nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Jak ho získat zpět?

Autor: holka, datum: 15.12.11 01:36, odpovědí: 3

Ahoj, potřebuju poradit

Někdy letos v únoru jsem se začala bavit s jedním klukem, psali jsme si na facebooku. Byl strašně moc fajn a já měla kluka, se kterým mi to zrovna začlo neklapat. S tím kámošem jsem začala chodit ven kdykoli to šlo, věděla jsem, že se mu líbím a že se v mý přítomnosti cítí hodně nervózně právě proto, že se mu líbím. Byl to můj nej nej kámoš, kterýho jsem nikdy neměla, nikdo nebyl takový jako on, tak skvělý jako on. V květnu jsme se rozešli s tím klukem, už to dál nešlo (nebylo to kvůli kámošovi, ale prostě problémy). S tím kámošem jsem pořád chodila ven, pořád a pořád to bylo skvělý. Věděla jsem že o mě pořád stojí, ale já neměla chuť zase se vázat (tamten vztah trval rok a 4 měsíce), tak jsme byli pořád jen kamarádi. Občas naznačoval, jestli to nezkusíme, až jsem v srpnu polevila a řekla si, že to zkusíme Váhala jsem kvůli tomu, že byl víc než o rok mladší a že když to nevyjde, už nebudeme nikdy ti opravdoví nej nej kamarádi. Přesně takhle to dopadlo. Všechno krásně klapalo, ale jemu začalo dost vadit, že jsem s ním nespala. Byli jsme spolu skoro 4 měsíce a já to prostě nechtěla. Z minulýho vztahu jsem si odnesla špatný vzpomínky, protože mě ex do sexu poslední měsíce vztahu nutil (to on věděl). Za další mě odrazovalo to, že na to, že byl o rok mladší, spal se třema holkama, z toho se dvěma po pár dnech vztahu, který stejně pak skončil a já z toho prostě měla špatný pocit, který jsem měla stále v hlavě a brzdil mě. Věděla jsem, že se se mnou cítí dobře a že se mnou není kvůli sexu, ale já opravdu nemohla. Tak mi den před 4-měsíčním výročí napsal, že se se mnou rozchází, že to dělá kvůli mě a že s ním šťastná nebudu. Ještě bych se měla zmínit, že jsem mu asi týden předtím, než se se mnou rozešel, řekla, že se s ním radši rozejdu, než abych s ním spala, když nebudu chtít,..nebo tak něco, možná hlavně proto mi to napsal. Já bych se s ním nerozešla, ale v tu chvíli mi to zrovna vyšlo z pusy a on se toho chytil. Pak jsem si ho odebrala z přátel na FB, protože jsem ho nechtěla ani vidět, byla jsem z toho rozchodu hodně špatná. Ani nevím jestli si toho všiml, že jsem si ho odebrala. Teď mu každý den koukám na profil, jestli je nezadaný a podle jeho profilu nevypadá nějak smutně, nešťastně, že by ho ten rozchod trápil. Moc bych ho chtěla zpátky, protože s ním mi bylo zatím nejlíp jak mohlo. Od té doby jsme si nepsali, já mu jen jednou psala a na něco se ptala ohledně jeho mamky, ale ani mě nepozdravil a psal strašně chladně. Bylo to docela hnusný. Nevíte jak ho získat zpět? Zároveň se s ním ale nechci hned vyspat, tak nevím, jestli by to klaplo. Hrozně mě to trápí Mí kamarádi stojí při mě, oni to ví a tvrdí o něm, že je blbej, že se se mnou rozešel jenom kvůli tomu, že jsem s ním nespala. Že neví o kolik přišel. Jak by si mohl uvědomit o co přišel? Co mám dělat? Jsem taková normální 19 letá holka, akorát jsem trochu asexuálka, no Ale to hlavně kvůli předchozímu vztahu, jak jsem už psala. Mockrát děkuju za všechny rady, já opravdu nevím co dělat

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Jak ho získat zpět?
Autor: ema, datum: 28.12.11 14:26

Byla si upřímná! Opravdu oceňuji, že jsi řekla ne, když si to tak necítila. Jenže nefunguje li vztah po sexuální stránce, pak pomalu ale jistě spěje k zániku, jako v tvém případě. Láska neláska po té, co si řekla, že s nim nebudeš spát, tak se s tebou rozešel. To není pěkné. Šlo mu o tebe nebo ten sex? Chceš s ním spát nebo ne? Protože jej chceš spět, ale on pořád bude chtít ten sex, problém se tedy může opakovat! Co vlastně chceš, miluješ jej, co tě trápí, proč nechceš sex? Na tohle by sis měla odpovědět! Než se začneš znovu do něčeho hnát. Ujasni si to. Online poradna, rychlá věštba zdarma, odpovědi ANO/NE, alpany.blog.cz

Autor: holka, datum: 28.12.11 21:57

Konečně nějaká odpověď, děkuju.

Říkal mi že mu jde o mě, ale že se mnou nechce spát až za rok...(nevím proč zrovna za rok) a že je pro něj sex takovým vyvrcholením vztahu, který mu tam prostě chyběl... Já s ním chci spát, ale ne hned, chci až já sama budu chtít. Já nechci spát hned s každým, ale chci vidět, že tomu dotyčnému za to stojím, že mu nejde jen o sex a že počká. Za další v minulém vztahu, jak už jsem nahoře ve "zpovědi" psala, mě přítel po nějaké době do sexu nutil, protože on ho furt chtěl a mě to přestalo bavit. Přišla jsem na to, že mi to nic nedává (ani orgasmus), takže ho nepotřebuji. Vlastně neznám důvod proč mít sex. A taky se bojím toho, že znovu zažiju to nucení jako v předchozím vztahu, čehož se docela bojím. Miluji ho, ale přesně jak jsi psala, mohlo by se to samé opakovat a to já vím od začátku, ale bylo mi s ním tak moc dobře, že bych do toho možná šla i znovu...

Autor: terezie®, datum: 02.03.12 16:13

Ahojky,

já s Emou moc nesouhlasím. Jasné je, že pokud milujeme, chceme se s tím milovaným i milovat. Pokud jsi si jistá, že ho miluješ a bylo ti s ním moc hezky, zkontaktuj ho. Přiznej mu, jak ti chybí a co k němu cítíš. Také mu objasni tvůj postoj k sexu a pokud by souhlasil, navštivte spolu odborníka. Ty jej potřebuješ určitě, po minulém vztahu jsi si vytvořila vůči sexu blok, který se ale dá odstranit. Musíš také chápat, že tak mladý muž nemůže žít bez sexu, kór když tě miluje. Nemůžeš mu v žádném případě vyčítat, že mu jde pouze o sex. Je to nádherný akt lásky, který k tomu patří, a to i přesto, že to momentálně cítíš jinak. Věřím, že jednou to poznáš a ucítíš také tak. Opravdu vyhledej odbornou pomoc a bude i lepší, když to budete řešit společně. Já mám podobný problém, ale opačný. Můj partner se mnou také nespí. Někdy je to hodně těžké, jelikož mi jeho doteky a milování moc chybí, ale na druhou stranu je mi s ním tak dobře, že mi tak s nikým v minulých ztazích nebylo. Ale hodně důležité je, že o tom spolu mluvíme a dohodli jsme se, že navštívíme odbornou pomoc. Jelikož chápeme, že si tím navzájem ubližujeme. Přeji ti hodně štěstí, ať ti to s tím tvým vysněným vyjde. Terezie

Poslední diskuze v láska a sex