- láska a sex (701)
- přátelství (64)
- vzkazy a stížnosti (38)
- ostatní (84)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Porovnejte a online rezervujte Chorvatsko ubytování za super ceny
Kované ploty, garážová vrata, vjezdové brány a plastové ploty.
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Porovnejte 600 nabídek a online rezervujte Ubytování v Chorvatsku
Zamilovana do kamarada
ahoj mam přitele už 10let a z mé strany už ta prvotní zamilovanost upadá.a nedávno do mého života vstoupil nejlepší kamarád a do toho sem se zamilovala a i on do mě.občas sme se schazeli a tak.osud tomu chtěl asi jinak našel si přítelkyni ale stejně čas od času je se mnou.a nějak nevím co dál.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Můj problém je podobný..JE TO HROZNEJ POCIT já vím =( ale kluků je přece ještě hodně =)
Dobrý den, můj přítel,
Jmenuji se Linda mám přátelský pocit, jak jsem viděl váš profil dnešního dne (www.protebe.cz) A rozhodne zanechat vzkaz pro vás, já vím, že jsi na míle daleko. oddělené takové vzdálenosti, ale přesto vaše dopisy se dostanete ke mně, přes maily budeme sdílet v budoucnosti, pokud se dotýká vás, že se přátelí se mnou, a pokud máte pocit vědět více o mně se můžete dostat mě na mé prostřednictvím e-mail: (lindadandii@yahoo.com) bye a hezký den.
Slečna Linda Yak.
-
Hello My Friend,
My name is Linda I have a friendly feeling, As I saw your profile today on (www.protebe.cz) And decide to leave a message for you, I know you
e many miles away. separated by such distance, But yet your letters will bring you near to me; Through the mails we will share in future if it touches you to be a friend to me and if you feel to know more about me you can reach me on my via e-mail: (lindadandii@yahoo.com) bye and have a nice day.
Miss Linda Yak.
Poslední diskuze v přátelství
- Využívá mě jako děvku? - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí
- přátelství - chci už něco víc - 3 odpovědi
- jak na něj zapomenout - 1 odpověď