- láska a sex (853)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (48)
- ostatní (102)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Jak získat zpět mou jedinou lásku?
Ahoj,můžete mi poradit prosím?
Měla jsem nádherný 4letý vztah,plný lásky,tolerance. On byl můj první kluk v životě a já jeho první holka. Nikdy jsme neměli nikoho jinýho,jen sebe. Jenže po Novém roce jsem měla zdravotní problémy,celou dobu se o mě skvěle staral,byl mi oporou. Jenže můj zdravotní stav dospěl až k tomu,že jsem musela do nemocnice. Zjistili mi tam vážný problém, a on při mě stál ještě víc. Co mě pustili z nemocnice,jsem byla pozvaná na jednu oslavu mé kamarádky. Šla jsem tam bez něho,protože neměl náladu někam jít a měl před závodama. Na té oslavě byl i jeden kluk pro kterého jsem měla slabost. Znali jsme se pár měsíců a už tenkrát na něj můj přítel žárlil,ale pokaždé jsem ho uklidňovala že strach mít nemusí. Jenže na té oslavě jsme se líbali a pak když jsem přišla k rozumu odtáhla jsem se a odešla. Ale mýmu příteli jsem se nedokázala ani ozvat natož podívat do očí. Ten druhej kluk mi sliboval hory doly..byla jsem jím jak posedlá. Mému příteli jsem to řekla po telefonu, a on mi řekl,že neví jestli tohle dokáže zkousnout. Jenže já ho v ten moment nechtěla,lákalo mě něco nového. Přece jenom jsem nepoznala jiného kluka,není to omluva,já vím.
Pak mi zavolal že kdyby to bylo s jiným tak by mi zkusil odpustit,ale takhle ne. Tam ten mě nakonec chtěl jen na to jedno. S mým přítelem teď nejsem 8měsíců a mě je z toho na nic. Několikrát jsem o něj bojovala a říkala mu jak ho chci zpět. Že ho stále miluju a že mě to mrzí. Dokonce jsem se chovala jako prase když jsem psala jiným holkám o které měl zájem. Byla jsem jak smyslů zbavená,za to se nenávidím.
Tenkrát mi říkal,že chce čas,že chce taky poznat jiné holky a zkusit vztah s jinou. A že neví jak to bude do budoucna,že možná pozná že já byla ta pravá,což si o mě prý celou dobu myslel. Po 3měsících co jsme se teď neviděli jsem mu napsala jak se má,co sport,škola apod. Kupodivu odepsal a byl celkem v pohodě. Poznal už i jiné holky,ale se žádnou zatím ještě nechodil. Strašně ráda bych mu řekla, že ho stále miluju a že na něj pořád čekám,ale bojím se dalšího odmítnutí. Poznala jsem taky jiný kluky,ale nedokážu být s jiným,pořád ho porovnávám s mým bývalým přítelem, je mi souzený být jen s ním,miluju jen jeho.
Jak ho tedy získat zpět,jestli to stále ještě jde...
i přes těch pár holek co měl,jsem prý byla nejlepší a že ví že už nikdy lepší holku nenajde..tak proč se teda nevrátí?
Vím že jsem mu hrozně ublížila. Taky se za to nesnáším,ale spousta vztahů nevěru ustála..proč mi nedá ještě šanci
(( Děkuji za odpovědi
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Jako jediný řešení vidim nákup zajímaýho dárečku na miliondarku.cz. Nic nedokáže potěšit víc než dárek z lásky.
Poslední diskuze v láska a sex
- pomoc :( - 1 odpověď
- riká miluji tě - bez odpovědi
- Láska, pomoc. - bez odpovědi
- Můj otec mi zakazuje mého přítele! - 1 odpověď
- Vztah na dalku -Jak ho mam ziskat zpět? - 1 odpověď
- Vztah s nevlastní mamkou. - bez odpovědi
- Nevím co mám dělat. - bez odpovědi
- Jak ji dostat zpět? - 3 odpovědi
- Jak jí říci, že ji miluji. - 1 odpověď
- jak se omluvyt - bez odpovědi
- Jak získat zpět svoji lásku - 1 odpověď