- láska a sex (853)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (48)
- ostatní (102)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Trápení pro P.
Nikdy jsem tyto diskuze nečetla a ani jsem na žádné nereagovala. Dneska mám však pocit, že se potřebuju vypsat a bude mi líp. Už několik let vstávám a usínám s myšlenkou na jediného člověka a nevím, jak se toho zbavit. Kdysi vyhledal můj pohled, a tak krásně se na mě zadíval, že z toho celou dobu žiju. Když však ke mě, když jsme se později náhodně potkali vykročil, tak moje sebevědomí udělalo to nejhorší co mohlo, situaci jsem nezvládla, utekla a jen jsem se ve zpětném zrcátku dívala, jak tam zůstal stát.. Tím jsem mu dala najevo, že nemám zájem a už se o nic nepokusil. Byl to známý mého manžela. Líbil se mi už dlouho před tím. Nikdy bych nevěřila, jak mě to dokáže ovlivnit. Později jsem se také setkával s jeho pohledem, ale už se nikdy o nic nepokusil. Pak se přestal s manželem stýkat a zmizel mi úplně. Když už se mi však stane, že na něj zapomenu, tak ho uvidím ve městě nebo kolem mě projede autem a je to všechno zpět. Chtěla bych se toho zbavit, protože nevíte jak je strašné říkat manželovi "taky tě miluju" a přitom myslet na jiného. Máme problémy, ale máme krásné děti, a tak jsem si zvykla. Oslovili mě i jiní muži, ale já myslím jen na něho. Je to asi posedlost a chtěla bych se jí zbavit. Nejvíc mě ale štve, že jsem si to způsobila sama. Kdybych tenkrát neutekla, tak bych třeba zjistila i jeho slabé stránky a byl by klid. Tak je v mých představách dokonalost sama. Díky za možnost si vylít duši...
Poslední diskuze v láska a sex
- pomoc :( - 1 odpověď
- riká miluji tě - bez odpovědi
- Láska, pomoc. - bez odpovědi
- Můj otec mi zakazuje mého přítele! - 1 odpověď
- Vztah na dalku -Jak ho mam ziskat zpět? - 1 odpověď
- Vztah s nevlastní mamkou. - bez odpovědi
- Nevím co mám dělat. - bez odpovědi
- Jak ji dostat zpět? - 3 odpovědi
- Jak jí říci, že ji miluji. - 1 odpověď
- jak se omluvyt - bez odpovědi
- Jak získat zpět svoji lásku - 1 odpověď