nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Květinka5.2

Autor: lmv, datum: 18.02.07 17:39, odpovědí: 7

Kvetinka me opustila a ja jsem si ji tak oblibil, a to jsem ji znal jen ze psani, mailu a icq.

Upozornění
Tato otázka je 1913 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Květinka5.2
Autor: lmv, datum: 23.02.07 19:08

Marie, proboha napis mi neco. To je to tak vazne? Chybíš mi.
L.V.

RE: Květinka5.2
Autor: janinka14.2, datum: 23.02.07 22:14

A proč tě opustila ta tvoje Kvetinka?

RE(2x): Květinka5.2
Autor: lmv, datum: 23.02.07 22:51

Ahoj, svou odpoved sem ti dal do maiLu. Bylo by to vuci kvetince ( Marie, tak se jmenuje, netaktní ). Prosim nechej si ji pro sebe. A pokud odepises, tak prosim odpovedi na muj mail. Diky, Láďa

RE(2x): Květinka5.2
Autor: lmv, datum: 24.02.07 17:00

Tak tedy musim ti rict, ze jsi pekna herecka, ale takove figle jsem od tebe necekal.
L.

RE(3x): Květinka5.2
Autor: janinka14.2, datum: 24.02.07 22:20

Já a hérečka ... to spíš ta tvoje Kvetinka ...

Ty máš o hraní, co říkat ... do meilů píšeš jaký nejsi slušný kluk ... a tady na seznamce píšeš taková oznámení ... teď nemám nic proti náctiletým dívkám, které tady rozdávaj své zkušenosti a rady,které jsou mnohhdy rozumnější než bychom mohli čekat od Tebe ... ale Ty píšeš, proč tu chodí takový mimina a sám tady nápíšeš takový inzerát ... Ty ty mimina jak Ty píšeš, tady vyhledáváš.

RE(4x): Květinka5.2
Autor: lmv, datum: 24.02.07 22:27

No, mohu ti jen podekovat za tvuj zajem o moji osobu. A taky ti rici, ze jsem clovek mnoha zajmu a tužeb. A proc nazyvas Kvetinku hereckou, kdyz tvrdis, ze je herecka.
Na zaver ti chci rict, ze jestli se budes takto nepratelsky chovat, tak to nikam nepovede. Myslim, ze nemas duvod byt nepratelska.
L.

RE(4x): Květinka5.2
Autor: lmv, datum: 24.02.07 22:37

Ps: jestli mi chces neco sdelit, tak mi to dej do mailu. Pro rychlejsi komunikaci klikej casteji na slozku Doručené.
Nazyvas kvetinku hereckou, a zaroven tvrdis, ze je tvoje kamaradka. Tak to je dobre.
Ale nenapadej me. O tech miminech jsem mluvil proto ze mi vek holek co na Protebe.cz chodi pripadal hodne nizky ( byla to nadsázka ). A kvetince, pokud ji znas, rekni, ze mi CHYBÍ.
Jinak jsem na mailu.
L.
Ps: fakt mi chybi.

Poslední diskuze v přátelství