nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Vztah na dálku

Autor: ege®, datum: 02.11.11 01:47, odpovědí: 4

Zdravim všechny,

Již pár týdnů prohlížim tento web a přemýšlim jestli se mám taky zeptat na názor, konečně jsem se odhodlal a tak vám to sem napíšu Jinak jsem z Prahy a je mi 18 let

Již skoro 2 měsíce mám vztah na dálku s Dívkou z Jihlavy, je to opravdu krásný vztah.. sice mně neskutečně mrzí že se výdáme jen o víkendech ale s tim teď bohužel nic neudělám. Dívka má jít po 9. ročníku (tento rok) na střední školu a rozhoduje se mezi Rakouskou obchodní školou a Pražskou střední školou /Vinohradská nebo tak/. Dívka předtim než mně poznala chtěla jít zaručeně studovat do Rakouska ale teď prý kvůli mně nic takového nechce a že prý půjde kvůli mně do Prahy, nechtěl bych ji bránit chci aby měla perfektní život, který si zaslouží, já ji vášnivě miluji a to ani nepřestanu

Přemýšlel jsem nad možnosti že bych sehnal podnájem v Praze nějaký menší útulný a bydlela by u mně a studovala v Praze, jinak by byla na Intru v Praze ale to si já nepřeju. Nechci ji bránit ve vzdělání apod... už tak kvůli mně udělala hodně věcí a já si toho nesmírně vážím! Vztah je naprosto úžasný, píšeme si a voláme každý den, jen co to jde protě furt a oba jsme nesmírně šťastní. Chci se vás zeptat jestli myslíte že to má cenu? Jestli mám slečnu nechat odejít do Rakouska a bejt z toho totálně víte kde ... Kdyby odjela do Rakouska na školu tak tam bude na intru a to by jsme se nevídali a to by cenu opravdu nemělo.

Předem vám moc děkuju za odpovědi

Ocenil bych nějaké rady od lidí kteří mají zkušenosti se vztahy na dálku

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Vztah na dálku
Autor: sun, datum: 22.11.11 18:17

JAKOU RADU POTŘEBUJEŠ?

POKUD JI MILUJEŠ JAK ŘÍKÁŠ TAK JI NENECHÁŠ ODEJÍT.

Autor: madeinchina, datum: 03.12.11 07:30

Zdar,

Na to asi neexistuje jednoznačná odpověď, ale možná tě inspiruje a poučí můj případ: Na gymplu když mi bylo 17 jsem sbalil spolužačku, byla to jednoznačně nejchytřejší holka ve třídě a měla fakt šmrnc, zabouchl jsem se až po uši. Ona do mně tež, asi po 14 dnech chození, bylo to perfektní. Vsadil jsem na ni všechny karty, přísahal bych, že vedle ní chci umřít a pořád to tak cítím. Roky bežely, přišla výška a rozhodnutí. Vždy jsme vycházeli ze vzájemné důvěry, a to 300% důvěry! Takže mi nedělalo zásadní problém, když mi oznámila, že bude studovat v Plzni (jsme z Ostravy). Já jsem zůstal na studia doma. Vídali jsme se co 14 dní, někdy i méně. Pořád to bylo super. Ona dostudovala mgr a přešla na doktorské do Ovy, já jsem s dostudováním nebyl tak úspěšný a pořád studuju to mgr. (vlastně už 8 rokem, ale ještě mám v únoru poslední šanci) Taky mě chytl nějaký splín a nějak jsem neměl energii do života, trochu jsem se flákal, to přiznávám. Jeli jsme spolu na dovolenou do Maroka, pak jsem s ní jel jako doprovod na studijní cestu do Etiopie. A nějak tady to přišlo, že jsme se začali vzdalovat, hlavně v intimní oblasti. Ona byla jako tajemný hrad v Karpatech a o svých pocitech se mnou moc nemluvila. Spali jsme spolu tak jednou měsíčně, já to kolikrát i obrečel, bo jsem nevěděl co se děje a nějak mně začala čím dál víc odstrkovat. Tehdy se to asi dalo ještě řešit, ale neřešilo. No a nakonec přišel rok 2011, nastěhovali jsme se do bytu po babičce a já myslel jak to nebude super. Ty problémy ale neustaly, bohužel, a já jsem si tak nějak začal namlouvat, že to holka tak asi má nastavené, že je to OK a přichází to s věkem. HOUBY! Mluvte se svýma ženskýma, vyserte se na to co vám říkali ve školce, že borci nemají brečet. To je chujovina s porovnáním s tím, co můžete otevřeným projevem citů získat a zachránit. Nimrejte se v tom, rozebírejte každou cypovinu, jestli nechcete skončit jako já. A jak jsem skončil?

