- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Byla to kámoška vůbec?
měla jsem nej kámošku a najednou otěhotněla a tedka jak to ví celá třída ve škole tak se semnou nebaví a je to pro mě težké známe se už hodně dlouho a to že je těhotná je sice její věc ale prostě se hodně změnila a newím jak reagovat na někteér její blbé nálady když jí něco řeknu nbeo neřeknu tak je nasraná prostě uplně vyměněná a nevím jak dál tedkom uvažuju jestli to byla kámoška a nebo jen tak v poho holka z které se stala namyšlená pipina a poradtě mi nekdo jak dál jinak budu v konci diki moc předem za odpoved
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Určitě to byla tvoje kámoška to je vidět ale jestli se chová takhle tak u ní nevím . Taky jsi mi zvedla náladu když jsem tu naposledy psala a opravdu vyšlo to jsme zase kamarádky u vás to doufám dopadne ůplně stejně .Moc ti přeji hodně štěstí a jestli se na tebe vykašle tak si najdi nové kámošky .Jestli se chová takhle nemá cenu to dlouho protahovat určitě máš ve škole i jiné kamarádky .
Hodně štěstí
Ahojky, Třeba je to pro ní taky težký, třeba jí mrzí že je těhotna nebo je z toho prostě jen vyděšena nevím kolik tobě ani jí je. Třeba právě díky tomu je protivna, to k tomu patří "nálady" Zkus se vžít do toho co by bylo kdyby si byla těhotna ty. Určitě by to pro tebe nebylo taky lehké. Uvidiš že se to časem třeba zlepší zkus ji dát čas, já si myslím že tě ma určitě pořad stejně ráda. 
Poslední diskuze v přátelství
- Je konec? Prosím pomozte, - bez odpovědi
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí
- přátelství - chci už něco víc - 3 odpovědi