- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Chci ho získat zpět
dobrý den potřebuji pomoc už dva měsíce se šíleně trápím rozešel se se mnou kluk kterého mám moc ráda a až potom sem zjistila že ho miluju a neumím si představit že bych měla být s někým jiným to prosrě ani nechci byl to první kluk se kterým sem si uvědomila že bych s ním chtěla být už na vždy on tvrdí že mě má taky rád ale že ted bude 3 měsíce mimo čr a že se raději rozejdeme že mě nechce trápit je hodně moc zaměstnanej a na mě nemá moc čas
ale moc ho chci zpátky kdyby to vyšlo byla bych nejštastnější člověk na světě
a taky za ten rozchod mužu i já protože sem se k němu nechovala jak bych chtěla a bála sem se abych to nepokazila aby nám to vyšlo ale zase to nedopadlo ...mám pocit že bez něho nemužu žít a nevím co mám udělat pro to abych ho získala z 5 prosím napišle na email PeBeLA@email.cz vaše rady a názory budu vám vděčná
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Jsem tři týdny po rozchodu s člověkem, se kterým jsem taky chtěla zestárnout. Rozešel se on se mnou. nebudu psát podrobnosti, abych tě moc neunavila detailama. Nejde dělat než to, že věřit tomu, že čas všechno vyřeší. Je to hlpupý to takhle pořád říkat, protože člověk chce řešení hned. Počkej pár týdnů a napiš krátkou a stručnou smsku: Miluju Tě, moc pro mě znamenáš. Nebo něco v tom smyslu a dál už se neozývej, třeba nad tím začne uvažovat. Nic neni jistý, ale nedělej žádná zbrklá a neuvážená rozhodnutí, protože ty by ho mohli spíše zahnat. Nauč se žít bez něj, časem už vzpomínky s ním nebudou tolik bolet, bav se s lidmi, vyraž někam do společnosti a zaměstnej se co nejvíce to pujde činnostmi kde o tom nemůžeš přemýšlet. A věř. Hloupé pořekadlo, kterého jsem se držela už hodněkrát a snad jen náhodou to vyšlo: Když víra vítězí nad vší pochybností, pak pouhý sen se stává skutečností. Neztrácej naději, ale žij, protože nikdy nevíš jak to dopadne a pak už to bude spíš jen milá skutečnost, když se vrátí. A když ne, musíš se s tím smířit. Buď silná. A hezký den
Poslední diskuze v vzkazy a stížnosti
- Zamilovala jsem se do svého kamaráda - bez odpovědi
- Jak ho získat, když ho Miluju? - 1 odpověď
- jak ziskat zpet lasku - 4 odpovědi
- Jak ho mám získat zpět? - 1 odpověď
- Láska a pomoc - 1 odpověď
- Pomoc při hledání - bez odpovědi
- žárlím na svého přítele - 1 odpověď
- Chce mě? - 4 odpovědi
- nwm jak se rozhodnout prosim poradte - bez odpovědi
- Zamilovala sem se,ale on mě nechce .. - 2 odpovědi
- ztracim sveho přitele - bez odpovědi