- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Kamarád
O jednom klukovi jsem si myslila, že to je můj kamarád, nejlepší kamarád. Moc jsme se nevídali, protože bydlí jinde než já, ale hodně jsme si psali. Svěřovala jsem se mu se spoustou věcí....., ale ted vidím, že není takový jaký se mi zdál. Já pro něj nic neznamenám a když vzpomínám on se mě nikdy s ničím nesvěřil. Už si ani nepíšem.... občas mi chybí.... proč je tak těžké najít kamaráda?
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Já jsem asi divná, já rozlišuji lidi na kamarády a přátele. Za kamarády považuju všechny se kterýma chodím ven, bavím se s nimi ale nesvěřila bych jím nikdy žádné své tajemství. Mí přátelé (ti opravdoví) těch je málo, ale stačí mi za ty bych dala ruku do ohně a oni za mě. sme naprosto sehraní.
Dle tvého vyprávění bych tedy já usuzovala tak, že ten kluk byl jen v kategorii kamarád. Všichni by rádi si chtěli nechat poradit, ale potom když potřebuješ poradit ty dají ruce pryč. Není těžké najít si kamarády, je těžké najít přátele, kteří tě budou brát taková jaká seš, můžeš se jim svěřit a oni tobě a nikdo další to vědět nebude. jsou 2 možnosti ptoč se ti nechtěl svěřovat, buˇkvůli tomu že ti nevěřil že by si to třeba někde neřekla, nebo že nechtěl obtěžovat svýma potížema. nebo vidíš 3. možnost neměl s čím se tím svěřovat.... Přeber si to jak chceš, uvidíš že až ti bude jednou zle (ne že bych ti to přála to vůbec ne) tak se objeví někdo od koho to nebudeš čekat pomůže ti a bude z toho příte ten nejvěrnější a nejbližší. Držím palce....a snad sem ti nějak pomohla.
Ahojky!Jako kamarádi tech mám hodně!Ale přátel tech je malo a do srdce se dostanou
u mě jen někteří!Jetli někoho hledáš kamaráda nebo přítele tak jetli chceš mě tak mě by to nevadilo!Kdyžtak jetli chceš tak se mi ozvy na icq ju 483-319-105 tak a můžeme pokecat a seznámit se!A přátele si najdeš není to těžky jen se naučit prostě otevřít srdce a poslouchat druhy a seznamovat se!Tak teda ozvy se jetli chceš to je na tobě ju!
Poslední diskuze v přátelství
- Je konec? Prosím pomozte, - bez odpovědi
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí