nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Řeším věcí přímo, že to nesnáší

Autor: berry6666, datum: 21.11.11 09:39, odpovědí: 3

Ahoj ,

mám takový problém s přítelkyní.Zkusím krátce.Jsem chlap (40) ,a moje chyba je asi řešit věci hned a přímo.Ženy to asi nesnáší.Byli jsme spolu 3 roky a jediné ,co mi na přítelkyni vadí ,je ,že se neumí omlouvat.Vyvolá hádku ,ale nechá to vyšumět ,neřekne promiň ,neměla jsem pravdu.Moje chyba byla ,že jsem omlouval i její vinu ,vzhledem k její povaze jsem takto držel vztah.Ona je ta ,s kterou bych chtěl žít ,ale tato vlastnost je dost na překážku ,došlo to tak daleko ,že jsem od ní teď odešel.Samozřejmě jsem v háji ,protože ji miluju ,a teď se trápím .Ale naštvala mě tím ,že jsme plánovali společné bydlení někdy od vánoc a ona teď otočila a ať se jí nemotám do rodiny.Nic mi nezdůvodnila ,jen přilévala olej do ohně ,žádné vysvětlení ,žádná omluva.Ale vím ,že mě miluje,jen nedokáže říct to promiň ,nemyslela jsem to tak.Co s tím.Chyba je ,že jsem odešel ,nemám s ní kontakt ,ona je typ ,který se asi neozve ,i kdyby chtěla.Mám čekat?Jak dlouho.Musím přiznat ,že jsem se neudržel a dost sprostě jsem jí vynadal ,chtěl jsem ji k něčemu vyprovokovat ,chtěl jsem ,ať mě vyfackuje ,ale ona nic.Koukala a mlčela.To provokuje a sráží na kolena.Omluvil jsem se a odešel.Cítím se podvedený ,ale jsou to muka ,nezavolá ,nenapíše sms.Čekám nějakou snahu o vysvětlení ,důkaz ,že mě opravdu miluje ,že to není lež.Jsem blázen?

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: řeším věcí přímo, že to nesnáší
Autor: sun, datum: 22.11.11 17:57

Jestli Vám mohu říct svůj názor. Jsem ten samý typ ale zamilovala jsem se tak moc že jsem se naučila říkat promin pokud je to má vina a nedokážu být na partnera dlouho naštvaná i když to byla jeho vina. Myslím si že Vás asi tolik nemuluje protože to co píšete to by nevydržela kdyby Vás milovala.

Autor: berry6666, datum: 23.11.11 06:55

A můžu se zeptat ,když říkáte ,že nedokážete být na partnera dlouho naštvaná ,o jak dlouhou dobu jde ,než se usmíříte?Jak by jste reagovala na situaci ,kterou jsem popsal výše ,myslím ,že přítelkyně mě miluje ,ale je asi nerozhodná.A jak ji říct ,že by se měla naučit říkat promiň.

Autor: sun, datum: 25.11.11 18:27

No jednou jsem to vydržela 12h déle to nevydržím bo ho mooooc miluju a on taky ne. A pokud se vám dlouho neozývá a nereaguje tak opravdu nevím.

Poslední diskuze v láska a sex

Náhodně vybrané hry ze serveru Rychléhry.cz