nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Umřel mi v náručí

Autor: mag5olie, datum: 07.11.08 09:58, odpovědí: 19

Jsem nešťastná. Milovala jsem někoho, on miloval mne, byli jsme šťastní. Jednoho dne se bohužel zjistilo, že má rakovinu. Rok a půl jsme s tím bojovali, ale nakonec podlehl. Umřel mi v náručí dne 3. listopadu 2007. Pořád se s tím nemohu vypořádat. Nerada o tom mluvím osobně, protože nerada před někým pláču. Proto píšu tady a doufám, že tady si o tom s vámi budu moct popovídat. Musí to ze mě všechno ven. Budu ráda za každý příspěvek a za každý návrh, jak bych mohla zapomenout na to hrozné a vzpomínat jen na to krásné.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Umřel mi v náručí
Autor: anonymka, datum: 22.11.08 12:37

Já to sice neznám, ale teď jsem ztratila kámošky (pohádaly jsme se), mě strašně moc pomáhá pustit si oblíbenou hudbu, lehnout si na postel a hlavně - psát si deník! Všechno si tam zapisuj/te a lep/te oblíbené celebrity, zvířátka atd. A pokud už ta bolest bude k nevydržení, běž/te si koupit něco hezkého. To mě vždycky pomůže. A nebo zavolám mojí nej kámošce a proberem to. A snažím se nenudit se. To potom čas nutí přemýšlet o všem zlém. Já vím, neporadila jsem nejlíp, ale snad to aspoň na chvilku pomůže. Přeju všechno dobré

RE(2x): Umřel mi v náručí
Autor: mag5olie, datum: 25.11.08 15:38

kazdopadne ti anonymko dekuji za vzkazik....moc me potesil

RE(3x): Umřel mi v náručí
Autor: krasnaruze®, datum: 16.06.09 09:51

s tím se prostě musíš vyrovnat ty sama, v tom ti bohužel nikdo nepomůže......musíš si říkat, že nejsi jediná koho potkalo neštěstí.....život je krásnej a příliš krátkej proto ho hleď prožít naplno než ti uteče!

Autor: sikulka, datum: 12.12.08 23:57

ahojky vimjaky to je kdyz nikdo umre znam to ze sve skusenosti mela jsem maleho brachu co mel taky rakovinu byli mu 3 roky a taky zemrel do dnes jsem se jeste neviporadala diky to mu se taky skoncila na vozicku ale to je jedno ted k veci chci ti poradi je tezky na to zapomenout ale bylo by lespi kdys bys sis poridila nakyho mazlicka z kerym se muzes pomazlit jak ja fak to pomuze a bude pomalu zacinat myslet na to co chces ty ale rikam zustane to v tobe uzavreny do konce zivota jako to mam.Vim ze sem ti asi moc neporadila ale preji ti at vse dopadne dobre.

Autor: kacucka, datum: 13.01.09 21:49

Ahoj vim jake to je kdyt ti tvuj milovany clovek zemre a jeste k tomu kdyz je to tvuj pritel.Take jsem si to zazila.Pritel mi zemrel take otravil se.Stale se mi o tom ztezka mluvi je to uz 4 roky ale stale to boli a myslim na to. Tomu musis dat cas a snazit se zamestnat a co nejmin na to myslet i kdyz je to tezke a obcas to nejde. Ale cas to vyleci.Vzpominej na vse jen v dobrem co jste spolu prozili.

Autor: yvonne07, datum: 29.01.09 22:52

ahojky. Nevím co Ti na to říct,já si prožívám něco obdobného. Přítel měl v noci nehodu, mi volali že ho vezou do jinýho města na operaci páteře. Prý je jen malá šance že bude chodit. S jeho rodiči se neznám, takže ani nemám na ně číslo abych se dozvěděla co a jak. Nechala jsem mu sms na mobilu, ale neozývá se. Jen mi napsal že se se mnou rozchází, protože nechce abych se musela celý život tahat s mrzákem Teď nevím co dělat, nikdo mi neumí pomoct...

Autor: squacco, datum: 22.02.09 23:08

Jestli ho miluješ, tak o něj bojuj! Udělal to asi proto, aby tě chránil...neboj, jestli se máte rádi, tak to zvládnete...

Autor: yvonne07, datum: 23.02.09 07:38

Tak jsem se po několika dnech trápení nakonec dozvěděla že to byla sranda. Nevěděl jak mi má říct že se vrátil k bývalé a chce se se mnou rozejít, tak si vymyslel to že měl nehodu a zůstane na vozíčku. Už je to nějaký týden a nemůžu se z toho vzpamatovat... Holky držte se... !!!

