- láska a sex (853)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (48)
- ostatní (102)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Potřebuji popradit
Mám takový problém. Je mi 41 a jsem rozvedená, ale žiji s přítelem a dvěma dcerami 21 a 16 let. Jenže to už mezi námi neklape. Asi před půl rokem k nám do práce nastoupil nový chlap. Ze začátku nic ale časem jsem se do něho strašně zamilovala a miluji ho pořád. A tady začíná ten problém. Vím že ho miluji a on miluje mě. Doma to neklape a já nevím jak to doma ukončit. Vím že doma to není tak jak to bývalo na začátku a já bych chtěla být s ním ale jak to udělat? Je mi s ním nádherně vše co děláme spolu milování, sport, cestování no prostě vše. Teď poslední dobou se s novým přítelem hádáme když se mě pořád ptá jestli jsem to už udělala aby jsme mohli být spolu. Jen já opravdu nevím jak to udělat. Co na to řeknou třeba mé dcery. I když o něm už ví a nenávidí ho. Má někdo už takovou zkušenost co s tím? Budu moc ráda. Mám zůstat doma s chlapem kterého nemiluji jen k vůli dětem a nebo mám jít za přítelem kterého miluji. Děkuji Jitka
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Dobrý den. Já to zažila taky. Přesně jak tady píšete. A rozhodla se odejít a být s tím koho miluji a je mi s ním dobře. Mám sice jedno dítě holka 15 let. Na začátku taky byla naštvaná a časem se to vše změnilo a je nám všem spolu moc hezky. Tak moje rada je jestli ho opravdu milujete a chcete být s ním tak to udělejte a nečekejte na nic. Když to budete natahovat tak to nebude dělat dobrotu a budete se pořád hádat a nakonec se s ním rozejdete myslím teď s tím novým přítelem. A budete sama.Opravdu to stojí ta to? Jestli on vás pořád chce a miluje vás a vy jeho tak jdete a nemarněte zbytečně čas. Nakonec si sama řeknete že ten čas tak rychle letí a vše bude pryč. Já to taky tak udělala a jsem šťastná. Žaneta
Poslední diskuze v láska a sex
- pomoc :( - 1 odpověď
- riká miluji tě - bez odpovědi
- Láska, pomoc. - bez odpovědi
- Můj otec mi zakazuje mého přítele! - 1 odpověď
- Vztah na dalku -Jak ho mam ziskat zpět? - 1 odpověď
- Vztah s nevlastní mamkou. - bez odpovědi
- Nevím co mám dělat. - bez odpovědi
- Jak ji dostat zpět? - 3 odpovědi
- Jak jí říci, že ji miluji. - 1 odpověď
- jak se omluvyt - bez odpovědi
- Jak získat zpět svoji lásku - 1 odpověď