nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Jak ho přimět, aby si uvědomil, co ztratil?

Autor: mmelounek®, datum: 15.10.11 19:38, odpovědí: 7

Ahojte všichni,

dnešním dnem je to deset dní, co jsme se s přítelem rozešli a tak nějak pořád tomu nemůžu uvěřit. Nebyli jsme spolu léta, jak jiné páry, ale zažili jsme toho dost a to za pouhých 9 měsíců. Chtěla bych vidět váš názor na věc.

V červnu letošního roku jsem odjela pracovat jako servírka do zahraničí a strávila tam skoro celé dva měsíce. S přítelem jsme byli denno denně v kontaktu a já cítila, že se mi ztrácí ale spíše z mé strany, a ikdyž jsem mu několikrát napsala, že si nejsem jistá, zda něco stále cítím, přesvědčoval mě, že v čr na mě stále čeká a bezmezně mě miluje. Vrátila jsem se zpět v polovině července a připadala jsem si vedle něj jak vedle cizího člověka, nic méně tohle netrvalo ani dvě hodiny a zblížili jsme se zase v pelechu Dny plynuli, odletěli jsme spolu na dovolenou, ale jelikož jsme spolu byli téměř každý den včetně dovolené, začali jsme si lizt na nervy.

Několikrát jsem mu už řekla, že na něj nemám náladu a že to ukončíme, stále mě nechtěl nechat odejít a já věděla, že bych to stejně ani nezvládla. 14 dní před rozchodem se stala věc, že mě pořádně vytočil a už sem ten rozchod/pauzu uplně potřebovala..napsala jsem mu, ať už za mnou nechodí, že ho nechci vidět. Psal mi samé vzkazy na sociálních sití, že ví, že mi zase ublížil a že mám právo se zlobit. Ignorovala jsem to. Asi po hodině mi přišla smska, že se mám podívat za pár minut z okna, že tam bude stát jen pro mě a že mě hrozně miluje - opravdu obrovské gesto. Sešla jsem dolů před barák a přiběhl s horečkou a začal brečet - což nikdy nedělal, je od malička flegmatik. Brečel, ať mu odpustím, bylo to fakt dojemné ale já byla nalomená, ale přesto jsem mu odpustila a šli jsme spolu ke mě.

Poté jsem ho asi 8 dní vkuse léčila u něj doma. Usinal vedle mě s teplotou a byl opravdu vděčný. Jak se uzdravil a začal chodit do práce, nastal nějaký zlom. Pondělí (2dny před rozchodem) mi psal na fb, že nad námi přemýšlí a že mě má hrozně moc rád, poté odjel pryč a já celý den přemýšlela, jak to jen myslel. Večer jsem ho čekala potajnu před jeho domem a měla slzy nakrajíčku...on mě upokojoval, že se nic s ním neděje, a pozval mě k němu nahoru. Stále mě přemlouval ať sním zůstanu na noc, ale nakonec jsme šli k nám. U mě doma jsme se navečeřeli a šli hned spát. Přecejen mi to nedalo a zeptala jsem se ho \\\\\" Miluješ mě ještě?\\\\\" ..odpověděl \\\\\"ano\\\\\" a díval se mi do očí a poté jsme spali celou noc spolu přitulení. Druhý den mi stále psal smsky z práce až přehnaně moc. Den na to, mě vyzvedl bez jakéhokoliv projevu na nádraží. Choval se zas divně jak v pondělí. Došli jsme skoro k jeho domu ale sedl si na lavičku před dům a začal brečet. Řekl mi: \\\\\"Víš, mě se něco stalo, už tě nemiluju, je v tom jiná, a trvá to od té doby, co si byla v zahraničí\\\\\". A hrozně moc brečel a k mému údivu ze mě nevyšla ani slza. No utekl mi s brekem, že to nezvládá. V sobotu jsme se sešli, abych mu vrátila nějaké věci. Pořád mě hladil, říkal mi jako dřív a viděla jsem, že když se na něj podívám do očí, že se mu zalívají slzami. Jenže já byla uplně v pohodě. Byli jsme spolu asi půl hodiny a od té doby jsme se neviděli a nepsali si.

Jeho vztahy předemnou skončili tak, že jeho přítelkyně ho podváděly. Semnou poznal ten pravý vztah. Několikrát mi i řekl, že semnou se cití jinak a ví, že jsem ho změnila. A najednou se dozvídám, že ta, za kterou mě nyní vyměnil, je to samé, co děvčata předemnou, možná i horší.

Zajímalo by mě, jak ho přimět, aby si uvědomil, že ztratil hrozně moc. Jeho přátelé i rodina stojí při mě. A já vím, že ke mě stále něco cití, akorát je v nostalgii v novém vztahu, protože s novou slečnou může pít do aleluja, což mu semnou chybělo zřejmě.

Chybí mi, chtěla bych mu to napsat, ale říkám si stále ne. Podrazil mě on, měl by přilezt a omluvit se. Když není v práci, vím, že stále sedí na fb, nesmazal si ani naše společné fotky.

Vím, že chlapů je plno.. Sama nevím, zda se k němu chci vrátit, jestli to není jen síla zvyku, ale vím, že kdyby mi stál za měsíc před dveřmi se slzama, že mu to odpustím.

