- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Pomoc kamarádce
Mám takový problém. Poznal jsem jednu moc fajn holčinu. Na první pohled by nikomu nepřipadalo, že může mít nějaké starosti. Je krásná, milá, přátelská a veselá. Jednou ale, když jsem ji napsal, se mi svěřila, že má šílené depky pro svoji nekrásu! Je nádherná, nechci nikdy dělat v něco naděje a vůbec mi nejde o mě, jenom ji chci v maximální schopné míře pomoct dostat se z tohoto marasu. Teď jsem ji napsal před vánocemi dopis a nezklamala mě, a napsala mi, že to je nejkrásnější dopis, jaký kdy dostala. Nicméně čas jde dál, ona ještě z toho není úplně venku a já nevím co dále dělat. Vídat se vídáváme jenom ve škole na chodbách a nějak moc blíže se neznáme. Každopádně chci udělat všechno proto, aby byla šťastnější, ale teď co? Co můžu udělat?
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Ahojda Fabio, je vidět že ti na té dívce opravdu záleží. Řeknu ti to takhle, sama sem si takovým obdobím prošla. Začala sem si připadat hnusná, strašně sem se trápila, dokázala sem hodiny brečet kvuli tomu jak sem vypadala.. v té době sem dokonce měla kluka... ale on to se mnou odmítl řešit.. poslal mě s tím někam.. předtím jsem byla v tom stavu že sem to chtěla řešit, pak se plno věcí změnilo.. rozešla sem se sním.. Ted mám kluka, který mí umí vrazit pár facek.. už sem si našla cestu, kterou to co mi na sobě vadí odstraním, aniž bych si ublížila na zdraví... Říkat jí jak je krásná a at se netrápí.. tím jí nepomůžeš, pokud má vsugerováno, že není krásná, nebude ti věřit.. Zkus s ní navázat bližší kontakt..prostě jen tak.. pozvat jí do kina.. na pizzu.. ale to že je hezká jí nesmíš říkat přímo spíš.. dneska ti to sluší... a pak spíš v různých chvilkách.. kdy se začervená..kdy ji to potěší.. hlavně se nesmí uzavřít do sebe!!! newím co víc poradit.. snad tomu alespoň trochu rozumíš..!! Hodně štestíčka.. a kdyby si chtěl ještě něco vědět nebo tak.. tak mi pisni na mail... 
Poslední diskuze v přátelství
- Je konec? Prosím pomozte, - bez odpovědi
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí