nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy?

Autor: marcus, datum: 30.10.08 19:44, odpovědí: 2

Zdarec všichni. Potřeboval bych poradit. Je mi čtrnáct , se mnou ve třidě je jedna nádherná holka, do které jsem se zamiloval až po uši. Není hodina kdybych na ni nemyslel. Mám o ní i snym, čímdál víc častěji.Potřebuju poradit jak ji vyhnat z hlavy což bude asi těžké.Nedávno jsem byl u známého, on je něco jako sexuolog, řekl mi, že prostě potřebuju vztah,

Předem díky za radu.

Upozornění
Tato otázka je 610 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy?
Autor: payinka, datum: 03.11.08 13:58

A co kdybys zkusil ze diwce o tom powedet?Hmm?treba k tobe taky neco citi.Nebo zkus ji zkus nekam pozwat .Treba oprawdu potrebujes wztah a treba by to mohlo byt s tou diwkou.co ty wis za zkousku nic nedas treba taky o tobe premysli a ma sny jako ty.A nebo si najdi nejakou jinou a uwidisAjoj paya

RE(2x): miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy?
Autor: heeerecka®, datum: 10.06.10 18:59

To jsem zažila taky , je to těžké když nevíš co k tobě cítí a stydíš se jí přiznat . Ale jednoduché to opravdu není . Já to držela v tajnosti ... ale k ničemu mi to nebylo tak Ti dávám malou radu ... řekni jí to ... možná Těnemá ráda jako (budoucího přítele) ale co víš třeba ty jsi jejím vyvoleným ...nekoukej na to jestli se Ti někdo bude ve třídě smát žes jí to řekl ... jsou to tvé city ..NESTYDˇ SE ZA TO ... držím palečky Heeerecka

Poslední diskuze v přátelství