Zajímá mě vás názor, popřípadě i vaše zkušenosti po nevěře. Díky)

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Jak ho přimět, aby si uvědomil, co ztratil?
Autor: jenny.verka®, datum: 16.10.11 20:11

Ahoj. Stala se mi hodně podobná věc s tím rozdílem, že jsem s bývalým partnerem měli vztah na dálku. Takže každý volný víkend a veškerý svůj čas jsem dávala jemu... jinak vše co jsi napsala jsem prožila stejně. Změny nálad, brekot... no všechno. Já jsem se z toho léčila dlouho. A snažila jsem se aby si on uvědomil, že lepší holka po mě nepřijde ( s prominutím ale myslím, že tohle říká každá opuštěná žena). To byla moje chyba, kterou jsem dělala. Takže pro příště vím, že nepsat a nevolat! NIC! Výsledek by se dostavil dřív. Měla jsem to štěstí, že jsem ho nevýdala. Skoro vůbec ale pokaždé když jsem ho viděla... hrůza pro mé srdce! No a tak šel čas a já potkávala nové lidi nové partnery atd... a po dvouletech zamnou přišel. Řekl mi, že mě má hrozně moc rád a že ví, že jsem byla jeho nejlepší přítelkyně kterou mohl mít a že si myslí, že už žádná jako já nebude. Najednou se naše role otočili a byla jsem to já kdo byl takzvaně "na koni". Hrozně se mi ulevilo a zároveň to hrozně bolelo. Po tak dlouhé době? Nečekala jsem to. Už nečekala. I dnes když ho vidím bych mu nejraději padla okolo krku ale myslím, že by to bylo to nejhorší co bych mohla udělat. Zažít si svoje muka po rozchodu s ním znova? Ani náhodou a že bychom spolu možná zůstali? Záruka sice není nikde ale já vím, že po těch dvouch rokách jsem každý jiný. Jiný zvyky jiní kamrádi a hlavně jiný myšlení ( alespoň u mě) . Mám ho do dnes hrozně ráda ale být s ním bych už nemohla...

Nevěra je věc kterou každej za sebe buď dokáže odpustit a nebo nedokáže. Pokud ano tak bych poradila aby jsi mu to (pokud možno do očí né prostřednictvím FB) řekla. Reakce může být různá ale alespoň budeš mít jistotu že to ví a že ví, že ho stále máš ráda. Pokud by jsi mu ji jen malilinko začla vyčítat jen kdyby jste se k sobě vrátili, věř, že by to budoucnost nemělo. Sama jsi mu trochu dávala důvody k podvodu když jsi mu ze zahraničí psala, že ho ztrácíš z tvé strany a později se s ním i "rozešla". Nic jiného co bych mohla poradit nemám. Přeji správnou volbu

Autor: mmelounek®, datum: 16.10.11 20:32

Když jsem ho viděla v sobotu minulý týden naposledy, řekla jsem mu, že ho miluju. Ať si to přebere sám. A hrozně bych mu chtěla napsat smsku..chybí mi ale k ničemu by to teď nevedlo

Autor: jenny.verka®, datum: 16.10.11 20:37

Vidíš, že čas nám dokáže poradit lépe

RE(2x): Jak ho přimět, aby si uvědomil, co ztratil?
Autor: mmelounek®, datum: 19.10.11 21:41

Tak jsem mu dnes osobně odpustila a pořád jsem se smála. Vyptával se mě, zda někoho mám, ale že říkat mu to nemusím, jestli nechci, a zase z něj vylezlo "tak máš někoho?"..odpověděla jsem, že se mu nemusím vypovídat...a on " no mě je to uplně jedno, si to nechej pro sebe".. no vyprskla jsem smíchy. Na to už není co říci On se vedle mě stále třepal a bylo poznat, že je nervozní..Já se na něj pořád dívala a usmívala..chtělo se mi ho spíš obejmout, ale nedošlo k tomu, s usměvem jsem se rozloučila a odešla. Jen jsem mu totiž šla zanest nějaké věci ještě.

RE(3x): Jak ho přimět, aby si uvědomil, co ztratil?
Autor: jenny.verka®, datum: 21.10.11 18:02

výborně...

Autor: mmelounek®, datum: 22.10.11 11:42

a teď už mě opravdu štve, nejdřív vyzvídá u mě jeden den a druhý den u mé mamky. Je to normální?:/ Momentálně jsem neměla na vybranou a zablokovala jsem fb účet aby ke mě neměl prostě přístup. Žije nový život, tak ať mě "neotravuje"

Autor: eva, datum: 20.12.11 21:10

NIJAK jej nepřiměješ! Rozešli jste se. Není se čemu divit, že si našel náhradu, to chlapi dělají. Takže žádné intriky a lsti. To nepomůže. Jestli ho miluješ, tak se s ním sejdi a řekni mu to. Ego stranou. Uvidíš zda opětuje tvoje city a vrátíte se k sobě. Pokud ne, budeš muset jít dál. Seber jen odvahu to udělat. Buď to a nebo nic. Nabízím online poradnu zdarma,www.alpany.blog.cz, nabízím,ale nenutím

Poslední diskuze v láska a sex