nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Nechapu co s ním je

Autor: ostrakrice, datum: 11.12.11 09:28, odpovědí: 0

Náš vztah trvá už pul roku stím že mezi tím jsme spolu 2 měsíce nebyli, v těch u něj bydlela opět byvala , na začátku vztahu jsem ja k nemu nemohla protože byvalka tam mela veci. Cele je to zamotane a je toho moc. V srpnu po 2 mesicich jsme se zacli opet schazet a bylo zo krasne az do zjisteni ze spolecne bydleni on nechce aspon zatim, nevedela jsem proc. Byl vzdy opatrny . Po te co jsem zjitila ze mi lze se vse jeste zhorsilo. Mela jsem nocni psal ze je unaveny a ze jde spat. Jenze potkal ho muj kamarad na diskotece, tak sam ve 4 h rano mi psal, pry jen kamose odvazel. Ale co jsem se dovedela regulerne paril a chlastal, me vse poprel. Nak jsem to presla a snazila se verit ze uz mi nelze, asi po mesici mu prisla sms jen se usmal a rekl ze mu pise Honza ja vsak videla zenske jmeno a jak se ma a jak to ze je unaven ze je hodny ... nechala jsem to byl o par dni pozdeji se to opakovalo kdy mu psala jina zena a on se zachoval uplne stejne...opet jsem mlcela...kdyz odesel odeme na bowling a rekl ze se vrati za dve hodiny a pote jiz nedorazil puklo to ve me a vse jsem mu napsala...on ze je to jen sousedka a to druhe znama a ze jen skrz praci.. ale kdyby to bylo tak nevine proc by lhal? a hlavne pokud miluje proc by pak radsi jel domu ze by za sousedkou s kterou si pise psali jsem si o tom cely den.. me to k nemu do bytu nikdy netahlo nebot nejdriv jsem tam nemohla a pote se mi to tam hnusilo. on napsal at uz toho necham a jedu k nemu napsala jsem ze nemuzu a ani nechci od te doby uz se neozval (jsem na neschopence) . vzdy tu situaci obracel oproti me a nez aby se omluvil tak byl proti me..nedokazal se omluvit ci uznat chybu psal jak me miluje...ja ho taky miluji,,,ale da se stimhle neco delat ozve se da se mu jeste verit osocil me ze se mu hrabu v tel. pritom jsem to neudelala asi bych se i byla co tam ma ale i kdyby jsem se podivala tak snad nema mit co skryvat kdyz jsme par prosim co mam delat

Poslední diskuze v láska a sex