nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Já už nechci jíst :(

Autor: heeerecka®, datum: 17.08.11 12:56, odpovědí: 3

před rokem to začalo,uvědomila jsem si že potřebuji zhubnout a tak jsem držela dietu,dlouho jsem to nevydžela protože doma mě furt něčím chtějí cpát,u mě jsou obědy takové že nemám hlad a nic nechci ani na večeři nemám hlad jen snídani si dám a tak mě štvou abych jedla a jedla pořád mi dávají něco na stůl a já nechci!když přichází doba oběda tak dokonce brečím že nic nechci,ale nepomůže to . nevím co dělat,je to zvláštní,když se najím tak je mi blbě od žaludku ,ale jen blbě . nejspíš mám zničenej žaludek , ale že bych byla anorektička tak to v žádném případě,nemůžu zhubnout jsem furt stejná ,jen z jídla je mi blbě poradte mi co mám dělat prosím

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: já už nechci jíst :(
Autor: bety®, datum: 20.08.11 12:10

Ahoj , nevím jestli by ti to poradilo nebo ne ..Měla jsem stejný problém . Začala jsem jíst častěji , ale po menších dávkách , kupovala jsem si časopisy a četla články , o tom jak nejlépe zhubnout a zpevnit tělo a všechny ty rady co psali a dávali jsem tak nějak se snažila zkombinovat , začala jsem hodně sportovat což mi opravdu dost pomohlo.. .. Zkus to taky , jestli ti jde o to opravdu moc tak si zkus shánět různé rady od kohokoliv a dělat to co jsem dělala já , třba ti to pomůže .. Když ti je špatně pojídle tak zkus jíst jenom něco po čem ti špatně neebude Dej vědět jak ti to dopadlo

Autor: megynka®, datum: 23.09.11 15:49

Tak po přečtení tohohle článku jsem si řekla jediné - že jsi pěkná blba ... Omlouvám se, ale je to tak, abych brečela, že nechci jíst a za celý den jen snídala? A určitě nemusím hádat, že seš hubená dost ... hele já jim všechno, co mám ráda - čokoládu, svíčkovou, je mi to fuk a jsem hubená - proč? Protože chodím ven, plavu ... a nesedím doma. Chápu, když chce někdo zhubnout, ale to je všechno o tom, aby člověk neseděl doma. Je i dobrá rada jíst třeba každé 3 hodiny po menších dávkách, ale rozhodně né vůbec ... a pardon, fakt nesnáším holky, co fňukaj nad svou postavou ... ještě zvlášt, když jsou vychrtlý.

Autor: vlasta, datum: 17.02.12 01:26

Zřejmě jsi na začátku dráhy brethariána - najdi si na Youtube - henri Monfort

Poslední diskuze v ostatní