- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Proc to tak dopadlo?
Ahojik, vsechno to zacalo asi pred 10 mesici.. po chatu jsem poznala jednu suprovou holku.. Njedriv to zustalo u psani.. a to psani o klukovi, ktery me nutil k sexu a vubec mi psychicky a fyzicky ublizoval..ja te divcine rikala, co to je za kluka,ale ona mi netela verit.. Nikdy se nedozvedela, co presne mi delal.. NIKDY!!! PO par tydnech jsem ji uvidela na vlastni oci.. byla to krasna divka, velice mila.. dost na me zapusobila.. Seznamila me se svymi kamarady,se svym pritelem.. proste se vsemi,jejimi blizkymi..ZA to jsme ji ete ted vdecna.. ale kde je ten problem?? ... vyklubal se z ni clovek,sobecky, a schopny cehokoliv.. Tato osoba rada pouziva frazi: BUD..........., NEBO KONEC!!! divka,ktera se jevila jako andilek, tak se z ni vyklubala upa nejvetsi mrcha.. Sve pratele a hlavne svyho ,ted uz byvaleho pritele,upa ovlada.. Diky lasce,co k ni neustale citi, tak nam neveri,bo respektive nikomu jen ji ano.. Kdyz ona si neco usmysli,tak je to po jejim.. planuje mu budoucnost.. jen aby mela jistotu se k nekomu vratit.. a to nejen mu ale i svym kamaradkam,spoluzakum... Par z nich,ji reklo,co si o tom mylsi... a UDAJNE U NI SKONCILI...pro ni je normalni nazyvat kamaradku sprostymi slovy.. a hlavne za vsechno ceka odmenu.. K blizkemu vztahu s jejim byvalym klukem, jsem se nikdy netajila.. on je pro me to nejdulezitejsi pod sluncem.. ale co z toho?? Pred dvema dny jsem ji rekla nazor,na jeji chovani.. nekolik lidi se za me postavilo.. ale u ni jsem skoncila.. a bohuzel to dospelo,ze ne jen u ni,ale i u myho milovanyho .. a par pratel.. vsechno obratila proti me.. snazi se me dostat na kolena.. a ponekud dobre se ji to dari.. ale ted nevim co delat?? zapomenout,na cloveka ,kteryho miluju,bo se s tou falesnou kamoskou usmirit?? ani jedno se mi nechce.. ptz nazor,ktery jsem rekla, s nim souhlasi mnoho lidi a davaji mi za pravdu.. A stale stojim za : KAZDY MA SVUJ NAZOR!!! .. ale proc ten muj nerespektovala?? PROSIM POMOZTE.. muj zivot.. mno prosiiiimmm pisente mi
a jak se ji to dari?? mno tim,ze mi rekla,ze lituje toho,ze neverila klukovi,ktery me tyral.. ze mu mela verit co jsem zac.. .. kdyby jen vedela.. jak sjem trpela,kdyz jsme s nim byla.. byly to minuty hruzy,strachu ........ zoufalstvi.. ALE JA MLCELA.. a stale mlcim pred svou rodinou a hlavne blizkymi .. .
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Máš to fakt těžké, ale nechápu proč tak miluješ kluka, který tě tak týral, jestli jsem to dobře pochopil...
Jestli chceš písni mi na icq 400-854-206, můžem to rozebrat, každopádně se drž.
tak to ani filmovy scenaristi take nieco nevymyslia to len zivot.Jeziiiiiiis to je moc silna kava.Drz sa mas moj obdiv!
Poslední diskuze v přátelství
- Je konec? Prosím pomozte, - bez odpovědi
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí