- láska a sex (853)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (48)
- ostatní (102)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Udělala jsem chybu???Bude do zase dobré?
Nedávno jsem sem psala o tom co mi jeden kluk udělal...To jak mě zradil ublížil a kdoví co ještě....Včera mě moc naštval...Já mu řekla svuj problém..ani nenapsal a pak jen koukám že je už ofline...poslala sem ho do ...Ani jsem mu nestáala za to aby mi napsal SMS ale napsal na icq když jsem byla ofline...proot sem ho tam poslala....Potom jsem mu napsala SMS...Začlo jeho vymlouvání...Toolikrát jsem mu na to skoičla...tentokrát sem už řekla NE.....napsala jsem mu spoustu věci....potom sem řekla jestli by nebylo lepší to zkončit...a napsala sem mu sbohem..a ještě že třeba pozná že se mu po mě zasteskne a uvědomí si co udělal...udělala jsem dobře?????Ozve se třeba:??????Dojde mu to?????Prosím o radu..jakoukoli...děkuji mnohokrát...šárka
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Ahoj! Udělalas určitě moc dobře. Možná si uvědimí, jak ti pořád ubližuval a když ne, tak ti zato vůbec nestují aby ses dál trápila.... Nech ho ať si žije svůj vlastní život. Až to nakonec přebolí, tak uvidíš, jak je na ssvětě krásně a že ti za to fakt nestál... Ahoj a měj se...
Už uběhlo docela dost dlouhá doba od té věci...Byl najednou potom jiný..Jenže já už nemohla věřit a pokračovat...Já zničila všechno...ze všweho jsem ho vymazala po té věci...zapomněla jenže on se pak ozval....Mě strašně dostal..Já jsem citlivka a měkká i když navenek tak nevypadám...Řekl že jestliže chci čas tak mi ho dá kolik jen si budu přát...Já chtěla..potom to bylo dobré....Srovnala jsem si to uplně všechno v hlavě ....Už to nebyl ten kterého mám ráda jako kluka ale už jen jako kamarád...Já se ho jednou ptala proč nechci už nikdy s nikym mít vztah(to byla jeho slova že nikdy nikoho necce) a on řek že by se bál že by podváděl a do závorky dal jakože by určitě podváděl..Já tohle mám pořád v hlavě...
No jenže teˇ....Já si ho přestala všímat...A jednoou mi napsal o víkendu ve čtvrt na pět ráno SMS......dlouhou a celou vlastně o jednom....že mě má rád....moc se omlouval a prosil mě...Jakoby jsem do toho zase spadla..Pak začala hádka...z mé strany protože on jezdi na vikendy za kamaradama a asi tam i chlastaji...A on se večer předtim než to napsal nalil..Já nesnášim opilé lidi protože doma mám každy den...Mě to strašně rozlítostnilo...Že si na mě vzpomene jen kddyž je ožraly....On mi napsal že to není tím..ale že na mě myslí často...Někdy se chová jakoby mě měl strašně rád jenže někdy zase strašně...Má někdy strašný nálady a svoje dny....To já mu nezazlivám...Jenže mě to fakt naštvalo...On třeba napsal že strašně moc doufá že ještě někdy pujdeme spolu ven-.....
On se někdy chová jakoby mě neznal....jakoby mě znal den...a ne rok....Pořád je v tom napětí...na procházce je to jakoby tam stála zeď...Jakoby tam byla nedůvěra...Já mu věřila a věřim...jenže on mě nevěří...On totiž nevěří nikomu jenže právě tohle mě strašně zrazuje a odhazuje....Já ho mám pořád ráda a chtěla bych s nim byt kamarádka...Jenže jakobych nemohla....Už nevim....doma brečim i když nemám proč....Je mi do pláče když si vzpomenu na všechny ty chvíle....Já už jsem v tom strašně zapletená...Moje nejlepší kamarádka se kterou se znám 10let řika že už vubec nejsem taková jaká jsem byla....veselá protože já jsem velky smišek....Já nikdy nebrečela...Možná jednou za pul rok ae ted skro denně....á už jsem moc zmatená...co mám dělat????
Poslední diskuze v přátelství
- Je konec? Prosím pomozte, - 1 odpověď
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí