nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Jak ji získat zpět?

Autor: armando, datum: 01.12.11 16:02, odpovědí: 1

Ahoj, trápím se nad problémem, na který nevím odpověď. S přítelkyní jsem byl skoro rok a za tu dobu jsme spolu prožili spoustu krásných chvil a já se do ní zamiloval jako do nikoho jiného před ní a jsem přesvědčený o tom, že i ona mě upřímně milovala. Problém nastal zhruba před měsícem, kdy jsem se trošku změnil a ačkoli mi to nedošlo, začal jsem jí často vytýkat věci, které se mi na ní zcela nelíbily. Nešlo nikdy o nic zásadního, ale když se na to dívám zpětně, opravdu jsem téměř každý den na nějakou tu chybičku poukázal. Zhruba před čtrnácti dny jsme se pohádali kvůli pár věcem z minulosti, ačkoli jsem sám už nikdy minulost řešit nechtěl - po hádce mi přišlo, že jsme se udobřili a vše si vyříkali, dokonce jsme si i řekli, že se milujeme. Bohužel jsem si poté nevšiml její odtažitosti, která byla dost špatně čitelná a i zpětně si ji nedokážu pořádně vybavit. Zkrátka a dobře se to vše vyhrotilo v okamžiku, kdy jsem jako naprostý idiot měl zase nějakou drobnou stížnost když nebyla zrovna v nejlepší náladě a v tu chvíli jsem se dozvěděl, že mě už nemiluje a že neví co s tím. Aby toho nebylo málo, tak jsem jí v záchvatu zoufalosti a upřímnosti prozradil, že není pravda jedna věc kterou jsem jí od začátku vztahu tvrdil (nejde o nic podstatného, žádný podvod nebo tak), ale ona to bere tak, že mi už nemůže ani věřit, protože jsem jí byl schopný takovou dobu lhát... Stále se spolu dokážeme bavit, ale co se vztahu týče, je pro ní nejspíš konec, hlavně z toho důvodu, že mi už nevěří a neví jestli mi někdy zase bude schopná věřit. Já bych udělal cokoli pro to, abych vrátil čas zpět a více si jí všímal a nic před ní netajil, ať už se jedná o cokoli. Jsem schopný se i změnit, více se hlídat, ale nevím jak ji o tom přesvědčit. Je to láska mého života a nechci o ní přijít, myslíte si, že mám ještě šanci a případně co bych pro to měl udělat?

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Jak ji získat zpět?
Autor: armando, datum: 02.12.11 14:30

Problém se vyřešil sám, zjistil jsem že mě několikrát podvedla a stejně se se mnou už delší dobu snažila rozejít a já to jenom přes svoji zamilovanost neviděl...

Poslední diskuze v láska a sex