- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Přátelství - chci už něco víc
Jen přátelství??? Už neee... prosím ne
Ahoj, jmenuju se Karlos. Je mi 23 let. S žádnou holkou jsem defakto nechodil a děsně se tím pořád trápím. Sice jsem mnohokrát chtěl, ale každá mě chce jen za kamaráda. Asi to s nima neumím. Pokaždé mě to děsně vzalo a ubralo tak na rok sebevedomí, že se mi pak do jiné nechtělo. Všechny se kterýma se kamarádím (neberu ted v uvahu ty se kterými jsem chtěl něco mit) o mě říkají, že jsem fajn, zábavny a že mám srdce na pravém místě. Jenže pokud je to pravda, tak proč mě nejde zbalit holku do té fáze, aby se mnou chodila? Asi na něj potřebuju návod a nevím jak dál.
Ted k veci. Asi 3 roky se mi líbí jedna holka, je prostě prima a mám ji opravdu rád. Věděl jsem, že má jinýho a tak jsem byl jen kamarád. Pak se nějak pohádali a rozešli. Než jsem se nadál asi za 14 dní jí sbalil a nutno podotknout že i obšťastnil kamarád, se kterým už taky není, protože naštěstí zjistila, že je to blbec a proutník. V jednom baru jí sbalil čístník a s ním byla asi 3 měsíce. Rozešli se kvůli tomu, že jí bral peníze. Vím skoro všechno protože oba jsem znal (mimo toho prvního) a ona mi všecno povídala a já byl rád, že to řešíme spolu. Bavíme se spolu asi 3 roky a známe se za tu docela dobře a spostu jsme toho nablbli. Čekal jsem, že se sblížíme víc, ale nedával jsem jí to najevo. Prostě potřebuju na tohle asi návod nebo co!!!
Jak jsem už zmiňoval, pokukoval jsem po ní a teď když je sama, jsme si párkrát vyrazili (hlavně tedy po práci-dělá barmanku). Myslím, že jsme si rozumněli, protože jsme si téměř vždy měli o čem povídat. Je teda fakt, že k tomu měl co dělat alkohol (u obou), ale i ve škole, která má stejné prostory a na koleji jsme se stýkali několikrát denně a myslím že to šlo taky.
Mysllím že to děsně natahuju, tak to skrátim. To byla doba, kdy už jsem jí měl víc než jen rád (atuálně vzato je to asi mesíc dozadu) a několikrát jsem jí to naznačil. To, že se mi hodně líbí a pojal jsem to tak, že se mi líbí to, jak nmyslí, o čem uvažuje, prostě to co má v hlavě a samozřejmě i to jak moc dobře vypadá. Nechtěl jsem to dát na první místo aby si neřekla, že jí chci do postele. Po 2x co jsem ji to v ty večery řekl jakoby skoro v polobreku (ale to bylo jen skoro divadlo aby šla sama bez mého pobídnutí ven z podniku) řekl jen potvrdila, že ví ale připadalo mi, že i když to neřekla, tak že se o tom moc nechtěla bavit. Možná mě chtěla ušetřit zklamání. Nevím.