podzim 2011 - další studijní cesta do Etiopie, tentokrát jede sama na dva měsíce. Komunikujem spolu po skypu, ale mám noční šichty, plus nějaký časový posun a váznoucí africký internet - moc toho nenakecáme a nevyřešíme. Přijíždí dom a já, blbec, celý natěšený ji čekám na nádru. Na pokus o francouzáka mi nastavila tvář. je nevrlá, nesvá a evidentně mi chce něco sdělit a neví jak na to. Kopla mně do řiti na svůj svátek. Kytka hnije v koutě. Fakt citlivé. A já blbec ji udělal svíčkovou a to nevařím nikdy... kámo, 9let a 10 měsíců... pochopíš to? Zahla mi tam s nějakým tureckým vošoustem a já ji tak zbožňuju, že se na ní ani neumím zlobit. Je totálně rozhodnutá, prý ji už nepřitahuju, jede zpátky do Afriky na tři měsíce v únoru. Týden a něco jsem upe v p... Není dobré řešení, jedině čekat. Vsadil jsem všechno na jednu jedinou kartu - že ji turek třeba za půl roku, za rok, za dva nebo za pět let nasere, ublíží, podvede. A že ji do té doby nestihne zbouchnout. Zároveň ale chci aby byla šťastná, když je to nutné, tak třeba i s ním. Stejně se ke mně nikdy nevrátí. Bydlíme v 15 patře a já mám vyhazov, ale zatím tu jsem - bez ní. Zatraceně vysoké patro to je...

Mluvte s těma babama, buďte na ně hodní, serte na žárlivost a když už jste odloučení, udělejte maximum proto, abyste se na sebe těšili a ne se plíživě odcizovali. Je to cesta do pekel, i když to nepříjde hned a viditelně, škody tam vznikají a jednou se to někde provalí.

RE(2x): Vztah na dálku
Autor: pravda, datum: 09.12.11 12:27

četla jsem článek, autor madeinchina, opravdu hezky napsané,všechna ta slova byla psaná vlastním prožitkem, pravdou,a závěrečné věty jsou plnou pravdou. Někdy se to tak stává.Četla jsem to jedním dechem. Přeji hodně štěstí a krásné svátky.

Autor: eva, datum: 20.12.11 21:03

Na jednu stranu ji nebráníš studovat, tedy pokud studuje v ČR, ale když jde o studiu v zahraničí, tak to bys jí bránil?! Divné, sobecké a hlavně na to nemáš právo. Ty jí nemáš, co bránit. Rozhodnutí je na ní. Vztah na dálku může fungovat a jestli ji miluješ, nebudeš jí bránit a mimochodem jestli se milujete oba vzájemně, tak vydržíte i tu dálku. Na to, aby sis dělal nějaké nároky jste spolu krátce, vlastně ani po deseti letech by sis to neměl dovolit. Měl by si bejt rád, že je přítelkyně chytrá, že jí studium baví a že má tak skvělou příležitost. Nabízím online poradnu zdarma, www.alpany.blog.cz, nabízím, ale nenutím

Poslední diskuze v láska a sex