RE(3x): Umřel mi v náručí
Autor: 123, datum: 21.03.10 11:09

Tak za tuhle dementní srandu bych mu tu kriplkáru docela přál.

Autor: ester, datum: 04.11.10 20:30

Jesi ho miluješ tak není co řešit řekni mu že ti to nevadí ,a že budeš pro neho oporou a třeba se jednou postaví i na vlasní nohy když bude cvičit nic nezabrání lásce

Autor: dejva, datum: 14.02.10 14:48

tak to je mi lito kazdopadne bych asi uz se nenamahal mu nic rikat vubec bych se nejak mu neozival kdybych byl na tvim miste tohle je naprosta ubohost a nijak hur ti ublizit nemohl zaprve kdyz ho milujes takl si mela o nej strach a zadruhe takhle kdyz ti to napsal pak tak si dostala dalsi ranu a to se nedela..nedokazu si ptredstavit ze by mi to holka kterou miluju udelala...ale drz se takovej ti za to nestoji vermi!

Autor: kosasnosa, datum: 26.03.10 17:15

fuuuj když měl rakovinu, ten musel bytvyhublej jak tyčka, s hlavou jak koleno a porád blítt k čemu ti vlastne byl takovej invalida? To sis za ten rok nevedela najit jinyho? neboj, na světe je spousta pohodovejch a ZDRAVÝCH chlápků

Autor: kosasnosa, datum: 26.03.10 17:18

a po vyše dvou letech fňukat nad ztrátou zeblitého invalida? Holka prober se, ještĚ Te čekaj radosti

Autor: petrusa, datum: 27.03.10 13:43

hm tady je někdo asi hooodně chytrej,... joo sice byl nemocnej, ale když opravdu miluješ tak aj s chybama,... nebooj to přebolí chce to jen čas a zapomeneš a určitě si už našla někoho novýho, soudim dle datumu

Autor: pepitka, datum: 05.11.10 17:50

ahojky je mi to lito že jsi takhle z tratila někoho koho si milovala jinak chci říct že moji nejlepší kámošce taky umřel její přítel byl to můj dobry kámoš měl tragickou vlakovou nehodu svoji bolest utěšovala alkoholem ale bylo to ještě horší protože teď kvůli tomu trpí na játra ale čas utíkal i její bolest měla kolem sebe své nejmilejší a pomáhali ji nato tolik nemyslet pak poznala dobrou dušičku do kterého se zamilovala pomohl ji vilečit své srdce a teď má krasného chlapečka sním

já vím že ty si zažila něco jiného tobě umíral před očima a umřel ti v náručí a na tohle zapomenout je těžké a veř tomu že nato se nedá zapomenout a nikdy nezapomeneš bohužel tak to je nic z tím už neuděláš ani nikdo jiní prostě tvůj lék je čas a čas je naším srdcím lékem

Autor: marek, datum: 10.03.11 12:01

Na to nikdy nezapomeneš.

Autor: amanda15®, datum: 19.04.11 21:57

Nevím jake to je ale vim jake to jes stratit lasku. Skuste se odhodlat skusit neco noveho myslim ze by to pomohlo zacit novi zivot. A to ze placete neni ostuda clovek se musi jednou vybrecet...

Autor: godline, datum: 22.05.11 10:31

Dobrý den,

Mé jméno je Joy

Viděl jsem váš profil dnes v tomto místě a dostat vás zájem vědět, protože vypadáte velmi pěkné ve vašem profilu, tady je moje e-mailová adresa (joy22oneil@yahoo.com) prosím, pošlete mi e-mail tak, že i vám bude posílat své fotografie a řeknu více o mé vlastní.

napište mi na (joy22oneil@yahoo.com)

Pamatujte si vzdálenosti, barvy pleti, náboženského vyznání nebo kmen nezáleží, ale láska hodně věcech.

polibek

Radost

============

Hello,

My name is Joy

I saw your profile today in this site and get interested to know you, because you look very nice in your profile, here is my email address (joy22oneil@yahoo.com)please send me an email so that i will send you my photos and tell you more about my self,.

mail me at(joy22oneil@yahoo.com)

Remember distance,color,religion or tribe does not matter but love matters a lot.

kiss

Joy

Autor: aspekt®, datum: 16.08.11 12:58

Ahojky, nevím kdo jste a kolik vám je ale jestli si chcete popovídát tak se ozvite na richardsvoboda@windowslive.com. Já 23 let.

Poslední diskuze v vzkazy a stížnosti