nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Co dál - mám to ukončit a jít dál?

Autor: leica, datum: 15.01.09 01:50, odpovědí: 2

Tuším asi co mi všichni poradíte, a přesto bych ráda chtěla číst nějaký příspěvek k tomu s čím si nevím rady. Nedávno se mi stal kouzelný příběh. Projevil o mě zájem někdo u koho bych to vůbec nečekala a to i v přítomnosti mého dlouholetého přítele, ke kterému už dávno necítím takovou vášeň jako dříve ale přesto se máme rádi a už nějaké roky spolu zůstáváme. Začalo to tajnými doteky pod stolem a skončilo to až útěkem abychom byli na chvíli spolu. Já už dávno ztratila naději v něžnou lásku (a na slova jako miluji tě kvůli předchozím zklamáním radějii již taky dávno zapomněla) která dokáže probudit všechny city co člověk v sobě má. Jenže v té kouzelné cvhíli se se mnou zatočil svět a to stačilo,jen že mě objímal a líbal. Nedovedu si představit co by se ve mně událo, kdyby si ke dovolili víc. Jenže pak jsem se musela vrátit zpět ke svému příteli a on ke své rodině. Občas mi napíše, že se mu stýská, občas by chtěl se mnou být a občas je smutný, z toho když mě zase viděl, a nemohl mě pohladit jenže já se potom trápím, protože je mi moc smutno a toužím po jeho pohlazení. Prosím o radu jak se s tím vším vyrovnat.....

Když mu napíšu, že to ukončíme tak zas mi píše, že konec necháme otevřený

Upozornění
Tato otázka je 840 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Co dál - mám to ukončit a jít dál?
Autor: zoi, datum: 23.10.09 13:07

Ahoj tak to nerieš a nechaj to otvorené, veď jeden vzťah maš ešte neukončeni a nevieš čo dalej tak najskôr si vyrieš čo vlastne chceš a čo hladaš,pretože nájsť samu seba je velmi tažské v živote skús nad tým porozmyšľať

Poslední diskuze v ostatní