- láska a sex (853)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (48)
- ostatní (102)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Láska
ahoj ja mám takoví problém miluji jednoho kluka on to ví scházíme se ale on me bere jen jako kamaradku řekl mi že se do me nejak nemuže zamilovat je mu semnou moc dobře ale neví jesli jsem ta pravá . je odeme o6 let je mu 30 .ted nedavno mi řekl že bude mít rande ale že ta holka je o 10 let mladší že mu napsala do schranky vzkaz ze by ho chtela poznat tak se sní sejde jen tak nezavazne ale me to bolí jiní kluci se mi nelíbí a toužím jen po nem už spoustu let .poradte
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Kazdopadne hned na uvod musim rict ze holky to maj vsechno sakra tezky.... Pokud se rozhoduje ale mezi tim ze si najde rpitelkyni ktera pro nej musi byt hned od zactku ta prava tak at s tim prestane protoze nikdy nejde poznat jestli ona je ta prava to se ukaze az casem. na jednu stranu je dobry chodit s kamosem protoze ho znas a vis jak jedna... ale na druhou stranu o nem vis snad vse a nejni v tom uz to kouzlo tajemna... Zkus si s nm o tom promluvit vyloz karty na stul tak jak jsou nic netaj pokud je to kamarad tak ti dokaze poradit. a to ze jde na rande s nejakou holkou neznamena ze se do ni hned zamiluje....muj pritel bojovani uz vzdal..Ale bojuj dokud neni vsechno ztraceny tak se snaz o nej . dokud nebude mit jinou tak ma cenu bojovat... ale nesmis se nejak moc vtirat..... to bys ho odehnala. rekni mu ze uz po nem koukas hodne dlouho.... pokud bude chtit i nadale zustat jen kamarad tak aspon to ti muze byt utechou.... mas nadeji... hlavne pokud si neco zacne s nejakou holkou tak nedelej zarlivy sceny jnak o nej prijdes i jako o kamarada
Poslední diskuze v přátelství
- Je konec? Prosím pomozte, - 1 odpověď
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí