- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy?
Zdarec všichni. Potřeboval bych poradit. Je mi čtrnáct , se mnou ve třidě je jedna nádherná holka, do které jsem se zamiloval až po uši. Není hodina kdybych na ni nemyslel. Mám o ní i snym, čímdál víc častěji.Potřebuju poradit jak ji vyhnat z hlavy což bude asi těžké.Nedávno jsem byl u známého, on je něco jako sexuolog, řekl mi, že prostě potřebuju vztah, Předem díky za radu.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
A co kdybys zkusil ze diwce o tom powedet?Hmm?treba k tobe taky neco citi.Nebo zkus ji zkus nekam pozwat .Treba oprawdu potrebujes wztah a treba by to mohlo byt s tou diwkou.co ty wis za zkousku nic nedas treba taky o tobe premysli a ma sny jako ty.A nebo si najdi nejakou jinou a uwidis
Ajoj paya
To jsem zažila taky , je to těžké když nevíš co k tobě cítí a stydíš se jí přiznat . Ale jednoduché to opravdu není . Já to držela v tajnosti ... ale k ničemu mi to nebylo tak Ti dávám malou radu ... řekni jí to ... možná Těnemá ráda jako (budoucího přítele) ale co víš třeba ty jsi jejím vyvoleným ...nekoukej na to jestli se Ti někdo bude ve třídě smát žes jí to řekl ... jsou to tvé city ..NESTYDˇ SE ZA TO ... držím palečky Heeerecka
Poslední diskuze v přátelství
- Je konec? Prosím pomozte, - bez odpovědi
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí
- přátelství - chci už něco víc - 3 odpovědi