nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Pro všechny, kdo mi psali......

Autor: svetlinka, datum: 12.10.05 20:06, odpovědí: 5

Lidičky, zdravím vás všechny, co jste mi psali..Hlavně Katušku a Mišku...Dnešek je pro mě moc významný.Možná už tušíte...Přišla mi zpráva, rozklepaly se mi nohy a rozplakala jsem se.Můj človíček a nejdůležitější osůbka v mém životě mi napsala.Uvědomil si, že mě může ztratit a napsal mi, že jsem pro něj ten člověk, se kterým chce už být napořád, že mě miluje a mám mu odpustit.Uvědomil si, jak moc jsem pro něj důležitá..a tak..Bylo to něco užasného..Já nevěděla co se děje..Bylo a je to jako osvobození.Děkuju, že jste mě drželi....Jsem vám z celýho srdíčka vděčná a zadlužená...Drželi jste mě nad vodou, vaše rady a pomoci...Moc vám děkuju..snažila jsem se to zvládat a jakš takš to šlo....Ikdyž srdíčko moc bolelo, snažila jsem se být připravená už na to nejhorší..Ale ne,je to tady to nejlepší..Děkuju a moc děkuju..Jsem tu pro vás, když budete něco potřebovat..Nevím, co bych bez vás dělala..Světlinka

Upozornění
Tato otázka je 1757 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Pro všechny, kdo mi psali......
Autor: michal, datum: 13.10.05 12:55

Ahoj Světlinko, to je moc fajn, jsem moc rád, že to dobře dopadlo. Moc ti to přeju, i když tě vlastně osobně neznám, myslím si, že jsi skvělá holka a vím, že si to zasloužíš. Když se spolu potkají ti praví, je to velké štěstí a bylo by moc škoda, kdyby se to nakonec pokazilo.

Tak ať vám spolu všechno vychází a vydrží to napořád.

A neboj, já určitě radu od tebe potřebovat budu a moc rád se tě zeptám, jestli můžu......vlastně bych se tě zeptal hned, jestli nevadí. Omlouvám se, že tě hned takhle využívám, chápu, že máš teď myšlenky asi uplně někde jinde

Víš, s tou holkou jsem se teď zase potkal, je docela v pohodě, normálně jsem si s ní povídal....nevím, jak to říct, ona se chová vůči mě moc mile, řekla, ať zase někdy ve škole zajdu si popovídat, ale....třeba to prostě jen neumím poznat, ale z jejího chování jsem nic konkrétnějšího nepoznal - jestli to, jak mi tenkrát řekla, že momentálně s někým chodí, považuje za uzavřenou věc a nepočítá s tím, že bych měl ještě zájem to zkusit, třeba nejsem vůbec její typ a nic víc ke mě necítí.....nebo jestli třeba čeká, že jí to dám nějak najevo a když se o nic nepokousím, tak si může myslet, že už třeba nemám zájem....vůbec nevím.

Neumím to líp popsat, ale mám pocit, že když budu jen čekat a nic pro to neudělám, tak se prostě nic nestane.

No, myslel jsem jí zkusit třeba někam pozvat, na večeři, kafe, do kina...co myslíš?

Jenže nevím, jak to udělat. Ona asi neví, že já vím o tom, že se s tím klukem rozešla.

Zkrátka, mohla bys mi trošíčku poradit, jestli tě něco napadá, jak jí někam pozvat, jak dát nějak najevo, co k ní cítím a že mám o ní pořád moc zájem. Jestli jí napsat třeba SMSku? Ale jak se vyjádřit? Ale přitom tak, aby to nebylo moc hrrr....já fakt nevím.

Co msi o tom myslíš?

Tak když ti vyjde časík, písni, těším se. Měj se.

RE: RE: Pro všechny, kdo mi psali......
Autor: svetlinka, datum: 13.10.05 14:42

Ahoj Miško.Já Ti ráda odpovím na tvou otázku.Vůbec si nedělej trable s tím, že mám myšlenky kdo víkde..Takhle je to lepší.Jsem nohama na zemi...Myslím si,že tím nic nezkazíš, když jí nabídneš kino večeři nebo tak...Pokud ti řekla, že se zase uvidite ve škole nebo tak, tak určitě tě chce zase vidět.Tvá společnost jí očividně dělá dobře.Beru to podle sebe, protože já když někomu řeknu, uvidíme se ve škole a tak, tak ho prostě chci vidět, ale zas nedám na jevo, jak moc po tom toužím ho zase spatřit.Až ji uvidíš zeptej se jí jak se má a jak jí jde učení....Co nejvíc se o ní zajímej a když se zeptá něco na tebe, tak jí odpověz nějak ve zkratce, ale pak třeba dodej větu, to by mohlo stačit o mě, rád poslouchám tebe když mi něco povídáš..Tohle zabere...Nebo tím ji hodně polichotíš....Pozvi ji třeba na procházku, nebo vůbec nejlepší by bylo, kdyby jsi jí řekl, že si jdeš něco koupit nebo vybrat a potřeboval by jsi poradit a zrovna by se hodila její přítomnost k tobě.Takhle jí to navrhně..Prostě lehce na ní...Tohle bude dobrý začátek..věř mi.....A napiš jak pokrauješ.Měla jsem ted hlavu jen sama pro sebe, tak chci vědět, jak budeš pokračovat ty....Světlinka

RE: RE: RE: Pro všechny, kdo mi psali......
Autor: michal, datum: 13.10.05 17:52

Ahojky, díky moc za odpověď. Popřemýšlím o tom a něco zkusím. Jak je napsáno na úvodní stránce těhle www stránek, člověk víc lituje toho, co neudělal, než toho, co udělal. I když se to třeba nepovede tak, jak by si představoval. Ono to samo asi nepřijde, zázraky se možná občas stanou, ale nejde na ně spoléhat.

Musím jet domu, a doma mám počítač nějak rozhašenej, tak se na net asi přes víkend nedostanu, proto píšu ještě teď.

Tak zatim se měj hezky a přeju hezký víkend. Ahoj

Autor: blesk, datum: 22.07.07 19:24

Ahoj Svetka.

Aleluja. Nech radost navzdy vynikne a Tvoj usmev do dial dovolan.

Vela stastia Svetka.

Laska je krehka, ale vzacna.

Prajem Ti prijemny den. Stefan ( Slovensko ).

Autor: pavlik, datum: 30.07.07 17:59

Ahoj Svetlinko. Mohl bych se te zeptat, o co konkretne slo? Vis podle toho co jsem tu cetl, vypadalo to dost spatne a zda se mi, ze ja prozivam presne to stejne. Prosim te mohla by si mi napsat, kde se doctu vic? Treba by mi rady pro tebe take pomohly. Moc te prosim. Bojim se, ze ztratim osobu, kterou mam ze vseho nejradeji. Hledal jsem ale nemuzu to najit. Mockrat dekuju. Ahoj Pavlik

Poslední diskuze v vzkazy a stížnosti