- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Pls naléhavé
Ahojte lidi, psala sem předtrím o mém problému ale teď se naskytl nový. CO byste dělali na mém místě když byste se dozvěděli o otm, že po vaší kamarádce (ne nejlepší, ale přesto kamarádce) s plazil jeden chlap.Dělal jí dost hnusně nemravný návrhy a ohrabávalů jí. Ona o tom nemluvila s mamkou sem jediná kdo to ví , nechce abych o tom mluvila protože se bojí aby ji ten chlap zase něco neuděll ví kde bydlí. Se svým přítelem není schopná se ani políbit hnedka se odtáhne. Já toho chalapa znám je to barman z jedné hospody... nevím jestli ji mám být jen psychickou oporou, ale co když po ní vyjede znova? Ona je taková křehounká holka a neubrání se... nevím jestli to někomu říct nebo se to snažit vyřešit jen tím že tam chodit nebude a domů kldyž pljde večer tak ji někdo doprovodí... co myslíte? zažil ste někdo něco takovýho nevím jak se zachovat abych neuškodila...
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
jenže nemám jak sehant důkazy ona ho už nechce vidět to je ten problém a nejsem nějaká špiónka takže já asi prd takhle zjistím...doufám že se z toho dostane, ale děkuju mockrát že jsi poradila... Dneksa sem s ní byla u ní doma a pořád se jak sd stmívalo koukala ven jestli náhodu před domem nezastavilo jeho auto jestli nepřijel za ní. Začínám mít hrlůzu aj já
Spravila se uz je lepsi a rekla mi at to necahm oplavat. nelibni se mi ze to musim nechat byt ale tak kdyz ona sama nechce aby sme se nejak pokusioy aby za to zaplatil tak to nema cenu. Diky za radu
Ahojky, podle mého názoru bys svojí kamarádku měla přimět k tomu, aby se svěřila doma nebo alespoň přítelovi, protože jestli se bude chovat dál odtaživě přítel jí začne podezřívat.... Pokud ji opravdu miluje nevěřím, že jí opustí, když se mu svěří... Myslím, že se jí uleví, když půjde s pravdou ven a věřím, že tímto způsobem se najdou i lidičky, kteří budou hned vědět jak tvé kamarádce pomoci, když sama nemáš dost odvahy a sil (což chápu, chceš být tolerantní k tvé kamarádce a zároveň tímto jsi bezmocná).... Přiměj kamarádku, aby se svěřila .... pomůže jí to, uleví se jí a začne s tím něco dělat, to ona se musí vzchopit, nikdo jiný to za ní neudělá!!!!! Přeji hodně štěstí!!!!! andílek

Poslední diskuze v přátelství
- Je konec? Prosím pomozte, - bez odpovědi
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí