- láska a sex (853)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (48)
- ostatní (102)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Je konec? Prosím pomozte,
Už to bude rok, co jsem si s nejlepší kamarádkou těžce vyměnila názor ( přes smsky).Začlo to úplně nevině... Před 3 lety jsem si našla přítele, zamilovala se a po pár měsících jsem se k němu přestěhovala z Havířova do Brna... takže trávení veškerého času s nej. Kamarádkou po 10 letech bylo u konce.V Brně jsem si našla pracovní místo, takže domů jsem mohla jezdit tak 2x – 3x do roka. Proto vás chci moc poprosit... můžete mi někdo poradit co mám s tím dělat nebo co by jste dělali vy? Děkuji moc za odpověd
Jednoho dne mi přišla na telefon vyčítavá zpráva: Ahoj Veru, to už se ani neumíš zastavit do Havířova? Máš nemocného tátu a to ho ani nepřijedeš navštívit?!No a co nevlastní otec... tomu se už ani neozveš?Co si to za člověla...to Brno Tě úplně změnilo! Atd atd. Hrozně jsem se na ní naštvala a začla jí do smsek taky vyčítat... hrozně jsem se s ní pohádala a od té doby se s polu vůbec nebavíme. Uběhnul rok a mě je všeho hrozně líto... je mi po ní hrozně smutno. Vím, že tak suprovou kamarádku už vživotě nenajdu. Kdyby tak šel vrátit čas ...Nejraději bych se vzala, jela za ní a pořádně jí obejmula... ale to prostě nejde
Vůbec nevím co mám dělat a nedělat..
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Já taky měla nej kámošku... ale odstěhovala se a pořádně jsme se pohádaly. Skus jí napsat sms jako kdyby se nic nestalo. Pak možná zas najdete cestu
Poslední diskuze v přátelství
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí
- přátelství - chci už něco víc - 3 odpovědi