- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Ubližila jsem? a co dál
Ahoj, asi 3 roky se kamarádím s jedním klukem z koleje. Říkáme si skoro úplně všechno, včetně vztahů atp. Je to dobrej kluk a mám ho ráda a mám k němu důvěru. Začalo mi připadat, že mě miluje, ale nechala jsem to být, protože jsem se mohla mílit. Ve čtvrtek mi to ale řekl a mě to docela zaskočilo. Je to pro mě teď docela složité. Řekla jsem mu, že miluju jinýho, svého bývalého, který má ale po našem rozchodu už slečnu a nechce měnit...
Toho kamaráda mám opravdu ráda a nevím, možná i víc. Nadělali jsme spolu pár lumpáren a hodně se známe. Asi jsem mu ublížila a mě to trápí. On nemá moc s holkama úspěch.
Jak se k němu mám chovat? Nevím jestli ho miluju ... miluju nedostupnýho.
Možná bych to s ním mohla zkusit, co myslíte?
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
raději se do toho nepouštěj, je v tom riziko, že to nebude ono a kámoše akorát zraníš
Neustále na to myslím a opravdu hodně se tím trápím. Vypadá to, že ho asi opravdu miluju. Jsem ted opravdu ze všeho mimo, těžko se soustředim a nevim, co mu řeknu až se náhodně v pondělí potkáme. Bydlíme na stejném patře na koleji a potkávali jsme se docela často ... Netušim jak se tvářit. Nevím jestli se ke mně bude znát, co když mě odstrčí pohledem? ach jo!!! jsem mrcha
ahoj, dej mu šanci má tě rád tak mu to jen naznač. on ti dá šanci, jen ho nesmíš nechat moc dlouho čekat!!! já byla zamilovaná do kluka který měl holku, ale i přes to něco mezi náma bylo. pak už jsem to chtěla ukončit ale on to nikdy nedovolil a ted už jsme měsíc spolu a je to naprosto super dej mu najevo své city, neboj se on tě miluje!!!!

cetla jsi ten prispevek od panasrdicka??? myslim si ze bys mela... a promluvte si... vzdyt sme lide a naší dorozumívacím prostředkem je řeč!!!!!
Zatím jsme kamarádi, ale včera jsem se rozbrečela jeho a mymu kamarádovi. Ví o tom že jsem brečela a nejspíš i proč. Miluju bývalýho, se kterým si píšu přez QIPa, ale on má jinou a chce to tak jak to je. Píše mi že mě miluje a tak ... Ale nechci přijít o kamaráda který mi vyznal lásku. Strašně se kvůli mě trápí, vidím to na něm a připadám si jako mrcha ... nevím co dál
na n욍astnou lásku je lékem jenom nová láska... takže pokud je k tobě ten kluk pozorný, má tě rád.. máš si s ním co říct... vezmi ho namilost... budeš zase štastná... bývalého by si měla začít ignorovat je to hajzl a jeho přítelkyni by to určtě mrzelo, kdyby o tomhle věděla... věř mi!!!
Má mě rád to vím jisto jistě. trápí se, to vím taky. Když jsme spolu tak už se bojí něco říct, má trémou zavazaný jazyk
...muži, ženy, emoce, sex, radost, pláč, život...
Poslední diskuze v přátelství
- Je konec? Prosím pomozte, - bez odpovědi
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- přátelství - chci už něco víc - 3 odpovědi