nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Nevěra

Autor: lucca*, datum: 21.03.06 17:39, odpovědí: 21

Přítel mě podvedl. Milovala jsem ho a snad jeste miluji. Nevim jak se s tim vyrovnat. Schazime se, ale pořád mě trapí, že mu, i když si to moc přeji, nedokazu veřit. Chce se mnou zustat a řiká, že to bylo pro nej jen dobrodružství. Připadá, mi že už nedokážu věřit nikomu. Žila jsem ve lži. Odcházel ode mě, loučil se slovy Miluji tě! a pak šel za ní ... Nechápu. Snad poradíte

Upozornění
Tato otázka je 1374 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: nevěra
Autor: arsi3, datum: 22.03.06 01:16

Nevím co Ti přesně na to poradit,protože prožívám uplně to samé co Ty.Milují jednoho kluka ale on mně neustále trápí pořad mi ubližuje.Když sem mu jednou řekla proč to dělá proč mi tak ubližuje,tak on mi na to odpověděl ,že je vždy jak hodně tak neví co dělá,tak sem mu dala ještě pár šanci ale on mně pořád podvádí a ne jenom s jednou holkou ale s více holkama.Ted momentalně se utápím v slzách a sem hrozně neštastná.Každy mi rádí at si najdu někoho jiného a na něho zapomenu,že mi za to nestojí abych se kvuli něho trápila.Jenomže to není tak jednoduché zapomenout a já si myslím že nejlepší bude si promluvit o samotě mezi čtyřma očima jak to vubec se mnou myslí.Doufam že tobě to vyjde a že budete spolu já Ti to přeju a dofámže se nebudeš trápit tak jako já.Mnej se

RE(2x): nevěra
Autor: romantic?, datum: 15.07.06 19:41

arsi3 Co s takovým klukem,kterej Tě pořá podvádí ? Udělal to jednou , udělal to podruhý udela to potreti ... dela si s tebou co chce .. a proc mozna taky ne ? kdyz mu to trpis .... kluk ktery te podvadi-neustale,zamilovaný asi nebude ! ! ROZCHOD JINE RESENI NEEXISTUJE !! nebo myslis ze jo ?

Autor: kristyna*, datum: 23.03.06 00:05

Ahoj holky :o/ Je mi moc lito ze se takhle momentalne trapite, co je nevera od osoby kterou milujete znam az moc dobre, cloveku to pripada ze mu nekdo bodnul kudlu do zad a ani nema chut jist atd. Jenomze pak zjistite ze vam ta osoba vlastne nestoij za to a to je prave ono prece se nebudete zahazovat s nekym kdo si vas ani nahodou nevazi prece jste urcite pekne a hodne holky a prave proto si zaslouzite nekoho kdo vas bude mit a rad a bude si vas vazit a ne ze s vami bude hrat spinavou hru a budete mu akorat tak dobre do postele, ja jsem se tenkrat za tu neveru ani sekundu nerozmyslela abyla jsem si jista ze uz ho nikdy nechci videt a ze si me nezaslouzi, kdyz to udelal jednou urcite to udela zase a je jedno za jakou dobu, takze jaky kdyz ustriihnete natazeny provazek tak presne tahle jsem to usmikla ja a vubec toho nellituju ani ne za dlouhou dobu si me nasel jiny kluk ktery touzil po nekom kdo ho bude milovat a tak se take stalo, jsme spolu uz skoro 2 roky a s minulym vztahem se to neda naprosto srovnat- ma me moc rad, hycka si me, rozmazluje a dokonce ceka az se mu vratim z Anglie... Neni tohle opravdova laska? Ja vim jeste jsem se nevratila a nemuzu rikat hop dokud nepreskocim, ale vsim timhle jsem vam chtela naznacit ze tamhle nekde za rohem nebo nekolik km daleko na vas ceka neco krasnejsiho a nekdo koho si zaslouzite a kdo si zaslouzi vas- protze tihle klucoii se kteryma jste si vas ocividne nezaslouzi.... Takze vam preji at se z toho brzy dostanete a jste opravdu stastne a na ty ubozaky co nejrychleji zapomenete oni si to po case uvedomi a jeste se za vama budou plizit, ale k cemu je nejake onosene zbozi kdyz muzete mit neco lepsiho.... Tot muj nazor a doufam ze to alespon trosku pomohlo :O)

Autor: cave, datum: 23.03.06 11:24

Chápu Tě, na začátku to vždycky bolí a zahalí nás tma. Důležité je vyjít ven ze tmy, neutápět se v negativních pocitech a posilovat se láskou. Pokud ta láska v nás je, odežene tmu a vnese světlo. Naučit se vyznat ve svých pocitech, posílit lásku, život... o tom všem je tantra. Mohla by Ti pomoci a navíc získáš mnoho přátel. Jestli Tě to zajímá, klikni na www.tantra-joga.cz.

