- láska a sex (701)
- přátelství (64)
- vzkazy a stížnosti (38)
- ostatní (84)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Porovnejte a online rezervujte Chorvatsko ubytování za super ceny
Kované ploty, garážová vrata, vjezdové brány a plastové ploty.
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Porovnejte 600 nabídek a online rezervujte Ubytování v Chorvatsku
Piercing do nosu?
Ahoj všem!Dneska jsem si nechaa nastřelit naušnici do ucha,ted bych chtěla jít do nosu...Piercing se mi v nosu líbí,ale bojím se bolesti a toho,že to začne hnisat a vastně mi to ani nebude slušet,je pravda ,že nos zaroste rychle?Chtěla bych vědět o tom vše...taky jsem četla že se nemá nechávat nastřelovat naušnice..ale propichovat,???....děkuji za komentáře
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Ajoj, ja uz piercing v nose mam a ani to moc nebolelo.Nejlepsi je zajit si nekam do profesionalniho tatoo studia,je to sice trochu drazsi,ale vyhnes se tim prave ruznym nezadoucim komplikacim jako je treba hnisani...na zahojeni takoveho vpichu je nejlepsi tea tree olejicek,me to teda hodne pomohlo,pak taky par tydnu po propichnutiá musis davat pozor aby sis piera nevytrhla treba rucnikem nebo oblecenim (to uz opravdu boli) k te esteticke strance veci,neznam nikoho komu piercing v nose alespon trosku neslusel,ale i kdyby se ti to nelibilo,nosik zarusta opravdu krozne moc rychle a jizvicka vlastne neni vubec videt jeto jenom malilinkata tecka o ktere vis jenom ty a nikdo jiny si ji nevsimne.....takze asi tak
doufam ze ti to nejak pomuze
Pomohla jsi mi moc
...Je na jednu stranu dobrý,že to zaroste hned,protože kdyby jsem v tom faktbyla zrůda tak to vyndám a hned to bude pryč...Je lepší dát si malou pecku nebo větší?mně se víc líbí teda malinká...a jakou barvu?přemýšlela jswem modrou,asi kvuli očím...Jinak děkuju moc
Hello dear
one, How are you doing in life, I Want to introduce my self to you before i could go further, am a lady ragena.
by name From the Continent of africa(Senegal) i came accross your profile which real spoke nfine of you so i decided to drop a note to let you know that i am intrested in you for friendship. Please i will like you to email me back in my email address so that i can send you my photos.(ragena22@yahoo.com) This is my email i am waiting to get a reply from you.
THANKS.
I Love you
ahojky já chci jít v pondělí na nastřelení piercingu do nosu ale potřebuju s něčim poradit.Přišel mi piercing do nosu z netu na jednom konci je kytička s kamínkem a na druhym konci je to silnější.Dá se nějaká ta část odšroubovat?mě kamarád řikala že to někde musí jít ale mě to nejde...poradte mi prosím
Jak bys chtěla piercing do nosu sroubovat prosimte?
To je blbost, to by se ti taky mohlo stat ze bys to vdechla ten sroubek... ja zatim videla jako nostril byl na konci zahly do strany anebo je nakonci silnejsi kulicka ktera se ale nesroubuje... jak asi
Ahojky, v pondělí jsem si nechala píchnout piercing do nosu a chtěla bych se zeptat kdy ho můžu vyměnit třeba za větší průměr. Mám totiž tu malinkou pecičku s kamínkem, tak jestli mi tam pak ten větší půjde. Děkuju za odpověď
ahooj prosím potřebuju poradit ja si chci nechat píchnout piers ale nevím pak jak se potom o to mám starat...?a kolik to tak asi stojí?a kdyyby mi to hnísalo co mám dělat..?děkuju moc
Ahoj,no já mám piercing v nosíííQu asi půl roku a jako pohoda... Píchnutí víceméňe nebolelo jen když mi tam dávali ten piercing...tk trochu štípnutí jinak cajk...Děsně se mi to líbí...Nebolí to a žádné problémy s ním nemám...Chtěla bych si teď nechat píchnout piercing do pupíku ae bojím se že to bude bolet- a chtěla bych si ho píchnout sama doma...Pls neposlaly by jste mi na e-mail nějakej návod? Pře dem dík
kam-zaj@seznam.cz

Heled, mozna je lepsi zajit do studia ale praveze kdyz si to udelas sama vyhned se bolesti,ja mam vsechny piercingy sama od sebe
všecko sem si dělala, ještě se mi nic nestalo, všechno vždycky proběhlo a hojilo se v pořádku, samozřejmě komplikace může nastat, náhoda je blbec, jasně
ale myslím že no fear, je to bezbolestný, mě to vbec nebolelo
a hojí se to dobře a ušetříš a když tě to bude bolet, můžeš toho nechat a pak se třeba rozhodnout pro tene salon a jinak ano zarusta to rychle, všechno na tele zarusta rychle takze zadny strachy...
