nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Už mě nebaví život

Autor: kačulka®, datum: 06.05.09 19:03, odpovědí: 2

zamilovala jsem se a samozřejmě to nemá cenu...už mě nebaví dál žít-neni pro koho!!!!

Upozornění
Tato otázka je 993 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: už mě nebaví život
Autor: bara85, datum: 07.05.09 17:49

Milá slečno!!

taky jsem měla takové období. Během půl roku mi zemřel tatínek, rozešel se se mnou přítel ( v ten vztah jsem moc věřila) a moje nejlepší kamarádka spáchala sebevraždu. Jednu dobu jsem přemýšlela i nad psychologem...

Pak se to ale postupně začalo měnit, poznala jsem moc fajn kamaráda, postupem času se do něj zamilovala, bohužel byl zadanej a řekl mi to až po půl roce. byla jsem znovu na dně, ale pak nastala změna ona se s ním rozešla a mezi tím on už cítil něco ke mně....to je ale na dýl

Nevím kolik ti je, ale myslim že jsi mladá, tak hlavu vzhůru!!! Není jedinej, už vím že to je pravda.

Proč to nejde??

Ted se taky sbírám ze dna, ale jde to i když pomalu. Miluju někoho kdo už je asi jinde, brečim tady kvůli němu, ale on je moc rád když napíšu. Asi to bude tím, že jsme byli tak dlouho v kontaktu. Moc mi chybí a jeho fotky nedokážu vymazat, a věř že to hodně bolí.

Držim ti moc moc palečky

RE(2x): už mě nebaví život
Autor: kačulka®, datum: 23.05.09 21:17

moc děkuju!!!je mi 13!a pořád mám toho kluka ráda a stále se propadám íc na dně!!!

Poslední diskuze v ostatní