Rozhodl jsem se, že zabojuju a asi za dva dny jsme si zase s partou, nebo portou, se 2 lidma, zašli zase pokecat a pobavit se do stejného podniku. Skoro celý večer jsme se bavili jen my dva o všem možném, já jsem jí nabídl možnost jet na se mnou na Vltavu (každoročně jezdím) a co mě překvapilo, chtěla, do jedné lodi se mnou adokonce i se mnou púod stan. Byl jsem v sedmem nebi. Padl večer a já ji doprovázel na pokoj s tím že jí řeknu to, co mám na srdci nějakej ten pátek, ale s tím že už nebudu mnuvit v náznacích. Odvážil jsem se a řekl že jí mám hozně moc rád. Ona, že o tom ví a tvářila se jako krásný stvořeníčko. Přidal jsem, že jí miluju. A to jsem neměl řikat. Byla pořád sice taková ... nevím jak to popsat, no asi jí to zaskočilo i ikdyz po tom co jsem jí říkal předtím, musela tušit, že jí to někdy řeknu. A přišla pro mě rána jako kdybych dostal lopatou. Řekla mi, že mě má ráda, moc, ale že miloje toho svého prvního! (toho, kterého neznám). Vím o něm, že má ale jinou, od té doby co se rozešli spolu. To mi řekla na prvního máje, kdy jsem mohl mít relativne velké šance. Dost mě to sebralo. Čekal jsem, že to může nastat, ale ne,že mě to takhle položí. Řekl jsem jí, že se uvidíme asi až za 14 dní, jelikož od pondělka do středy nemužu být ve škole kvůli jednomu školení (to je pravda!) a to dostalo trochu zase jí. Šli jsme do svých pokojů a alespoň já už nemám 3 dny pořádnou noc. Myslím na ní takových týdnů a teď prostě .... zase nic. Na icq mám smutný status a nějaky slova k tomu a ona taky. Myslím, že ji to asi taky vzalo, ale poraďte, co mám dělat????
Nutně potřebuju odpovědi. Snad je vidět, že se trápím.
-Co mám dělat když jí mužu potkat hned třeba v pondělí? (to školení nakonec odpadlo)
-vidím ji několikrát denně, máme společnou kolej i patro
-slyšel jsem že je dobrý se na to vykašlat ignorovat jí. Pokud ano do jaké míry. Chci aby svoje rozhodnutí změnila
-nebo se mám tvařit jako by se nic nestalo? Ale aby věděla, že se mi nijak nezprotivila...
-je na řadě ona???
pomooooc
Poradí mě sněkdo???
Děkuju Vám moc...
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Ahoj.. Neznám sice holku, o které píšeš, ale dovolím si mluvit za ní.. Je stále zamilovaná do svého přítele, což je problém. Ty jsi byl s ní, naschlouchal jí a pomáhal... Tráví s Tebou ráda čas a možná jí i napadlo, že k Tobě něco cítí, ale srdíčkem je stále jinde. Ví, co k ní cítíš, i kdybys jí to neřekl, ale asi není zamilovaná a taky je dost možné, že se bojí nového vztahu nebo nechce zničit vaše přátelství.. Kdyby to šlo, tak bych Ti poradila nějakou dobu ji nevidět, ale protože to ve Tvém případě nejde, tak se s ní bav pokud možno normálně, ale rozhodně se nepřetvařuj. Nevýhýbej se jí, ale ani sám její přítomnost nevyhledávej. Dej jí čas. A ano, na řadě je ona. Přeju Ti hodně štěstí.. Opravdu! Terka
Zatím se to vyvijí tak, že ji pořád miluju. Když ji vidim s jiným jak je víc cool než já a že se baví (směje se a tak), nedělá mi to dobře
a je docela možné, že to vidí.
Dnes mám pocit nastal nějaký zlom - k horšímu
. Mám pocit že mi uhybá očima když se s ní bavím a přirozeně koukám do očí a trápí mě to. Co to znamená? Nenašel jsem odvahu jí říct, že ji opravdu miluju. Sice jsem jí to řekl kdyz byla jaksepatří v alkohololé ráži, ale je to už 3 tydny.
Nechci ji přirozeně ztratit ani jako kamarádku.
Je to holka ... taková ta na roztrhání. Hodně se s klukama baví.
Možná bych jí měl někam nenápadě pozvat. Nemám skoro žádné zkušenosti s holkama, ale toto zlatíčko mi hodně k srdíčku přirostla
Poraďte prosím, jsem v beznaději 
Začíná mě ignorovat a tvrdí že jsem divnej ... asi proto ze ví že k ni neco cítim a ona si to nepřeje. Zblazním se z toho. Za tyden dělam absolutoria. Máme domluvený jeste s nekolika malo neznamými privat. Abych ho asi zrušil žejo???? Musím na ní bud zapomenout nebo mě utrápí nebo mě nebude chtít ani jako kamaráda
Poslední diskuze v přátelství
- Je konec? Prosím pomozte, - bez odpovědi
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí