nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Zrada přítele - bolí mě strdíčko

Autor: ivča125, datum: 29.04.06 13:06, odpovědí: 7

včera mě zradil muj nejlepší přítel jmenuje se nada znám ji už 4 roky a moc sem jí věřila a měla jí ráda.nedávno jsem se rozešla se svým klukem filipem ale mám ho pořád moc ráda .den před tím než se to stalo se mě zeptla jestli hjo mám ještě ráda a já řekla že ho moc miluju.nepočítám sice s tím že semnou bude chodit al eprostě ho miluju.a na druhý dern to bylo včera se to stalo.ve škole na nadu pořád prkal flirtoval s ní a takhle celý den a ona dělaal a myslela si že já to nevidím.pak se i domlouvali že někam vyrazí.a tak sem měla zkazené dopoledne a byla sem smutná.po škole se mě nada zeptala proč jsem smutná co se mi stalo a já sme jí to řekla že sem viděla jak s ní filip flirtuje a tak řekla sem jí že to chápz že oan za to nemuže ale že je mi to líto.a ona mi řekla na to přesně tohle:´MOŽNÁ TĚ TO ZARAZÍ ALE JÁ SNÍM CHODÍM,NEŘÍKEJ TO NJIKOMU TAK AHOJ.A NIC JINÝHO V TU CHVÍLI SME NEVĚDĚA CO SE DĚJE JEN TOHLE A AHOJ .srtrašně mě to bolí a jen brečím nevík vubec co mámj dělat už nevím komu mužu věřit a nevím co bude dál.pořád na to musím ymslet.napiš te prosím vác váš názor potřebuju ho moc a poradě co mám dělat jak se stím mám vypořádat jsem andně .nebolímě ani takto že spolu chodí ale to že mi to takhle řekla a přitom sem jí tak věřila a věděla že ho mám ráda .napiště prosím

Upozornění
Tato otázka je 839 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: zrada přítele - bolí mě strdíčko
Autor: kiki*, datum: 29.04.06 19:23

Mila Ivco, zrada moc boli,ale to se stava i nejlepsim pratelu. Co muzes delat,vyplakat se nebo byt silna a chopit zivot do svych rukou. Na svete je spousta hezkych kluku a ver mi, ze za zivot jich poznas jeste hodne a budes jich taky par milovat.Vim, zda se ti, ze to co rikam je nesmysl, a ze ty milujes jen jeho, ja si to myslela taky se svym byvalym pritelem. Casem to preboli moc.Ted si musis uvedomit co je pro tebe dulezite, jak moc stojis o svou kamaradku a o sveho byvaleho pritele, jakou maji obadva pro tebe cenu.Rika se prej a bude ti prano,musi sbyt silna,hm.Kiki

Autor: majdaaa, datum: 01.01.07 02:05

to nebyla kamarádka, to byla holka jménem Kamufláž s maskou dobré dívky.vykašlala bych se na oba, jedno kdo za to může. nebreč kvůli takovým to hloupostem. na světě existují lepší kluci a holky. je těžké zapomenout, já to znám..... doboručuju: pusť si rychlou oblíbenou písničku, nějaké volné oblečení, blok a tužku, a sepiš co všechno bys jí/jemu udělala. nebo doporučuju trochu jiné Woo-doo. to si tkhle vemeš papír, tužku a nekreslíš karikaturu nenáviděné osoby a pak, jí třeba roztrháš na malinký kousíčky a vychutnáváš si pocit vítězství. Já tohle udělala a hned se mi omluvili. a hoď to za hlavu

Autor: krčis, datum: 09.07.07 23:46

docela tě chápu ale ty musíš pochopit že ona za to nemohla sama si napsala že ste si rozuměli a tak se na ní nesmíš zlobit když měla slabost pro stejnýho kluka víš mě se stalo to samí akorát z holkou a ja sem se tak naštval že sem se s tím kamarádem popral a pak sem s toho měl dost velkej průser ale začal sem si uvědomovat tohle a teď sem skončil zase s tou holkou a kamarádnic neměl takže tě chápu ale neboj všechno se zpraví

