nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Miluji ho a on to neví - co mám dělat?

Autor: lulu®, datum: 25.12.11 21:15, odpovědí: 1

Dobrý den všem, jde o kluka který je o 7let starší jak já...mě je 17 a jemu 25let .

Už to budou 4 roky co jsme se seznamily za určitych okolností... za těch podmínek jsme se tak nějak pravidelně potkavali a on mě celé ty ty 3 roky ignorovar...vůbec mě nepozdravil kouzkal na mě vražedně...

já jsem se do něj bohužel zamilovala každy okamžik s ním je pro mě svatý...po 3 letech jsme jeli za těch určitých poidmínek na soustředění a onbyl jako vyměněný... pozdravil mě .. bavil se se mnou...dělaly jsme si z jedne srandu, složil mi poklonu že jsem zhubla... byl to krasný týden.. rozhodla jsem se tedy že mu zkusím naznačit ze ho mám ráda... potřebovala jsem pomoct a on mi vyhovel na plne čáře až jsem byla překvapená ( je pojicajt ) .

Kamkoli s kolektivem jdem tak ho pozvu taky... jednou měl za určitých podmínek nějaký nápad tak jsem mu napsala ze ted jedu z prace , ale že by jsem se u něj mohla stavit a že by mi mohl prozradit co vymyslel na češ mi vzapětí odepsal že to radší nejdřív probere s... tím.. ( nebudu zminovat ) téměř všichni z kolektivu si všimli že ho mám ráda , ale u něj nevím zda si toho také všimnul a dělá že nic nevidí nebo naopak... 3 roky má známou s kterou chvíly je a chvíly není... ( nevím jak je to vážné nemám možnost to zjistit ) přemýšlela jsem že za ním prostě půjdu a řeknu mu to , ale vzhledem k tomu že spolu jezdíme na soustředění a vídáme se na tréninkách tak mám strach že to vezme špatně a nebude se mnou mluvit... ( nejsem zrovna bůch ví jaká kráska... mám pár kilo na víc , sebevědomí také moc nemám... , ale myslím si že na tom nejsem zas tak špatně... ) PROSÍM PORADTE MÁM MU TO NA ROVINU ŘÍCT , ZKOUŠET DÁLE NAZNAČOVAT NEBO ZKUSIT ZAPOMENOUT?...

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: miluji ho a on to neví - co mám dělat?
Autor: ema, datum: 28.12.11 14:20

Za jakých podmínek? Vy jste spolu spali? V 17 letech už pracuješ? Nějak moc ale, nemyslíš?! Je velký rozdíl mezi mít rád a milovat. Zvaš, co mezi Vámi bylo a je. Zvaš, co cítíš. Měla by si jej oslovit osobně, rozhodně žádná psaníčka, zprávičky a podobně, to by se mohlo obrátit proti tobě, nikdy nevíš, co ten druhý udělá. Naznačování ti dosud nepomohla, tak proč by si v tom pokračovala, řekni mu to nejlépe přímo z očí do očí. Na co by si zapomínala, když si nenaznačila, že mezi Vámi něco bylo. Online poradna, nově rychlá věštba zdarma, odpovědi ano/ne, alpany.blog.cz

Poslední diskuze v láska a sex