- láska a sex (711)
- přátelství (64)
- vzkazy a stížnosti (38)
- ostatní (86)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Porovnejte a online rezervujte Chorvatsko ubytování za super ceny
Zasmějse.cz - humor, vtipná videa, vtipy a moře další srandy.
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Jak dáál..:(
Ahojky Chodím s úžasným klukem... Mám ho moc ráda a on mě tky pořád mi to říká.. Je strašně hodný a každá jiná holka by ho chtěla... Jenže já nejsem asi šťastná... Jeho problém je ten že nidky neřeší kdy se sejdem..Vždycky tuhle otázku musím položit já a jeho odpoveď je vždy stejná: Newíím... Asi před dvěma dny jsem mu už řekla že mi to vadí jak nikdy se nezajímá o to jestli by sme se mohli vidět a on mi odpověděl že mě miluje a že to wím..Ae že on prostě žije přítomností a budoctnost není nic pro něj..Jenže ajk potom máme naplánovat kdy a kde se sejdem..Už několikrát sme se dohodli na našem srazu a já tam čekala a pak už naštvaná semmu psala smsku kde tea je a on mi napsal vždy to stejné prostě že nestíhá že to rušíme...s brekem sem odcházela za svojí nej kámoškou bo rovnou domů....Ae stejank i přesto co mi dělá ho moc miluju... A on mě tky ae příjde mi že jsou pro něj přednější kamarádi s těmi je pořád a na ty má čas vždy... Třeba včera mi řekl že zavolá v kolik se kde sejdem a že na mě určitě nezapomene... Jenže nakonec mi od něj přisla jen smska a že musí k Hosťoj(kámoš) a že tea z toho niíc nebude... večer na icq mi řekl že byli na tuning party a jestli tam nechci jít druhý den taky...že tam jde s partou svých kámošů..Šla bych ráda ae jejich zábava a to jak se ke mě chová před svými kámoši(bere mě jako kámošku) už mi vadí... Tak sem mu řekla že mě auta nebaví a jestli se můžem sejít dýl a on že tam budou dlouho a že to už pak bude muset jít domů... Už newím co mám dělat... Mám ho moc ráda a on mě taky ae tohle mi prostě strašně vadí...Prosím poraďte...Aspoň jak mu to nějak vysvětlit bo co mám dělat...

Děkuju všem...
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Aný.. tohle už ale vážně není normální... budoucnost přece není když se domluvíte že se uvidíte pozítří... a co podniknete.. o budoucnosti se podle mě hovoří když budu přemýlšet kde si za 10 let postavím barák. jak bude vypadat atd.. jo jasně... vnímání času je relativní.. a každej to vnímá jinak.. ALE!!! pokud se nakonec domluvíte a on dá přednost kámošoj.. a ani se ti to pak nesnaží vynahradit.. tak se mi to nelíbí... ty si zamilovná a schopná mu cokoliv odpustit, je pro tee dokonalým partnerem.. ale to přece ty chceš bejt taky ne?? dokonalou partnerkou bez které nemůže být (dokoanálá- myšleno v očích toho druhého) ... a on s tebou jedná jak s kusem hadru... ničíš si dušičku a srdíčko, které může mít někdo kdo si tě bude hýčkat, nosit ti kytičky.. půjde s tebou na bowling a třeba i s partou.. ale před tou bude jasně dávat najevo že ty jsi ta jediná.. Je mi jasný, že si nedokážeš představit, že by si se měla s ním rozejít, ale zkus to jinak... už si mu říkala, jak ti to vadí a jak tě to trápí... nezabralo to.. až se příště domluvíte.. a on nepřijde.. neozvi se mu.. nic mu nevyčetej, sama se neptej kde byl... prostě bud hluchá.... a jsou jen dvě možnosti.. budto si uvědomí že tě ztrácí, dojede za tebou a bude vše dobré... a nebo jako uražený ješita, tě seřve že mu ani nejsi schopná se ozvat - ale PAMATUJ byl to on co tě ranil že zase nepřišel.. pak to není kluk, se kterým by si měla být štastná... Já musím říct, že to štěstí mám, ano vadí mi pár věcí.. a když mu je řeknu.. nejdřív se skoro urazí, ale já mu to přece nevyčítám, takže když to pak pochopí, že mě to trápí a jestli by se s tím dalo něco dělat, rozleží se mu to v hlavince a je to dobré.. on je se svými problém yuzavřený a já je potřebuju řešit.. a to on musí pochopit.. ale umíme si všechno říct a já sem s ním ted moooc štastná..
a tobě m ocinky přeju, aby se ten tvuj bud umoudřil a nebo aby jsi našla někoho s kým budeš štastná - hlavní je být šťastná....
Láska není ledání někoho s kým může žít. Je to hledání někoho, bez koho žít nemůžu!!!
Takse mi to povedlo..
před pár minutama sem se s tím debilem rozešla...Řekla sem mu co mi vadí a prč to dělám a wíte co mi řekl??že prej jestli sem tak naivní abych si myslela že se ještě vůbec můžem někdy dát dohromady atd a že už mě nechce vidět nechce si se mou psát a všechno a že si ymslim jaká sem bohatá panička a nafoukana děffka bez zkušeností atd..
Nebýt úžasnýho kámoše kterej se nedávno tky rozešel se svoi holkou páč ho podváděla..nwm co bych dělala...hodinu sem seděla a pořád si četla to co mi napsal...bulim eště teď a mám strašný depky...ae s tím kámošem je všechno lepší hodně mi pomáhá..a vypadá to že z toho bude i něco víc...
je strašně hodný pozorný a vše...je ochotný pro vás obětovat jak čas,kamarády,peníze prostě cokoliv...Skoro se bojim že i život..

Poslední diskuze v vzkazy a stížnosti
- nwm jak se rozhodnout prosim poradte - bez odpovědi
- Zamilovala sem se,ale on mě nechce .. - bez odpovědi
- ztracim sveho přitele - bez odpovědi
- Jak zjistím že mě chce? - bez odpovědi
- Kdo mi poslal pohlednici? - 1 odpověď
- Co ted asi ho mám fakt ráda - 1 odpověď
- chci ho získat zpět - 1 odpověď
- Moje spolužačky vs pomluvy - 4 odpovědi
- nevěra se starší - bez odpovědi
- Umřel mi v náručí - 13 odpovědí
- Vzkaz a stížnost navzájem - bez odpovědi