- láska a sex (853)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (48)
- ostatní (102)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Ne mimina...
Ahoj.
Mohly by se do diskuze zapojit take nejake starsi holky, pokud tu teda chodi, nez jen ty 13 lete miminka, co rozdavají rozumy, ktere pochytily ze serialu a tv poradu?
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Ahoj. No rozhodně 13lété holky nejsou miminka. A rozumy které rozdavají, možná jsou naivní a nereálné, ale dnešní společnost jim je sama nabízí. Nemužeš je takhle odsoudit, ony za to nemohou. A ber to tak, že se snaží pomoct, sice ne zrovna dobrým způsobem, ale alespoň se snaží. A snaha se cení!
oka..ted mi řekni od kdy podle tebe není člověk mimino??? mi je třeba 17 a všichni mi říkaj že sem jim pomohla.. každý byl v tom věku.. i ty!
Pozri, ja by som ti tiez poradila, schlad sa. Mam 22 a rozhodne mi nevadi pisat 13-rocnym, ani si citat prispevky a rady od nich. Ak ti tento fakt nepomoze, tak snad to bude fakt, ze vacsina ludi ma podobny nazor a ti co nie tak sem proste nejdu, tak asi na tom nieco bude. Ak sa s tym aj nadalej nedokazes zmierit tak ti mozem poradit jedine stranku www.pokec.sk, alebo mozno aj v Cechach nieco podobne existuje, a mas pokoj. Mozem sa spytat kolko mas ty? pretoze tie mimina maju teda daleko rozumnejsie prispevky ako je tento. Tak sa ukludne dobre? Pa
Ahoj rada se cení a to bys měla brské době měla vědět jsou jen snaživé a chcou pomoct 13ti leté holčiny nejsou žádná mimina chcou ti jen pomct a poradit jsou to velké holčiny
KDYBY TOBĚ NĚKDO ŘEKL ŽE JSI MIMINO ASI BY SE TI TO ROZHODNĚ NELÍBILO ALE STEJNAK SE CHOVAŠ JAKO MIMINO...
Adriano, nebo jak se jmenujes. Napsal sem ti do mailu ze sem s timhle serverem skoncil. Láďa
Poslední diskuze v vzkazy a stížnosti
- Vzkaz pro všechny - bez odpovědi
- Pomoc miluju ho - 1 odpověď
- Zamilovala jsem se do svého kamaráda - 1 odpověď
- Jak ho získat, když ho Miluju? - 2 odpovědi
- jak ziskat zpet lasku - 4 odpovědi
- Jak ho mám získat zpět? - 1 odpověď
- Láska a pomoc - 1 odpověď
- Pomoc při hledání - bez odpovědi
- žárlím na svého přítele - 1 odpověď
- Chce mě? - 4 odpovědi
- nwm jak se rozhodnout prosim poradte - bez odpovědi