nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Přátelé?

Autor: nj, datum: 30.01.07 01:22, odpovědí: 14

Včera skončil můj vztah s jednou úžasnou dívkou po roce a půl. Při rozchodu mi navrhla ať zůstaneme přáteli a já bych se chtěl zeptat, jestli s tímto má někdo zkušenosti. Může takové přátelství vydržet? Protože já si opravdu nejsem jistý, jestli bych se s ní dokázal dál vídat a vědět, že už to nebude jako dřív, že už ji nebudu moc nikdy políbit. Chybí mi...

Upozornění
Tato otázka je 1132 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: přátelé?
Autor: evule, datum: 30.01.07 01:40

Ano,já s tím zkušenosti mám, můj expřítel mi navrhl to samý po dvouletém vztahu....Myslela sem ,že to půjde, ale nešlo to, bylo to eště víc bolestivé vídat ho a později i s jinou holkou...Pokud ti můžu poradit nějaký čas se jí vyhýbej,než to přebolí,ale i později moc velké kamarádství neočekávej,protože kamarádství může skončit láskou,ale láska nikdy nemůže skončit přátelstvím měj se moc fajn

RE(2x): přátelé?
Autor: nj, datum: 30.01.07 12:26

děkuju za odpověď...

Autor: marsi, datum: 02.02.07 13:37

ahojky.Přatelství je krasny,ale když ho někdo nabidne po rozhodu tak to nejde.Člověk se furt trapi když ho potkava a pak jsi zvyknout na to až někoho bude mít asi ji máš moc rád tak se sní neviděj protože jinak by ti to trhálo srdce.Možná po čáse ale nikdy to nebude dřív.Je mi to moc líto pa

Autor: starlet, datum: 03.02.07 22:50

Ahojky moje zkušenost je trochu jiná...chodila jsem dva roky s člověkem,který pro mě byl vším...ale stalo se to,co jsem nečekala a on se se mnou rozešel...trápilo mě to...střídaly se u mě pocity lítosti,vzteku,nenávisti a zamilovanosti... nevídala jsem se s ním a přesto jsem s ním udržovala určitý vztah (smsky,icq) , vždycky když jsem ho potkala s novou,rvalo mi to srdce,ale přesto jsem ho měla ráda...Zhruba po 3/4 roce jsem poznala někoho jiného (i když máš teď pocit,že už nikoho nebudeš milovat tak jako ji...neboj přijde doba,kdy se to změní) a můj bejvalej byl skoro první komu jsem řekla,že jsem zase šťasná...už je to dva roky co spolu nejsme a jsou z nás dobří kamarádi...možná proto,že jsme spolu zažili tolik věcí jen on pro mě člověk,kterému se nebojím svěřit a já jsem tím samým pro něj.Kamarádství mezi dvěma lidmi,kteří byli partnery může fungovat...ale až po nějaké době.

RE(3x): přátelé?
Autor: marsi, datum: 04.02.07 15:21

Ahojky tohle se stava malokdy,ale je to hezký.

Autor: kveta84, datum: 04.02.07 06:55

Prožila jsem něco podobného,ale bez toho návrhu,že zůstaneme přáteli,každopádně jsem se z toho půlroku léčila,občas jsme si napsali nebo se potkali,ale bylo to o ničem a pak jako zázrakem kouzelnýho proutku jsme si toho najednou měli co říct a byli z nás nejlepší přátelé,pořád jsme si volali a psali,věděli jsme o tom druhém vše,horší bylo když jsme se vídali,pořád jsme oba cítili jak ten druhý nás přitahuje jako magnet,takhle se to táhlo 4 roky,i když jsme oba měli partnery pořád jsme tak nějak bez sebe nemohli být a byli pořád v kontaktu,nakonec jsme se spolu opět po 4 letech milovali a pak jakoby jsme oba zjistily že už to nikdy nebude ono,že by nám to spolu neklapalo,a teď už jsme opravdu jen ti nejlepší přátelé a klape nám to bezvadně,já mu radím s holkama a on mě s klukama a je to moc fajn,ale dalo to fakt hodně práce a času než jsme se k tomu dopracovali.Takže držím palečky,teď tě bude chvíli bolet srdíčko,ale pak to přejde a zbydou ti jen hezký vzpomínky,jen je nesmíš zaměňovat s láskou,i když vyvolávají také hezké pocity.Hlavně chce to čas....

