- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Moje spolužačky vs pomluvy
V prosinci jsem měla soutěž a tak jsem nebyla ve škole.Jedna moje spolužačka využila situace a nakecala jí něco o tom ,co jsem měla o ní údajně říct!Po příchodu do školy se se mnou vůbec nebavila.Říkala ,že jsem jí dost pomlouvala a že se se mnou nemíňí bavit.Tak to vydrželo až do dubna.... vlastně do teď.Byla hodina a my jsme se měli rozdělit do dvojic.Jenže ona neměla s kým být,tak musela být se mnou a mě se to moc nelíbilo.Nechci se s ní už v životě bavit a když už by k tomu došlo,tak jen málo.Takže jsem s ní musela být.Začala na mě mluvit a mě bylo špatně ,protože jsem si promítla ,jak mi moc ublížila!Dálší den za mnou kvůli jakési věci přišla a mluvila na mě ,jako by se nic nestalo.Dneska jsme se přesouvali na hodinu do vedlejší vesnice a tak jsem šli vedle sebe tři spolužačky.Já se bavila s jednou holkou s kterou docela dobře vycházím a do teďka jsem si myslela ,že ona jediná je s těch mých spolužaček nejlepší!Jenže jsem na omylu!Milá moje spolužačka se bavila jen s tou holkou ,co mi takhle ublížila a na mě se ani jednou neotočila!Přitom mi říkala ,že si s ní nemá co říct ,že chodí blbě oblíkaná ,neustále jí pomlouvá a pak se s ní baví.Nechápu jí! Docela dost mě to naštvalo.Jenže když se nebudud bavit s ní,tak už tam žádná jiná holka není!Prosím o radu ,co si o tom myslíte ,dík moc
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Na tohle asi není rada, to se stává všude a pořád...tím bych se netrápila 
Ahojky veryšo,
Teď už uběhla nějaký ten čásek a tak nevím,zda je tvůj problém ještě aktuální. Ovšem pokusím se ti poradit. Pomlouvalo se vždycky a všude,s tím nic nenaděláš ani ty ani nikdo z nás. Prostě můžeš jen čekat až tato situace vychladne. Nebo taky je nepovažovat za kamarádky bavit se s nima když ony se baví s tebou,být slušná zbytečně se nehádat. Ovšem jen za předpokladu,že ony budou také slušné k tobě,nemůžeš si nechat vše líbit.
. No a kamarádku si najdi jinde - mimo školu. Prostě nikoho nepomlouvej a když někdo pomluví tebe,nevyvracej to,nemělo by to cernu a jen bys ostatní utvrdila v tom,že jsou pomluvy pravdivé,zkus se jen pousmát uvidíš jak je tím vyvedeš z míry. Jo nevěřím, že bys ve třídě měla jen 3 spolužačky,určitě je tam holek víc,pokudfne,zkus se kamarádit s klukama,někdy je to i lepší. Určitě se najde někodo s kým nalezneš společnou řeč. Držím ti palečky pěkný večer
Angel rebelde
Angel rebelde
Poslední diskuze v vzkazy a stížnosti
- Zamilovala jsem se do svého kamaráda - bez odpovědi
- Jak ho získat, když ho Miluju? - 1 odpověď
- jak ziskat zpet lasku - 4 odpovědi
- Jak ho mám získat zpět? - 1 odpověď
- Láska a pomoc - 1 odpověď
- Pomoc při hledání - bez odpovědi
- žárlím na svého přítele - 1 odpověď
- Chce mě? - 4 odpovědi
- nwm jak se rozhodnout prosim poradte - bez odpovědi