- láska a sex (853)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (48)
- ostatní (102)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Dárek k Vánocům
Ahoj, za chvilku se blíží Vánoce, ale já vůbec nevím, co mám svému příteli koupit
\ style=\padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-collapse: collapse; color: rgb(106, 106, 106); font-family: tahoma; line-height: 18px; text-align: justify; background-color: rgb(247, 247, 247); \> Už mám pro něj připravený, že mu dám svůj řetízek s přívěskem \"N\". Sám říkal, že bude krásný, když ho bude mít stále při sobě. Ale on už ho viděl, jelikož jsem ho nosila já
\ style=\padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-collapse: collapse; color: rgb(106, 106, 106); font-family: tahoma; line-height: 18px; text-align: justify; background-color: rgb(247, 247, 247); \> Opravdu už nevím. Už jsem mu dala i naší fotku společnou v rámečku, ale nevím, co dál. Chci mu dát něco vlastního, něco, co bych mohla vytvořit. Přemýšlela jsem, že mu vytvořím album, ve kterém budou naše fotky + napsané naše vzpomínky. Myslíte si, že je to dobrý nápad? Prosím, poraďte mi, jsem přímo zoufalá
\ style=\padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-collapse: collapse; color: rgb(106, 106, 106); font-family: tahoma; line-height: 18px; text-align: justify; background-color: rgb(247, 247, 247); \>( Děkuju moc za odpovědi.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
To album zní dobře
Já chtěla svýmu příteli dát knížku z Levných knih Špalíček dobrých českých vtipů I. a k tomu ještě něco, ale bohužel jsme se rozešli, tak z toho nic nebude.
Ale to jsme spolu byli jen 4 měsíce, tak proto to není nic zamilovanýho jako řetízek a tak 
Kdyžtak napiš, jestli jsi ještě něco vymyslela 
Poslední diskuze v láska a sex
- pomoc :( - 1 odpověď
- riká miluji tě - bez odpovědi
- Láska, pomoc. - bez odpovědi
- Můj otec mi zakazuje mého přítele! - 1 odpověď
- Vztah na dalku -Jak ho mam ziskat zpět? - 1 odpověď
- Vztah s nevlastní mamkou. - bez odpovědi
- Nevím co mám dělat. - bez odpovědi
- Jak ji dostat zpět? - 3 odpovědi
- Jak jí říci, že ji miluji. - 1 odpověď
- jak se omluvyt - bez odpovědi