Autor: rebelcat, datum: 24.07.07 09:43

Ahojky. Řeknu ti to asi takhle: Kamarádúpřítel je pro nás ten člověk, který nám v době kdy nám není moc dobře a kdy potřebujeme poradit či pomoct je s námi a pomáhá nám. Nepotřebujeme si ani o pomoc říct a ten dotyčný to sám pozná. Pokud ale člověk kterého považujeme za kamaráda se k nám otočí zády v tvém případě začne chodit s tvým bývalím není to přítel ani kamarád. Takovéo lidi by sis neměla připouštět k tělu. Ano možná nemohla za to, že s ní flirtoval, ale poč s ním tedy začla chodit? Tohle je opravdu hnusný. A když ti to nevysvětlí a řekne ti jen ahoj tak potom by ses měla zamyslet jestli to je opravdu kamarádské chování. Můj názor je že když by mi tohle udělala kamoška a můj kluk tak se ani s jedním nebavím... vždyť kamarádů a kluků kteří by si s tebou chtěli povídat nebo s tebou trávit čas je na světě plno.. jen se naučit seznámit. Držím palečky ať to všechno zvládneš... a jak říkají ostatní Čas všechno vyléčí a přebolí to.

Hodně štěstí přeje Rebelcat

Autor: y@ničk@, datum: 17.02.09 19:53

Ahooja no mě se stalo upa to samý Co máš dělat? No pokud ho opravdu pořád miluješ a seš si jistá, že chceš jen ho!!! Tag bojuj a nevzdávej to, i když to mooc bolí. Vážně vím jak Ti je. Ale mosíš bojovat, být trpělivá a silná... Vím, že to nejde... Ale jde... Musíš jen vydržet!!! A věřit tomu, že se k Tobě vrátí... Taky už nemůžu dál, nwm co dělat... Ale i přes to všecko pořád věřím tomu, že se vrátí Nwm gdy ale... BOJUJ!!!! Taky mě zradila - přitom věděla, že se k něm chci vrátit!!! No niic tag držíím palečky a gdyž budeš chtít si o tom pokecat pisni )) ahooja hodně štěstí, pevné nerwy ) ZWLÁDNEŠ TO!!!

Autor: katka*, datum: 11.10.09 17:40

ten článnek je něco omě v pátek sem se pohádala s klukem .. v sobotu sem ho neviděla a dneska sem se dozvěděla že chhodi z moji nejlepší kámoškou(teda už to kámoška není) přestala sem ji vřit co oněm říkala a on oni oba mi řekli že by spolu nikdy nechodili a tet tu jak krávaa brečím a přemýšlím co špatně sem udělala když ho furt miluji .. nejhorší je že oba chodí na stejnou školu jak já takže je budu vídat každý denn ach jo proč je ten život tak zlý a bere věci a lidi na kterých váám nejvííc záeží

Autor: angel rebelde, datum: 24.10.09 18:35

Ahojky ivča125,

vím,že tě to bolí a chápu že se musíš cítit hodně špatně. Podraz od nejlepších přátel pokaždé zabolí. Ale věř,že tohle nikdy nebyla pravá kamarádka a je dobře možné,že už spolu chodili dřív,když ještě jste byli spolu. Hoď to za hlavu,ex kamarádky si nevšímej a jeho také ne. Ignoruj je,zaměř se na své koníčky,akltivirty,školu a uvidíš najdou se noví přátelé i nová láska. Vím,že je těžké je ignorvat, ale někdy je to to nejlepší co můžeš udělat. Nedej na sobě znát,jak moc ti ublížili,tím bys je jen potěšila. Dělej, že ti to nevadí,že je ti to jedno,i když je to těžké tím,že bys před nima dala najevo jak tě to bolí,bys je jen potěšila a možná i podpořila k dalším provokacím. Nebuj,.čas vše zahojí i když teď to bolí,časem si ani na jednoho nevzpomeneš. Držím ti palečky a neplakej,ani jeden z nich za to trápení nestojí. Přeju pěkný večer

Angel rebelde

Poslední diskuze v přátelství