nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Dárek k Vánocům

Autor: niki, datum: 28.11.11 22:03, odpovědí: 1

Ahoj, za chvilku se blíží Vánoce, ale já vůbec nevím, co mám svému příteli koupit \ style=\padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-collapse: collapse; color: rgb(106, 106, 106); font-family: tahoma; line-height: 18px; text-align: justify; background-color: rgb(247, 247, 247); \> Už mám pro něj připravený, že mu dám svůj řetízek s přívěskem \"N\". Sám říkal, že bude krásný, když ho bude mít stále při sobě. Ale on už ho viděl, jelikož jsem ho nosila já \ style=\padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-collapse: collapse; color: rgb(106, 106, 106); font-family: tahoma; line-height: 18px; text-align: justify; background-color: rgb(247, 247, 247); \> Opravdu už nevím. Už jsem mu dala i naší fotku společnou v rámečku, ale nevím, co dál. Chci mu dát něco vlastního, něco, co bych mohla vytvořit. Přemýšlela jsem, že mu vytvořím album, ve kterém budou naše fotky + napsané naše vzpomínky. Myslíte si, že je to dobrý nápad? Prosím, poraďte mi, jsem přímo zoufalá \ style=\padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-collapse: collapse; color: rgb(106, 106, 106); font-family: tahoma; line-height: 18px; text-align: justify; background-color: rgb(247, 247, 247); \>( Děkuju moc za odpovědi.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Dárek k Vánocům
Autor: 2, datum: 15.12.11 01:44

To album zní dobře Já chtěla svýmu příteli dát knížku z Levných knih Špalíček dobrých českých vtipů I. a k tomu ještě něco, ale bohužel jsme se rozešli, tak z toho nic nebude. Ale to jsme spolu byli jen 4 měsíce, tak proto to není nic zamilovanýho jako řetízek a tak

Kdyžtak napiš, jestli jsi ještě něco vymyslela

Poslední diskuze v láska a sex