Měj se krásně

Autor: kačí, datum: 15.07.06 13:39

Tak tohle bych já asi jentak nepřekousla,už bych tomu klukovi nemohla věřit,takže bych se s nim asi rozešla,ale musíš vědět sama,jestli s ním chceš dál být...Ale teď je těžký mu věřit...Fakt nevim, :o(((

Autor: romantic?, datum: 15.07.06 19:56

Asi Tě zklamu,nebo mozna taky ne, protoze uz to mozna davno vis?! Pro nej slovicko Miluji Te znamena asi jen a jen slovo .. a neee spousta citu k danemu cloveku,k tobe ... ... Nestoji Ti za to !!!! Je to hnusny asi co reknu ,ale kdyz Ti rikal ze Te Miluje,uz asi myslel na tu druhou jak s ní bude .... !!! Vem rozum do hrsti , rekni mu co si myslis ... a hlavne mu to NETRP !!!

Autor: jenny.verka®, datum: 21.07.06 20:10

Špatně se o tom mluví ale vím jak je jemu (teda asi)...Já jsem podvedla svého kluka pod vlivem alkoholu.Bylo to dobrodružství ale druhý den když jsem šla a řekla jsem to svému dlouhotrvajícímu příteli.nikdy nezapomenu jak se tvářil..NIKDY....v tu chvíli jsem si uvědomila,že je konec a já ztratila to co jsem na světě nejvíc milovala.

Bylo to hrozný a hlavně když jsem věděla,že je to mojí vinou.

Dlouho jsme spekulovali a já vysvětlovala,brečela.Chtěla jsem umřít.Bylo to strašný.Už nikdy v životě bych ho nepodvedla a on to ví.Byla jsem hrdá na to,že mi dal ještě jednu šanci.Vím,že mi moc dlouho nevěřil ale já jsem si tu důvěru vybojovala zpátky a už nikdy mu neublížím.To tady budu přísahat... Je heslo "CHYBAMI SE ČLOVĚK UČÍ."

Ale jak tady někdo psal udělá to jednou udělá to podruhé.Ty musíš vědět zda dát mu šanci.Ale já jsem za svou šanci moc vděčná...A milujem se pořád už 2 roky... Držím palce tvému rozhodnutí..Pa pa

Autor: twister.sister, datum: 01.08.06 11:15

Tak na toho se s prominutím VY*ER!!!!!

Autor: akraska, datum: 14.08.06 13:14

Podle mne je nejlepší tento bztah ukončit.Nejsem si jista zda by si mu mohla úplně odpustit a pak by si se trápila stále a stejně by to byl začátek konce.Myslím, že za to nestojí.Ted jsi zmatena bolí to a přece ho nechceš stratit,ale timto vztahem si budeš ubližovat jen ty sama.Také záleží jak byl vztah pevný a jak dlouho trval.Jsi mladá svobodná a najdeš si človíčka svému srdci blízkeho co si tě bude vážit.Duvera ve vtahu je základ a pokud není nemá to to cenu...Držímpalce

Autor: gfj, datum: 11.10.06 22:05

zeny spajaju sex a lasku dohromady,chapu to mozno ako sinonymum,nechcem ho ospravedlnovat,ALE sancu mu mozes dat

Autor: lollita, datum: 31.10.06 08:04

Romantik Ti radí veľmi dobre, nenechaj sa takto ničit a zožierať, asi to je tažké, ale Ti máš určite na viac.Zaslúžiš si niekoho kto Ti Tvoju lásku opetuje a bude si ju vážiť a nie takto po nej šlapaŤ a ubližovať Ti.Vspamatuj Se!!!Rozhodne rozchod, nieje iné riešenie, alebo sa chceš trápiť do konca života.Hodne sili posielam.

Autor: biolog, datum: 07.11.06 20:20

ja určite takéto veci neodpúšťam,stanov si hranice,určite by si s teba nemal robiť nejakú handru. keď ľúbim tak ľúbim. Som z jednou babou už 4 roky a stále to funguje lebo sme si stanovili hranice ktoré zatial nikto neporušil

Autor: joan, datum: 11.11.06 12:21

aaaaa

Autor: marsi, datum: 25.01.07 19:10

Jednou tě podvede podvede po 2 tohle by člověk neměl odpouštět,pak se víc budeš trapit nikdy mu nebudeš moct veřít!!!!Je to to smutné ale je to tak boužel i takové chvilky prožívá skoro každý i třeba já!

Autor: starlet, datum: 03.02.07 21:08

...mám přítele...miluju ho a nikdy jsem ho nepodvedla , ale nebudu tady tvrdit, že se to nemůže stát...může a nezlobte se na mě,ale může se to stát i vám... Ne v každém případě,přece můžete říct,že si ten člověk nezaslouží odpuštění ... Jsme jen lidi...nikdo z nás není dokonalý a to, že člověk selže v určité situaci... to je prostě součástí našeho života.Upřímně: kdyby můj přítel selhal jednorázově odpustím mu , pokud by to ale dělal nějakou dobu ... šel by. Když tohle píšu tak se snažím vcítit do role toho kdo podvede...protože když člověk jednou selže, tak ho musí užírat jeho svědomí... žije s pocitem, že zklamal milovanou osobu a už to je podle mě dost velky trest pro jednoho nedokonalýho člověka

Autor: zklamaná, datum: 25.02.07 18:47

Ahoj, pokud by se něco podobného stalo mně, znamenalo by to jediné - rozchod. Se svým přítelem jsem 4 roky. Před nedávnem mi známá řekla, že mého přítele viděla na diskotéce v objetí jiné. Nevím, jestli ji mám věřit. Když jsem se ptala mého přítele samozřejmě všechno popřel. Posledních pár týdnů pořád přemýšlím, jestli mu mám věřit a jestli vůbec existuje něco jako absolujtní věrnost. Prosím, zkuste někdo na mojí otázku odpovědět.

