nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Chorvatsko ubytování
Porovnejte a online rezervujte Chorvatsko ubytování za super ceny
Kované ploty
Kované ploty, garážová vrata, vjezdové brány a plastové ploty.
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Chorvatsko Ubytování
Porovnejte 600 nabídek a online rezervujte Ubytování v Chorvatsku

Co znamená: nejsi můj typ

Autor: Ňáňa®, datum: 01.02.10 05:51, odpovědí: 3

Co si představíte pod větou: Nejsi můj typ, asi Tě naštvu

Já vím, že někteří kluci to holkám píšou, aby je více poznali. Ale i tak každého tahle věta zamrzí... Hlavně když nevíte, co si pod tím máte myslet. Když jste s tou osobou venku, bavíte se, smějete se, děláte blbosti a obímáte se. A on vám pak řekne tohle!.. Je to pak těžké.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: co znamená: nejsi můj typ
Autor: lucka*, datum: 08.02.10 20:51

Ahoj..No to asi zamrzí to je fakt... Neřekl to třeba z "vtipu"? MYslím, že tahle věta se nepíše holkám, aby ji kluk lépe poznal...Nejlepší bude, když se zeptáš přímo jeho, co tím myslel.

RE: co znamená: nejsi můj typ
Autor: kyselina, datum: 28.02.10 17:59

Nejsi můj typ se říká v případě, když partner může s tebou dělat cokoliv, ale nikdy se do tebe nezamiluje (zřejmě si všiml tvého zamilovaného pohledu). A na tom se nic nezmění, ani kdybys udělala cokoliv. Žádná jiskra, žádná chemie, navždy pouze kamarádství.

(rada: snaž se k němu chovat naprosto stejně jako on k tobě, zapoj mozek a anuluj všechnu svou náklonnost k němu, tak ho budeš moct mít jako kamaráda a neztratíš ho, časem se uzdravíš i ty)

RE(2x): co znamená: nejsi můj typ
Autor: alexa, datum: 06.06.10 18:02

a co když ti tohle řekne po třech měsících? že tam není jiskra a nejsi jeho typ...

navždy pouze kamarádství? ale vždyť na začátku, když s tebou začala chodit, tak muselo tam být něco víc, než kamarádství?

Poslední diskuze v láska a sex

Náhodně vybrané galerie