nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Je konec? Prosím pomozte,

Autor: verunečka®, datum: 23.01.12 00:29, odpovědí: 1

Už to bude rok, co jsem si s nejlepší kamarádkou těžce vyměnila názor ( přes smsky).Začlo to úplně nevině... Před 3 lety jsem si našla přítele, zamilovala se a po pár měsících jsem se k němu přestěhovala z Havířova do Brna... takže trávení veškerého času s nej. Kamarádkou po 10 letech bylo u konce.V Brně jsem si našla pracovní místo, takže domů jsem mohla jezdit tak 2x – 3x do roka. Jednoho dne mi přišla na telefon vyčítavá zpráva: Ahoj Veru, to už se ani neumíš zastavit do Havířova? Máš nemocného tátu a to ho ani nepřijedeš navštívit?!No a co nevlastní otec... tomu se už ani neozveš?Co si to za člověla...to Brno Tě úplně změnilo! Atd atd. Hrozně jsem se na ní naštvala a začla jí do smsek taky vyčítat... hrozně jsem se s ní pohádala a od té doby se s polu vůbec nebavíme. Uběhnul rok a mě je všeho hrozně líto... je mi po ní hrozně smutno. Vím, že tak suprovou kamarádku už vživotě nenajdu. Kdyby tak šel vrátit čas ...Nejraději bych se vzala, jela za ní a pořádně jí obejmula... ale to prostě nejde Vůbec nevím co mám dělat a nedělat..

Proto vás chci moc poprosit... můžete mi někdo poradit co mám s tím dělat nebo co by jste dělali vy? Děkuji moc za odpověd

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Je konec? Prosím pomozte,
Autor: renne®, datum: 30.04.12 19:13

Já taky měla nej kámošku... ale odstěhovala se a pořádně jsme se pohádaly. Skus jí napsat sms jako kdyby se nic nestalo. Pak možná zas najdete cestu

Poslední diskuze v přátelství