nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Chorvatsko ubytování
Porovnejte a online rezervujte Chorvatsko ubytování za super ceny
Kované ploty
Kované ploty, garážová vrata, vjezdové brány a plastové ploty.
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Chorvatsko Ubytování
Porovnejte 600 nabídek a online rezervujte Ubytování v Chorvatsku

Zamilovana do kamarada

Autor: ea, datum: 03.02.10 17:13, odpovědí: 2

ahoj mam přitele už 10let a z mé strany už ta prvotní zamilovanost upadá.a nedávno do mého života vstoupil nejlepší kamarád a do toho sem se zamilovala a i on do mě.občas sme se schazeli a tak.osud tomu chtěl asi jinak našel si přítelkyni ale stejně čas od času je se mnou.a nějak nevím co dál.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: zamilovana do kamarada
Autor: michaela, datum: 15.02.10 16:05

Můj problém je podobný..JE TO HROZNEJ POCIT já vím =( ale kluků je přece ještě hodně =)

Dobrý den, můj přítel,
Autor: lindayak®, datum: 04.03.10 11:37

Dobrý den, můj přítel,

Jmenuji se Linda mám přátelský pocit, jak jsem viděl váš profil dnešního dne (www.protebe.cz) A rozhodne zanechat vzkaz pro vás, já vím, že jsi na míle daleko. oddělené takové vzdálenosti, ale přesto vaše dopisy se dostanete ke mně, přes maily budeme sdílet v budoucnosti, pokud se dotýká vás, že se přátelí se mnou, a pokud máte pocit vědět více o mně se můžete dostat mě na mé prostřednictvím e-mail: (lindadandii@yahoo.com) bye a hezký den.

Slečna Linda Yak.

-

Hello My Friend,

My name is Linda I have a friendly feeling, As I saw your profile today on (www.protebe.cz) And decide to leave a message for you, I know you e many miles away. separated by such distance, But yet your letters will bring you near to me; Through the mails we will share in future if it touches you to be a friend to me and if you feel to know more about me you can reach me on my via e-mail: (lindadandii@yahoo.com) bye and have a nice day.

Miss Linda Yak.

Poslední diskuze v přátelství

Náhodně vybrané galerie