- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Nej kámoška aneb sbohem
byly jsme nejlepsi kamaradky na svete ale pred par dnema jedna holka ze tridy ztratila kamosky bohuzel ma kamoska s ni porad mluvi a vsima si ji misto me
kdyz jsem ji rekla ze tu holku k smrti nesnasim (ona to vedela protoze nedavno mi taky prebrala nej kamosku)tak se na me straasne nastvala a od te doby se mnou nepromluvila .kdyz jsem ji rekla ze je mi vsechno lito tak druhy den se mnou promluvila 1 vetu .myslela jsem ze tu holku snad (neco ji udelam)ale k cemu by to bylo nevedlo by to ke konci .stesti ze mam jeste 3 kamaradky ale bude mi chybet tak jsem si rekla ze se ji nevzdam myslite ze jsem udelala zpravne? porad se mnou nemluvi ale dalsi den si s ni zase promluvim a doufam ze tu nejhorsi holku odstrci a budem zase nejlepsi kamaradky.sice to je pribeh bez konce ale pro me nejhorsi dny na svete jeste ke vsemu pred Vanocema
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
ahojky hejka tak to nejsi sama taky jsem tedka prišla o kámošku a jenom kvuli toho že je těhotná tak je středem pozornosti a už se semnou nebaví ne že by mi vadilo že je střed pozornosti ve třídě ale jsem na tom stejně jak ty taky se semnou přestala bavit a dělá mi podrazy baví se s těma cos e nikdy nebavila ale nech to osudu ona na to příjde a vrátí se ona zjistí co jsi pro ni znamenala ale na to musí přijít ona ptž ty o neovlivníš a když budeš za ní chodit a omlouvat se tak to bude ještě horší a bude to trvat dýl tak to nech zatim být a uvidíš ona přijde za tebou že se chce bavit nebo že něco potřebuje
Poslední diskuze v přátelství
- Je konec? Prosím pomozte, - bez odpovědi
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí
- přátelství - chci už něco víc - 3 odpovědi