- láska a sex (711)
- přátelství (64)
- vzkazy a stížnosti (38)
- ostatní (86)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Porovnejte a online rezervujte Chorvatsko ubytování za super ceny
Zasmějse.cz - humor, vtipná videa, vtipy a moře další srandy.
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Jeho rodiče mě nemají rádi
ahoj lidicky mam takovi problem s mim pritelem se milujeme ale neni nam soueny spolu bydlet jeho rodice me nemaji radi a tak nevim jak bychom se mely zachovat on me nechce ztratit a ja zase jeho je to muj milacek a nevime jak dal a ktomu bydlime pres 200 km od sebe takze laska na dalku.Potrebuji prozbu pokud nekdo mate ten sami problem tak mi poradte ale i ty co maji jiny problem mi muzou napsat svuj nazor.Dekuji vsem za jejich nazor.Diky Mona 26 let
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Ahoj jmenuji se Martina-chci Ti jenom napsat,pokud ho miluješ,tak přeci neřeš rodiče...Ja vím je to asi obtížne,taky jsem se dostala do takové situace.časem to všechno. pominulo
Ale uvidíš sama že to zvladneš...Jak řikam pokud ho Miluješ a on Tebe--není co řešit
s pozdravem Martina
PS:Hodně štěsti
Viš co najdete si byt,treba pronajem a bydlete spolu.200 km.je dalka.a odtahni ho od rodicu,jinak do nej budou hustit az te nakonec opusti.
Ahojte,mam ten stejny problem,S mym pritelem jsem byla 3 roky.Jednoho dne prisel,a rekl,ze je konec,prfy kvuli rodicum,Chodili jsme pak spolu potaji-zakazana laska,ale nevydrzelo to,po 2 rokach prisel srim,ze nekjam odjedem,ale ja bych radsi,kdyby me jeho rodice brali,myslite,ze po dvou rokach co jsem snim nebyla bych mohla za jeho rodici prijit,mam strach,ze me vyhodi.
Poslední diskuze v ostatní
- Od kolika můžu svědčit na svatbě? - bez odpovědi
- za jak dlouho zaroste piercing? - 4 odpovědi
- Piercing v nose - 1 odpověď
- jak mam pokrocit dal - bez odpovědi
- jak dát zakroucený piercin do nosu? - bez odpovědi
- Jak dám zatočený piercing do nosu - 2 odpovědi
- Svědek na svatbě - 1 odpověď
- Můj život - kde se stala chyba? - 1 odpověď
- jak se zbavit agresivního přítele? - bez odpovědi
- nemoci z piercingu - bez odpovědi
- Problemy s piercingem - vypadává - 5 odpovědí