ahoj mno ja mam malej kaminek v nosu a moc to nebolelo jenom asi 2 dny kdyz sem do nej pichla
a kamoska ma prostrelovany ucho a uplne v poho nemä s tim zadny problemy
Nechci šťourat.Jen by mne zajímalo,jestli se vám to opravdu líbí. Já osobně holku s cvokem v obličeji nemusím. A pokud vím,tak kluci z mého okolí to taky nijak zvlášť neobdivují. Připadá mi to stejně přitažlivé ,jako kdyby si tam dala starý kramlík na prádlo. Možná jsem divný,ale zkuste se napřed zeptat toho svého,jak se na to kouká on. Proč to sem píšu ?? Proto,že spousta holek si naivně myslí ,že se tím stanou rázem atraktivnější. To je ale omyl.
Asi jsi opravdu divny, protoze muj pritel to taky nejdriv neuznaval a ted, kdyz jsem si to dala, tak tvrdi, ze to vypada dost sexy a ze je to prijemna zmena.
Já tedda nevim, ale myslíš si opravdu, že si necháváme propichovat části obličeje jenom kvůli tomu abychom se zalíbily nějakýmu chlapovi? To je dost omyl, si myslím. Já si noc nechala píchnout prostě proto, že se mi to líbilo už několik let a nepřemejšlela jsem nad tím, jestli s tím bude někdo spokojenej nebo ne. Já s tím spokojená jsem a moc a to je pro mě to hlavní, na ostatní se můžu vy... . A k otázce. Já mám píchlej nos asi dva měsíce, šla jsem taky do tattoo salonu, rozhodně bych to na doma nenechávala. Pak to asi 14 dní bolelo jenom, když jsem na to sáhla. A přesně jak píše slečna nademnou, tak je třeba si pak dávat pozor na ty ručníky, svetry ap. aby sis to nevytrhla, to fakt dost bolí ( zažila jsem vytrhlou náušnici, nandavání zpátky do čerstvýho vpichu byla ještě větší chuťovka
) Jinak jsem žádnej problém neměla, ani jsem to ničím nemazala a nehnisalo to. Ale doporučuju fakt ten salon, pak je to v cajku. A píchnutí samotný moc nebolí, asi teda trochu víc než nastřelení ucha, ale přežít se to rozhodně dá. A jestli se ti to líbí, tak do toho rozhodně jdi!
Sháníte originální piercing z chromované oceli? Zkuste to na www.e-piercing.eu
ahoj chtela bych se zeptat jaky je rozdil mezi rovnym piercingem a zahnutym?jakej je lepsi?dik za odpoved.
Neboj já mám 4 piercingy v jazyku a pohoda. Nebolo to skorovůbec až ten poslední takže no je procházka růžovým sadem.
ahojky no ja uz to mam nastrelene, boli to jen v tu prvni chvili co to pischne, maloinko mi vyhrkly slzy, ale pak uz je to v pohode a neotyka to, ja mam hodne problemy s hnisanim, treba usi aj. a je to v pohode. urco napichnout a od nekoho kdo se tim zivi
a to zaroste a neni to vubec ani poznat, znam lidi, co ho meli a ani boulicka nezustane
nemusis mit strach
AHoj... mám piercing w nose sotwa týden... a zatím žádné problémy nemám... byla sem V úSTÍ N/L.. we speciálnim tatoo studiu a pohoda...žádné hnisání prostě nits... dneska sem si jako obwikle každý wečer utírala obličekj do ručníku a najednou auwajs a piers byl wenku...no bála sem se ho tam dát, ptž ta co mi to píchala mlela jak je totěžký a támleto a přitom pohoda během 5wteřin byl zase wewnitř... x) na otazku jestli nos zaroste rychle ti mužu s klidem odpowědět že ano..stačí 2 hodinky a dirka je zarostlá. Do nosu je lepší naušnici dát píchnout je to bezpečnější a klidnější, ae zároweň i bolestnější je u toho delší procedůra...u nastřelowání je možné že ti dirka začne nisat.. tak zatim Banzayyy
Ahoj, mam problem
...mam piercing v nose, rovny, necely mesic a vubec tam neni "zarostly", dneska mi uz podruhe vypadl..porad trochu vyliza, navic se mi ted u nej udelala takova ta hnisava boulicka, jak tot ady nekdo uz popisoval a myslim, ze je to zanicene i vevnitr..poradte mi prosim, strasne nerada bych ho vyndala...