Autor: amy, datum: 04.03.07 19:56

Ahojda,

myslím že absolutní věrnost existovat může, ale vyskytuje se velmi zřídka. Takové lidi také znám. Jsem se svým přítelem 5 let. On mi celou dobu věrný byl, ale já přestože ho miluju a nikdy bych o něj nechtěla přijít jsem mu byla nevěrná 2x( v obouch případech s tím samým). Nejde o to, že bych toho druhého chtěla za partnera, prostě mě na něm něco vrzrušuje. Sama jsem z toho hodně špatná.

Autor: adri, datum: 28.02.07 17:21

AHOJ luci někdy laska sklame a pak nevíme co stím

kluci to vlásce no a vubec lásku berou jinak on tě miluje jen si opravdu někdy kluci potřebují viměnit holčiny protože někdy je to nebaví pořád byt stou jednou a nebo si chcou jen užít ale pokud ti řekl že to bylo jen dobrodruství tak tě pořád miluje vím je to těžké věřit člověku kterému jsi věřila a milovala a stravila si sním spoustu času ale skus nato zapomenout každy si zaslouží Druhou šanci a obzvlášt v lásce

uvidiš časem se to vše virovná tak pa a držím palečky

Autor: bobinka, datum: 07.03.07 08:24

Je zajímavé co tady píšeš.Já dala druhou šanci.A právě jsem se dozvěděla,že si můj přítel posílá mms s jinou slečnou.Konkretně polohy.Samozřejmě tam nejsou oblečený.Nechci ani domyslet co se děje dál za mými zády.

Autor: bobinka, datum: 05.03.07 11:27

Stalo se mi to samé a není to dlouho.Dokonce v našem bytě.Bolelo to,ale věděla jsem že to přejde.Dá se říct,že přešlo,ale už mu tolik nevěřím.Vím,že bych to měla ukončit,ale nejde to.Dá se říct,že jsme se skrize dostali a daří se nám fajn.Každý člověk dřív nebo později podvede.Neznám člověka věrnýho.Jsou vyjímky,ale ty jsou zadaný.

Autor: m, datum: 16.08.08 23:05

Jo, ale co , kdyz ti tvuj pritel zahne s najakou holkou, a ta holka je infikovana HIV ,co pak? Nevera by byt nemela, kdyz milujes a si rozhodnuty s tou dotycnou bejt, nemelo by se mu to stat.. ja jsem zrovna dva a pul roku s pritelem, zijeme spolu od zacatku vztahu, rok jsme spolu bylli v zahranici atd. a nedavno jsem si neco precetla u nej a neverila jsem svym ocim ,co si psal s kamaradem. balila jsem kufry atd, tre[pala jsem se. prisahal mi na smrt,, ze jsem si to spatne vylozila atd. ze si jen tak psali. ze to myslel na nej,. A blabla, ze jsem jedina skterou chce bejt. a mit dite. ze je nejstastnejsi chlap. nevim proc,ale je to uz mesic a neverim mu, neco mi tam nesedi, neustale se k tomu vracim a vracim . hadame se. ja si nemuzu pomoct.,. miluju ho uz od zs a tahnem to uz spolu hodne let.. verilla jsem mu na 100 procent. a to co jsem cetla me dostalo. na druhou stranu ,co kdyz jsem si to blbe vylozila. ? neivm. nemam, jak to zjistit. Kdysi jsem stridala partnery,ale co jsem se skutecne zamilovala , by me to ani ve snu nenapadlo. a jestli ,tak bych se s tim clovekem, rozesla, nedokazala bych lhat a divat se mu do oci. a myslela jsem si to i u mojeho kluka. Ale co, kdyz to ma jinak. ja nevim,.. nekdy si pripadam,ze se zblaznim. no a porad mam nejake problemy, takze , kdyz uz jsou dva lidi spolu a maji se radi., tak by nikdo mezi nema nemel byt. uz z toho duvodu, ze neco muze dotahnout . Znam kamarada., ktery byl zenaty. a mel tehotnou manzelku a zahybal ji s holkou., pak ta manzelka mela problemy. chytla nejake svinstvo. takze jsem proti tomu,. a kdybych to mela jak zjistit, a potvrdilo se mi to. bylla bych na dne, totalne. skoro uz jsem a to nic nevim.

Poslední diskuze v vzkazy a stížnosti