vsim to slo vsechno odzacatku roku dolu a dopadlo to jak to dopadlo ted jsem jinej clovek nez prettim znam svoje chybi a co mam delat a nemam delat chybama se clovek uci ale takhle krute to je fak sila nici mne to hlavne zevnitr mne to svira neni hodina co by nani myslel co dela a tak koukam najeji fotky co ma na facebooku koukam nane porat kdyz se dostanu na net porat mi tecou slzy je to promne dost velka rana ktera se jen tak nezahoji bude mi dlouho trvat nez se do nekoho zamiluji hlavne kdyz jsem byl na festaku tak jsem zkousel flirtovat s holkama a neslo mi to tak jako driv driv kdyz jsem flirtoval s holkama tak byli zemne hotovi dokazal jsem je rozesmat a dostat do kolen ale nic vic pak jsem zaze odtoho utek bavilo mne to ale ted to nejde jako by to vemne vymrelo nevim poradne co jim mam rict a driv mi mlela huba a ted nic aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach jooooooooooooooooooo laska je kruta

Poslední diskuze v vzkazy a stížnosti