AHOJ URČITĚ HO VYNDEJ MĚLA SEM HO TAKY A MUSELA HO VYNDAT . BYLA SEM U DOKTORA A TEN ŘIKAL ŽE V NOSE JE MOŽNÝ ŽE TO HNISÁ . TU KULIČKU U PIERSU JSEM SI VYPÍCHLA STERILNÍ JEHLOU (JEN NA POVRCHU) A NOS MÁM V POHO
. PŘED TYDNEM SEM BYLA NA PIERCU V JAZYKU A TEN JE UPLNĚ V POHO.
ahojky já piercing v nose mám a můžu ti ho jen doporučit bolesti se nemusíš vubec bát nebolí to apokud se o propíchlé místo budeš starat to znamená čistit ho tak se nemusíš bát že by to začalo hnisat tak ted k tomu jestli ti to bude nebo nebude slušet já myslím že bude protože piercing v nosíku sluší většině holek ale rozhodnout se musíš sama.Ano nosík zarustá docela rychle proto musíš dávat pozor aby ti nebypadl pirec a kdyby se tak stlo tak bud jít co nejrychleji za tím co ti ho dělal a říct mu že ti pirec vypadl aby to ho nasadil zpátky nebo si někde ve zlatnictví koupit stříbrnou náušničku na tyčince s vtrčit ji tam místo toho piercingu a jit zse za tí co ti to dělal no a jaký je rozdíl mezi nestřelením nebo propíchnutím já být tebou si to nechám raději propíchnout při nastřelování ti to třeba muže nějak špatně nastřelit a oteče ti nos nebo ti zarudne pokud by si měla ještě náké otázk tak pisni ju ráda odpovím
ahoj..já bych měla dotaz..jakej je rozdíl mezi rovným a zahnutým pírsem??..jakej máš ty a co je asik lepší..díky
achojky mno tak různých zakončení pircu je poměrně hodně ae nejznámější jsou ty které mají na konci spirálku, kuličku nebo jen plostě ohnuté já osobně mám spirálku a sem sní spokojená tak to je vše co bych ti tkomui ještě řekla takže pokud budeš mít nákej další dotaz tak pisni ráda odpovím
Ahoj, mám problém...nos mám propíchlý už zhruba půl roku,ale pořád s tím mám problémy-vždycky se mi udělá u toho boulička...nebo suchá kůže...už sem používala framikoin, tea tree a pořád se to objevuje...poradí te mi někdo?Děkuji
achojík tak to by bylo nejlepší kdyby sis stím zašla do nákého salonu kde sis to nechala píchnout a zeptat se co stím!
jenže mě to píchali na výstavě kosmetický, ted bude znova,tak doufám,že tam budou...ale dala jem na to peroxid a dobrý...zatím
Ahoj.. Měla jsem stejný problém.. boulička se mi stále dělala u té dirky a někdy i nad piercingem..
Občas sem ěmla i ty kůžičky jak říkáš...
Je na to určená mastička,a až se ti někdo bude snažit říct,že je to tím,že ti to špatně píchly,neposlouchej ho...
Neni to prawda.. je to rekace.. která se může oběwit klidně po roce.. já už ted pierc sice nemám protože mi wypadl zarostl a už ho tam nemuzu dostat a na další píchnutí sem se wykašlala..
ale přeju hodně štěstí.. zajdi do lékárny,tam ti určitě poradí,spráwnou mastičku.. 