Autor: mysickaeliska, datum: 05.02.07 01:21

popravdě? rozešla sme se s přítelem po 2 letecha slíbil mi že zustanem přátele... nedodržel to..nadává mi a nehcce být kamarád... možná je to tím že mám nového přítele a ex se chtěl vrátit a já ho odmítla...ale to už je ejdno.... jak už tu bylo napsáno... z přátelství může být láska ale z lásky nikdy přátelství tak ani to tvoje přátelstvá by už nikdy nebylo takové jako předtím, bude hodně bolet a budete si oba navzájem ubližovat a ani si to neuvědomíte

Autor: kveta84, datum: 05.02.07 01:41

Tak s tím musím nesouhlasit,my teď máme nejlepší vztah za těch 6 let co se známe,nikdy to nebylo lepší,respektujeme sebe i své partnery.Takže s tím že z lásky nemůže nikdy být přátelství nemůžu souhlasit,může,jen to nějakou dobu trvá,nelze to hned

RE(3x): přátelé?
Autor: starlet, datum: 05.02.07 08:24

I já s tím musím nesouhlasit,nemůžeš přeci říct,že to kamaradství nemůže fungovat,jen na základě jedné tvojí špatně zkušenosti.Nám to přátelství s bejvalým naprosto skvěle funguje a není mezi námi nic víc ani nic míň,než jen to přátelství.

Autor: pinka, datum: 17.06.07 21:11

můžeš to znovu vráti do starých kolejí,,,,, holky mají rády když jim někdo někdo . dobého někdy někdo přine se........ holky zbožnují bombony nebo pořédné jídlo od kluka až do postele jsem monča.....

Autor: rebelcat, datum: 17.06.07 22:16

to podle mého názoru záleží na povaze a jak ste se rozešli. jestli to bylo v klidu tak si myslím že nebude problém, ale asi by bylo lepší dát si na chvíli pohov ať se to všechno uklidní. Je těžké vyhnat někoho ze srdíčka když tam byl déle. Já jsem se svým bývalím dá se v podstatě říct jako bratr se sestrou pomáháme si , když má jeden problém snažíme se ho spolu vyřešit píšem si jezdíme spolu na kolo apod. je to hlavně o povaze... Moje kamarádka zase se se svým ex nesnese jsou jak dva kohouti na jednom smetišti vždycky musím jít s každám zvlášť jinak by si udělalai žárlivý scény plné obviňování a samé naschvály....
vždycky blízký člověk chybí s tím se nedá nic dělat. Zkus tedy dle mého názoru zkusit být kamarád a kdyz to nepůjde tak prostě vždycky se dá ,,vycouvat

Autor: krčis, datum: 10.07.07 00:35

problém to nebude do té doby dokud nebude mít jiného přítele a buded ti ho chtít představit víš jestli tě milovalatak si s jiným přítelem uvědomí že jí chybíš a pak už to bude jen na osudu ale taky je tu možnost že tě doopravdy nemilovala a tebe to bude tak žrát zvnitř až budš donucen ukončit vaše přátelství a případně rozbít tomu frajerovi hubu ale jak říkám je to na osudu každopádně zůstaňte přátelé

Autor: blond.devil, datum: 20.05.08 17:32

ahojik já mám podobný problém jako ty a řeknu ti to takhle já stále doufám že budu snim tak uvidíš třeba spolu nakonec taky budete skus doufat jako já

Autor: piratandie, datum: 02.01.09 19:14

Abych pravdu řekla, tak já s tim moc zkušeností nemám, protože když jsem se svým přítelem rozešla po dvouletém vztahu, nechtěl mě ani vidět. Pak se mnou nemluvil asi půl roku až nedávno jsem s ním poprvé od té doby mluvila a zdá se že už zapomněl. Nejspíš to záleží na tom, zda ste si za tu dobu vybudovali jak láskyplný vztah tak přátelství. Protože jestli jí potřebuješ, protože se ti s ní dobře povídá, rád se s ní směješ a vydržíš to bez jakéhokoliv dotyku pak buďte přáteli. Navíc jestli jste byli přátelé už před vztahem, bude lepší být i nadále, a jestli ne, tak to možná půjde nesnadno

Poslední diskuze v přátelství