nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Chorvatsko ubytování
Porovnejte a online rezervujte Chorvatsko ubytování za super ceny
Kované ploty
Kované ploty, garážová vrata, vjezdové brány a plastové ploty.
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Chorvatsko Ubytování
Porovnejte 600 nabídek a online rezervujte Ubytování v Chorvatsku

Jak dostat svou lasku zpět?

Autor: adri®, datum: 25.02.10 10:36, odpovědí: 3

předem než neco napišu moc dekuji za odpevedi...

chci zpet svou lasku a nevim jak ji dostat zpet miluju hoa při představě že už snim nebudu proživat dny snim tak me to ubiji chci byt snim..mno napsal mi jeden kluk sms a jako byla dost drsna i name no jako ze byla hodne osobni nevedla jsem ze minapsal az po chvii sem zjistila ýe mki nekdo napsal a zjistila jsem to tak ze byl uz nastvany a že se semnou chce rozejit jen kvuli blbe sms se chcesemnou rozejit?to ja nedovolim mezinama se toho stalo spousta škaredych věci ale vždy sme to oba zvladly ale ted už sme to asi nezvladly no oba sme se podvadeli a oplaceli si jeden druhemu co elall vim je to hloupost a vztah už nema žadnou šanci ale ted už je to skoro 14 a on to mysli važne že smeniu nechce byt až ted sem si uvedomila že je a byla hloupost neco oplacet opravdu velka hloupost a zpamatovala jsm se a mrzi me to řikal jsem mu to ale on že už mi neveři je to hrozne zamotane ale sme spolu tři roky a nedokažu si představit vedle sebe už nikohojineho nikoho ja ho miluju a ještě jednou za odpoved protože ten kdo mi odpovi je fakt frajer prtože vim je to hodne zamotane

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: jak dostat svou lasku zpět?
Autor: slunatko®, datum: 27.02.10 18:40

Ahoj, chtěla jsi odpověď , tak ti napíšu, co si myslím. Tři roky je opravdu dlouhá doba. Určitě jste toho spoustu zažili, jak dobrého tak špatného a představit si teď, že by si měla být s někým jiným, prostě nejde. Znám to, věř mi. Je dobře, že sis uvědomila, jakou chybu jsi způsobila. V tomhle případě, ale bohužel asi moc nezmůžeš. Být s někým, kdo v tebe nemá důvěru, určitě nechceš. A nebude vubec jednoduchcé ji získat. Pokud o toho kluka opravdu stojíš, tak mu musíš dát čas, aby se nadchl, aby si uvědomil, jestli mu chybíš a dokázat mu, že si e změnila. Jednoduší a hlavně reálnější je možnost, že se poučíš ze svých chyb a dáš si pozor, aby si je u toho dalšího, který přijde, neopakovala. I když se ti to zdá nepřijatelné, tak přijde. Taky sm si myslela, že už e žádný neobjeví a zažila sem takovou bolest, že sem se rozhodla, že teď nikoho nechci. A? Jak blesk z čistého nebe se objevil kluk, se kterým si neuvěřitelně rozumím.

Rozhodni se pro to, co tě bude nejmín trápit.

Autor: adri®, datum: 01.03.10 10:56

ahojky moc děkuji za odpoved a jak si psala že že mu musim dat čas ten čas sem mu dala a take uznla svou chybu miluju ho a proto se dokažu i kvulineho zmenit a taky to dokažu!včera se mi ozval byli sme spolu takže to vypada na dobre ceste po mesici je to prostě fajn když se ozval takže sme se asi ksobe vratili ale ddam mu ještě čas aby mi veřil že stara adriana už nebude a ještě jednou dekuji za odpoved přeji hezky den papa

Autor: neznamej, datum: 28.04.10 22:56

pomocte jak resit to ze se milujem a nejde to pac ma vstah jeste z nikym jinym s kterym zije ale hned bych si ji ksobe vzal a v naruci ji miloval natolik jako niikdo jinej prosim napiste nekdo nevim si rady

Poslední diskuze v láska a sex

Náhodně vybrané galerie