- láska a sex (701)
- přátelství (64)
- vzkazy a stížnosti (38)
- ostatní (84)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Porovnejte a online rezervujte Chorvatsko ubytování za super ceny
Kované ploty, garážová vrata, vjezdové brány a plastové ploty.
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Porovnejte 600 nabídek a online rezervujte Ubytování v Chorvatsku
Proč mě nechce?
Ahoj..
Holka.. Moc Ji Miluji.. Přestala mě mít ráda, milovat..
Nemá cenu žít.. Proč?! Proč musí lidi takhle trpět..
Udělám nějakou hloupost.. Nebaví mě žít!
Vím, že je lepší zemřít pro něco, než žít pro nic..
Ale já už nechci dál takhle trpět...
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
vždy existuje někdo komu na tobě záleží i když to tak necítíš.já to těd cítím stejně,a ta věta co mi napsala se mi vryla do paměti:já tě mám ráda jen jako kámoše je to prostě na hovno,taky občas mívám sto chutí se zabít žít mě nebaví ,ale umřít pro někoho kdo o tebe nestojí je hodně zbytečná smrt,ale umřít pro toho kdo tě miluje je něco nepopsatelného.s pozdravem dominik
Všechno je na hovno, taky bych se nejradši odjebal z tohodle světa. Taky mě ted opustila slečna ruply mi nervy a já na ni křičel moc jsem se ji omlouval kytku jsem ji dal ale nepomohlo to už mě nechce nikdy vidět...jdu na koleje mějte se a žijte!
Dobrý den, můj přítel,
Jmenuji se Linda mám přátelský pocit, jak jsem viděl váš profil dnešního dne (www.protebe.cz) A rozhodne zanechat vzkaz pro vás, já vím, že jsi na míle daleko. oddělené takové vzdálenosti, ale přesto vaše dopisy se dostanete ke mně, přes maily budeme sdílet v budoucnosti, pokud se dotýká vás, že se přátelí se mnou, a pokud máte pocit vědět více o mně se můžete dostat mě na mé prostřednictvím e-mail: (lindadandii@yahoo.com) bye a hezký den.
Slečna Linda Yak.
-
Hello My Friend,
My name is Linda I have a friendly feeling, As I saw your profile today on (www.protebe.cz) And decide to leave a message for you, I know you
e many miles away. separated by such distance, But yet your letters will bring you near to me; Through the mails we will share in future if it touches you to be a friend to me and if you feel to know more about me you can reach me on my via e-mail: (lindadandii@yahoo.com) bye and have a nice day.
Miss Linda Yak.
Cus lidi já to mám stejný jako vy miluju jednu holku moc se mi líbí a ona to ví řekla mi že treba nekdy by sme to mohli zkusit pak sme se pohádali prestali spolu bavit a na vánoce sme zase zacali opet sem jí rekl ze jí miluju ale ona mi napsala Ale já tě mám ráda jenom jako kamaráda nevim proc a ze prej kluka nechce a ted uz ho má nemáte nejakou radu co mám udelat aby semnou chodila?
Zdravím tě. Bo vidíš. A taky pořád nechápe co k ní vitíš? Ona to nemůže pochopit, prostě dělá, jako bych byl vítr, ať už s ní někam jdu, nebo bych ji potkal na námeští, skoro už mě ani nepozdraví.
Mám taky takovej problem!Líbí se mi jeden kluk (sem holka) ale on to neví a já mu to nechci říct.Bojím se že se mu líbí někdo jinej protože já si o sobě myslím že nejsem vůbec hezká!A já se mu URČITĚ nelíbím (ani se mu nedivim)!Ale když se na mně podívá nebo když se usměje tak sem v nebi!Ale když se dívá na moji kamošku (která je hezká) tak se mi srdce zastaví v hrudi!Nechci mu to říct,chci aby si mě všiml sám ale to se URČITĚ nestane!Nevím co mám dělat!Tak PROSÍM pište a raďte!Děkuju!
!
Poslední diskuze v ostatní
- Piercing v nose - 1 odpověď
- jak mam pokrocit dal - bez odpovědi
- jak dát zakroucený piercin do nosu? - bez odpovědi
- Jak dám zatočený piercing do nosu - 2 odpovědi
- Svědek na svatbě - 1 odpověď
- Můj život - kde se stala chyba? - 1 odpověď
- jak se zbavit agresivního přítele? - bez odpovědi
- nemoci z piercingu - bez odpovědi
- Problemy s piercingem - vypadává - 5 odpovědí
- piersing v nose - jaká péče? - 3 odpovědi