nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Čekám zbytečně?

Autor: tezzi®, datum: 27.11.11 00:27, odpovědí: 1

Čekám zbytečně?

Poznala jsem úžasného člověka ani zdaleka jsem si nemyslela, že by jsme se mohli potkat někdy ještě víc... Na první pohled jsem se do něj zamilovala.. Byl tak stejný jako jsem já.. Pořád jsme se scházeli.. i po půl roce nevidění jsme k sobě našli cestu jako by jsme se viděli každý den.. Dokázali jsme si říct cokoli .. Nikdo se nemusel ptát druhého co jsi dělal? S kým jsi byl? Vždy se našla chvíle, kdy jsme si to dokázali říci i bez otázky...

Podržel mě i v těžkých chvílích.. Když mi bylo smutno, měla jsem depku On mě něutěšoval.. On byl vedle mě.. a jen tak seděl poslouchal se mnou depresivní písničky, poslouchal mé slova i když nebyly nejvlídnější..Jemu nevadilo když jsem mu polila zeď kolou.. Jen pak jednou po hádce ani né hádce spíše nedorozumění si mě smazal ze svého života.. jako by jsme se ani neznali. jako by jsme spolu nikdy nic neprožili.. Jako bych byla vzduch.. tak rychle si mě smazal ..(( Tak rychle se mě vzdal.. A já? Stále nedokážu zapomenout ..(( Tolik mužů jsem kvůli němu odmítla.. Stále čekám, kdy mě zase osloví.. kdy mě zase napíše.. Co děláš? Máš čas? Zajdem ven.? Není snad den, kdy bych ho odmítla..

Čekám na jeho láska zbytečně.? (

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Čekám zbytečně?
Autor: armando, datum: 01.12.11 16:23

Pokud víš, že to co k tobě cítil bylo stejné a nebo aspoň podobné jako to, co jsi ty cítila k němu, tak se nemáš čeho bát Samozřejmě je tu vždy možnost, že jsi byla jenom zamilovaná a přehlížela jsi skutečnost, že on není. Pokud ale věříš spíš té první možnosti - a já doufám, že tomu tak je - tak nečekej až se ti ozve on. Třeba jediné co si přeje je aby ses ty ozvala jemu, abys mu dala na jevo jak moc ti chybí, jak moc pro tebe znamená. Na mě by to určitě zabralo přeji hodně zdaru

Poslední diskuze v láska a sex