- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Piersing v nose - jaká péče?
Ahojky před třemi dny jsem si nechala propichnout nosík od kamaradky,nebolelo to to ne,ale chtela bych se zaptat jak se nejlepe o to pak starat aby se predeslo komplikacim,,??cim to nejlepe cistit atd.dekuji za odpoved
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Ahoj=) taky mi píchala nos kamarádka, a taky mě to nebolelo, akorád jsem to měla vevnitř nateklý. ale to samo za pár dní splasklo=) a jenom jsem si okolí rány dezinfikovala a snažila se aby dezinfekce pronikla i dovnitř.. vždy jsem si ho trochu povytáhla a trošku tam vatovou tyčinkou jakoby nalila=D nebo nevim jak to mám říct=) trochu to štípe ale aspoň se to rychlejc hojí=)
Mám piercing v nose už nějakej čas a v salonu mi řekla, že bych si to měla čistit lihem. Ale to ti neradím, líh totiž hrozně moc vysušuje pokožku, kůže kolem piercingu se může začít olupovat a lehce červenat. S péčí to zase tolik nepřeháněj aby když pujdeš třeba stanovat, nebo přijdeš domů v podnapilém stavu a nestihneš se odlíčit, aby ti nosík hned druhej den ráno nenatejkal. Stačí čístit ráno ale hlavně večer, pleťovou vodou a nebo pleťovým mlékem. Občas si to navečer mázni třeba niveou, ale jen večer, protože když si to namažeš a vyrazíš do ulic, prach se bude chytat na tu mastnotu a neni to moc dobrý. Může se ti stát, že pod piercingem se ti vytvoří ... nevím, jak to napsat, takovej červenej špuntík, nebo spíše pupínek, nebolí to, ale strašně dlouho to mizí, to většinou, když se ti tam dostane špína, nebo třeba i z bazénu, když máš citlivou pleť. Hlavně nepanikařit, nevytahovat piercing a mazat Framikoinem, nebo nějakou mastí na kůži i s desinfekčními účinky, případně mastí Septonexu. Tak do týdne zmizí
Tak to je snad vše. Tak hezký den přeji 
chtela bych se zeptat udelal se mi u piercingu nosu cervenej pupinek co s nim
Ahojky, mám piercing v nose od září a od té doby se mi ten čevený puntík udělal asi 4X a pokaždé když ho jakoby "vymáčknu" tak z toho teče pořád jenom krev. Nevím čím by to mohlo být a třeba mi tady poradíte..
díky..
Poslední diskuze v ostatní
- Vztah a láska - jak jí to říct? - bez odpovědi
- Facebook STRÁNKA - bez odpovědi
- Svatební veletrh - doporučení - bez odpovědi
- já už nechci jíst :( - 2 odpovědi
- Jak vyjádřit lítost - bez odpovědi
- Oblékání mého přítele je trošku jiné - 1 odpověď
- láska pomoc sex - bez odpovědi
- zdraví, stres, nevolnost - bez odpovědi
- urazila se a nemluví se mnou - 1 odpověď
- přejmenování jména - bez odpovědi