Ahojda, prosím tě, a bolel tě ten piers do nosu? A jakej je nejlepší tvar toho šperku? A ještě jednu otázku
Kolik tě to stálo? Děkuju mocky 
Ahoj, ja by som sa ťa chcela spýtať, či ťa to velmi nebolí, ked si tam ten s tou špiralkou dávaš, a hlavne ako si to davaš.. lebo uvažujem žesi ho kupim- s guličkovým nemam dobre skusenosti ... tak za odpoved dakujem ak mate s tym niekto skusenosti, napiste prosim
)
adriana.petrasova11@gmail.com
Ahoj! Ja som si dala piersing do nosa nastrelit asi pred tyzdnom.. bolesti sa podla mna bat nemusis vobec, je to nieco podobne ako ked ti nastrelia nausnicu do ucha, mozno to boli o trosku viac, ale naozaj nic hrozne..natsrelovacia nausnica by tam mala byt 5 tyzdnov, ale kedze je nepekna a velka menila som si ju hned na druhy den a nic sa mi nestalo.. co sa tyka zarastania.. zarasta to velmi rychlo, hlavne na zaciatku takze ked sa ti to nebude pacit mozes to bez problemov vytiahnut a nechat zarast,nikto si nic nevsimne, lebo dierka je naozaj malinka
...myslim ze hnisania sa nemusis bat, pokial si to udes dokladne cistit..mozes na to pouzit nejaky alkoholicky pripravok..
...to by bolo asi vsetko 
ahoj, včera jsem si nachala od kamarádky píchnout piercing do nosu,všechno v pohodě, jenže mám rýmu a při smrkání mi pierc vypadává,...celkove jde hodne lehounce vyndat,...co s tím?Je to tím,že ji mám zatím den?
nebolí, neni to bolest co se nedá vydržet to rozhodně ne. A když se o to postaráš, hnisat to nebude. Mám to píchnutý dvakrát, když jsem to prvně vyndala, ve vnitř nos zarostl do dvou hodin a dirka se mi ztratila tak do 3-4 dnů. bez nějakých dalších jizviček a tak. A že ti to nebude slušet? Někomu sluší víc, někomu míň, někdo si může dovolit velkej pircing a někdo ne. Ale i na internetu koupíš takových druhů, že si můžeš koupit i maličkej sotva viditelnej kamínek a to potom nejde aby ti neslušel
hodně zdaru 
Ahoj!mam nastreleny piercing cca tyden.vytahla jsem nausnie po 4 dnech a dala tam zahuty piercing.chtela jsem ho pak vymenit za jinou barvu,ale po druhe se mi nedari tam piercing dostat,pritom nezahly tam dostanu uplne snadno,.co ted?
k tomu nastřelení naušnic: taky jsem na tom byla, asi před necelým rokem, do tý doby jsem naušnice nikdy neměla a bylo to úplně v pohodě. Dali mi na uši trochu nějakýho znecitlivujícího krému, nastřelili, což jsem vůbec necítila a as 2 týdny jsem ty naušnice neměla vyndav a, začalo to trochu bolet a po několika dnech, párkrát to malinko hnisalo, ale na to je ten olej a po čtvrt roce jsem si mohla do uší dát cokoliv a nestalo se nic, doporučuju nastřelení, zvlášť co se týče bolesti. jinak piercing do nosu hrozně chci, ale trochu se bojím 
ale udělám to, straně se mi líbí malý bílý (průhledný) kamínek, hezky se třpití
Ahoj ja seem si piecing sem si delala 21.listopadu2009 a ja ti muzu ric jedno ja semm strasna cita alle ten piecing do nosu vubec neboli to mi ver jen jak to sjede pres tu chrupavku ak to stipne alle nic vic...neboj se to zvladnes ja a dalsich 10000 holek taky ja ti verim
Ahojky Chtěla bych se zeptat..jestli mi nastřelej naušnici do ucha bez svolení rodičů..dík za odpověď
Ahoj osobně Ti mohu říct že piercing vůbec nebolí mám v jatyku i v nose a není s tim žádná problém...jak už bylo řečeno..jen maličkaté štípnutí...během 20 vteřin to máš propíchlé i nasazené...
hele nevim, já bych si zatim na nos netroufla, ale jednou určitě = D... chcis e zeptat jak je to s nastřelovánim do ucha, mě ty dirky dříf udělali blbě ( jo propichovali to!), mám to křivý a moc blízko hlavy ... .-( no tak povídej jestli to bolí, kdes byla a tak... 
Ahojky, nechala sem si před 14 dni jsem si nechala píchnout piercing do nosu, a měla jsem tam ten zahnutý a mně z něj vypadl kamínek, tak sem ho před týdnem vyměnila za rovný a udělala se mi na nose bulka v místě kde mám ten piercing a on mi neprolezl až dovnitř, tak si myslím že je krátký a ten zahnutý tam už nejde strčit, jen po to zahnutý a v místě kde to přechází do toho rovného kouká ven a dál to nejde. Tak mi prosím poraďte co s tím. Mažu si to betadine a borovou mastí, ale ta boule je tam furt. Hrozně nerada bych ho vyndala. Moc díky
Ahoj...stejný problém mám i já...piercing jsem si kvůli bouli musela vyndat a pořád to mažu a boule mi pomalu mizí...myslím,že bude nejlepší piercing vyndat a mazat.Poté uvidíš zda se ti to hojí.Piercingy s rovnou tyčkou už rozhodně nedoporučuji...
ahoj chci se zeptat jestli je lepší piercing do nosu si nechat nastřelit nebo jen propíchnout a pak dát svuj piercing dík za odpověd.
