nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Nevim co mam delat!!!!!

Autor: dennnisek, datum: 11.03.06 12:54, odpovědí: 7

ahoj potrebovala bych pomoct!!! jednou jsem byla v jadranu a tam si me vsiml jeden synek no spys je to cigan ale ja jsem se do neho zamilovala vubec nevim co mam delat protoze moje fakt dobra kamoska ho ma taky rada a chodi s nim porad ven. jednou prisla do skoly a rakla mi ze ji ten kluk co ho miluju ze ji rekl ze me chce ze se mu libim a jsem mu sympaticka!!! ja jsem na to nic nerekla a dalsi patek v jadranu si me vubec nevsimal ja nevim vubec co mam delat ja ho strasne miluju prosim pozte mi budu vam vdecna!!!!!

Upozornění
Tato otázka je 1377 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: nevim co mam delat!!!!!
Autor: *13, datum: 12.03.06 11:05

ahoj muzu se te na neco zeptat??je to nutny!!

RE(2x): nevim co mam delat!!!!!
Autor: dennnisek, datum: 18.03.06 11:46

jasne ze jo!!!!

Autor: rastafa, datum: 13.03.06 21:20

čusa dennisku....to co píšeš se mi zdá tak trošek zmatený, nejspíš jsi to psala v nějaký euforii,že?....Ale nevadí, pochopila jsem pointu, tak se ti pokusim pomoct....alespoň tak bych to udělala já, bejt na tvym místě....Normálně bych si toho typa odtáhla stranou, pryč od kámošů, a podobnejch zvědavců....jedině tak bych měla jistotu že ten frajer ke mě bude naprosto upřímnej a nebude dělat machry před svejma kámošema, aby se nějak neschodil...nebudem si nic namlouvat, kluci to tak většinou maj...až bych si byla sto pro jistá že jsme sami, zeptala bych se ho jak na tom sem...ale žádný keci typu:"Hele kámoška řikala..."...to je ohraný a sorry docela trapný..řekni mu že ikdyž se ti líbí,tak nějak přežiješ když tě nebude chtít...( aby ti nelhal, kdyby se mu tě náhodou zželelo)....takže ručně stručně, se ho zeptej jestli máš u něj ňákou šanci, a ať ti odpoví pravdu, žádný lži ze soucitu...ale prosimtě neřikej to tak jak to tady já teď smolim....nějak decentně, mile a tak jako chápavě,ya?...třeba:" Tondo, víš chtěla jsem ti jenom říct že se mi moc líbíš,a mám tě ráda víc než kamaráda....a chtěla jsem se zeptat jak jsem na tom u Tebe já?a prosím popravdě, ať už je to pro mě plus nebo ne...já už to snad nějak přežiju...!" aby se vám ulehčila atmosféra,ty poslední slova nahoď jenom tak jako vtipnej dodatek....a k tý kámošce, ona ho má ráda taky, takže fakt bude jistější když se zeptáš jeho, než jí uvěříš všechno co ti řekne, idkyž jak říkáš je to dobrá kámoška, tak si uvědom že KLUCI jsou hlavním podnětem k rozvracení kamaradství.... Držim pěsti....Agáta

Autor: denis, datum: 27.02.08 11:35

hej tak si ho vem a stivi na okoli hapes

Autor: lenny.kouky*, datum: 27.02.08 18:26

uplne jednoduche bez za nim pac on jen tak neprijde a rekni mu to co citis a hlavne ze ho chces a on ti rekne bud ano nebo ne musis preci vedet co chce on ale dulezitejsi je vedet co chces ty

Autor: adelkaprdelka, datum: 19.07.08 15:44

dennnisku zajdi za nim a jdi s nim nekde ven a promluv si s nim o tom ye se do nej yabouchla nejak mu to naznac a potom se k nemu nejak nenapadne jak budete tak po 4 spolu venku tak nejak nenapadne se s nim zacni libat a mas to

Autor: liiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiii, datum: 13.08.08 17:17

Jak se líbá nenápadně? To je teda rada. A komu odpovídáš? Myslíš že bude čekat dva roky na tvou odpověď? se taky koukni kdy byl příspěvek vložen.

Poslední diskuze v vzkazy a stížnosti