nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Laska ktera nevedela co chce

Autor: fífa, datum: 09.08.07 22:24, odpovědí: 3

Chtel bych vam vypravet pribeh sve vaznejsi lasky ktera vsak nemela dlouheho trvani. Cely tenhle pribeh se zacal odvijet pred hoden lety. Muj tehdejsi kamarad mel mladsi sestru ktera za nama dolejzala. A nikdo ji nemel rad. Asi pred par mesici jsem se sni dal do reci stou sestrou. A nak jsem zjistil ze se zmenila a taK jsem sni zacal chodit ven. Ona sebou zacla vodit sve kamaradky a tak se kecalo a jednou privedla svou novou kamaradku a ta byla hezka. Tak jsem se nak spolu bavili. A ja nak vysondoval od jejich kamosek ze by semnou chtela chodit. A tak jsem si ji zacal vsimat a tak nak odhodlavat k tomu abych ji rek ze se mi libi. a pak jsem ji to jednou rek kdyz jsem ji zrovna volal( asi to neni nejlepsi zpusob ale budiz). Tak jsme spolu tedy zacli chodit. Byl to hezky vztah, ale asi po trech tydnech mi najednou napsal ze jak to jako snama vidim ze ona to vidi jako spis jenom kamaradi. Coz me hodne sebralo. Ale tak jsem to tak nak vydychal a jel za ni si otom promluvit. Nakonec jsem dosel k tomu ze proste uz nazacatku naseho vztahu si jako porad rikala jestli to ma cenu nebo ne. Coz me este dorazilo vic. Tak byl konec me kratke lasky ktera nevedela co chce. A vrchol vseho je ze se druhy den tvarila jako by se nic nestalo jako by jsme odjakziva byli kamaradi. Ale tak s jejima kamaradkama a sni aspon chodim ven. Protoze to je jedina moznost jak ji videt. A dik aspon za ni protoze nani nak porad nemuzu zapomenout,

Upozornění
Tato otázka je 1640 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: laska ktera nevedela co chce
Autor: rebelcat, datum: 12.08.07 14:10

Ja sem si na zacatku sveho vztahu s rpitelem rikala taky neco podobneho, ale nakonec se to zenilo ve velkou lasku.... je mozny (nerikam ze to je takhle) ze chtela vyzkouset jestli to ma ceu takovyho chlapa mit... nechci te nejak urazit nebo tak neco ale treba chtela jen vyzkouset jestli budes stat ze to jestli ses dobrej nebo nejaka macka.... takhle zensky (nektery ne vsechny) uvazuji... muzes zkusit jeste treba resit, ale aby ses znova nespalil.... je tzke zapomenout znam to ale trapit se s tim clovekem nema cenu... snad sem ti aspon trochu pomohla

RE(2x): laska ktera nevedela co chce
Autor: neskvik®, datum: 13.08.07 14:14

Pomohla si mi tim ze si mi potvrdila nektery veci. Ja se tim trapil jen prvni den pak jsem se na to vysral. Zkousel jsem to sni etse poresit, ale nemelo to cenu. Tak dik za odpoved.

RE: laska ktera nevedela co chce
Autor: jenny.verka®, datum: 15.08.07 22:43

Ahojky...Myslím, že teď něco podobného prožívám já.Akorát se změnou, že jsem holka.Našla jsem si kluka vedle z města.Myslím, že se mu velice líbí když přijedu za ním já ale když má přijet on tak má najednou moc práce.Tak už 2 denm po seznámení jsem si řekla, že to asi s námi nebude mít cenu.Ale pořád mu dávám ještě šanci aby mi dokázal, že enní takový jak se chová.Já si myslím, že je v něm něco víc..Jen nevím co...Ale já mu tu šanci dám....Tak uvidíme..Jinak máš smutný příběh. Ahojky a hodně štěstí v novém vztahu =o)

Poslední diskuze v vzkazy a stížnosti

Náhodně vybrané hry ze serveru Rychléhry.cz