Ahoj...Piercing jsem si nechala propíchnout asi před 5ti měsíci, ale bohužel jsem si ho musela vyndat a to z toho důvodu,že jsem si koupila naušnici s rovnou tyčkou (nikoliv se zahnutou) a tuto naušici jsem si neustále o něco zatrhávála a pořád mi vypadávala! Začalo mi to hnisat a proto rozhodně nedoporučuji dávat si do nosu piercing s rovnou tyčkou...jinak co se týče bolesti,mě osobně to nijak strašně nebolelo...dá se to vydržet...
Ahojky..podle mě někdo s hnisáním problém má a někdo ne...je to asi podle toho jak kůže přijme tu změnu nebo asi taky podle toho jak se k tomu kdo chová..já mám už asi rok prostřelený uši a taky mě to občas bolí tak že musím být chvílí bez naušnic a potom si je tam zase dát. Piercing do nosu chci taky..jenže mi přijde že to má hodně cikánek a je to takový okoukaná..radši bych piercing do rtu jenže to je rizikovější a nebezpečnější...asi si do nosu nechám píchnout někdy v budoucnu..vždyť to můžu kdykoliv vvyndat.. 
ahoj, píchal si někdo sám piercing do nosu? A jakej tvar piera je nejlepší do začátku? Díky moc 
Ahojky,mě to moc nebolelo,píchala mi to kamarádka,je pravda že nos zarůstá velmi rychle.Spíš bych ti doporučila,aby sis to nechala píchnout od doktora.Nos mám propichnutý pátý rok a zatím mi to nehnisalo,jen pár dní po propichnutí jsem ho měla trochu nateklý.
.Držím ti pěsti,aby to moc nebolelo,v nose to sluší každému.
Ahojky..Já bych se taky chtěla zeptat..Chci si nechat nastřelit piercing do nosíku.A dostala jsem kamínek s rovnou tyčinkou..jenomže teď mam výtr z toho,že tady píšete že zahnutej je lepší a že z toho s rovnou tyčinkou vám hnisá dirka..Tak jak to mam udělat?A čim to potom ošetřujete?Děkuju za odpověď..
ahoj, chtěla bych se vás zeptat dnes jsem si nechala nastřelit piercing do nosu všecko bylo dobrý, ale mam tam takovou tu rovnou naušnicu s tím kvítkem a kuličkou na konci ale problém je v tom že je tahle naušnica maláá a tím pádem neprolezla celá(durch
D)a nos ze vnitř zarostl chápete to někdo?Stalo se vám to taky nebo nevíte cos tím poradte prosím.
ahoj vubec se toho neboj je mi 16 a piercing v nosu uz mam 2roky vubec mi to nehnisalo...taky jsem se strasny bala ze to bude bolet vsichni rikaly ze to boly ale neni to pravda on ti to nejdrive scvakne takovyma klestickama aby to umrtvil..jen ty trosku tlaci a pak ti to hned propichne je to strasne rychly a vubec to neboli..fakt nech si rict vubec to neboly jen kdyz to tak po 10 min priblizne prichazi k sobe tak jen to trasku tlaci a teklami kapilinku krev ale jinak v poho vubec to nebolelo a to ja jsem takova ze ondlivam kdyz mi berou krev ale pri tomhle nic je to rychli
Poslední diskuze v ostatní
- Piercing v nose - 1 odpověď
- jak mam pokrocit dal - bez odpovědi
- jak dát zakroucený piercin do nosu? - bez odpovědi
- Jak dám zatočený piercing do nosu - 2 odpovědi
- Svědek na svatbě - 1 odpověď
- Můj život - kde se stala chyba? - 1 odpověď
- jak se zbavit agresivního přítele? - bez odpovědi
- nemoci z piercingu - bez odpovědi
- Problemy s piercingem - vypadává - 5 odpovědí
- piersing v nose - jaká péče? - 3 odpovědi
- mám mu to říct? - 1 odpověď